- 30 Ağustos 2010
- 4.366
- 39
-
- Konu Sahibi ozlmalpr84
hemşirelikte nasıl bilmiyorum ama öğretmenlikte mesela istifa da etsen sanırım 3 yıl sonra geri dönebiliyorsun ve açıktan atanıyorsun.böyle bir şans varsa bence bırakmaya değer.eşinle huzurun da önemli.ama dönüş mümkün değilse bırakmak zor gerçekten seni anlıyorum.zor bir durum ama eşinin anlayışı çok güzel şanslısın gerçekten
Böyle evlilik nasıl yürür ki başından düşünmeliydiniz.
hemşire olduğunu bilmiyodum bende hemşireyim.hemşirelikte daha doğrusu memuruyette 1 kereye masus 6 ay sebep belirtmeden ücretsiz izin kullanma hakkın var.birde 7 kere sdenede heyet raporu alma hakkın var.bunları bi dene ama olmuyosa eş.sonuçta biz her yerde her an iş bulabiliyoruz sorun olmuyo.[/QU
sizi bulduğuma sevindim :) ben 5 yılımı doldurmadımücretsiz izin o şekilde oluyor dye biliyorum.sizde memursunuz sanırım.eğer sebep gösrmeden böyle bi hkkım varsa hemen yapayım ama yk diye biliyorum.5 yıl sartını biiyorum.
Canım zaten 3 yılı geride bırakmışınız 2 yılda gelip geçer yani sabredin dicem ama sen bilirsin genede
Kaç yıllık memursunuz?
Belli bir süresi olanlara eşin yanına yurtdışı izni veriliyor bildiğim kadarıyla...
Arkadaşım bu zamanda işde kolay bulunuyor (heleki hemsireyken) kocada
kolay bulunuyor ama aşk öylemi gerçekten seveni bulmak imkansıza yakın
eğer aşkı buldum diyorsan bi dakka düsünme git
6 ay değil 3 ay bile bi arada kalabilseniz ilaç gibi gelir size ..
dil eğitimi ayarlasanız onun için izin alamıyor musunuz ?
eşimin bulunduğu ülke çok gelişmiş biryer değl minikdepresif