Eşim ve ihaneti

Aldatma aldatmadır, ister yatsın, ister yazsın, isterse aklından geçirsin aldatma aldatmadır. 1 ay geçmesine rağmen kuma bile gelse ses etmeyen çevreniz için boşanmamışsınız yada teşebbüs etmemissiniz. Bu konuda boşanın demekten başka öneri göremiyorum
Kimseyle paylaşmadım ailem bilmiyor.Anlatsam da bişey değişmeyeceğini bildiğimden sadece kendi içimde yaşıyor ve stres yapıyorum

Niye böyle yapıyor peki esiniz? Hem suçlu hem güçlü misali.
Huyu bu bana özel değil burnu yere düşse eğilip almaz.kendi ailesine karşı da öyledir hep tolere edile edile bu halde.
Şöyle bi örnek vereyim oldukça varlıklıydık iflas bayrağını çekti ve eski imkanlara kavuşması;kardeşine söyleyeceği iki güzel kelamdan ibaret onu bile gururundan yapamıyor

Huyu bu bana özel değil burnu yere düşse eğilip almaz.kendi ailesine karşı da öyledir hep tolere edile edile bu halde.
Şöyle bi örnek vereyim oldukça varlıklıydık iflas bayrağını çekti ve eski imkanlara kavuşması;kardeşine söyleyeceği iki güzel kelamdan ibaret onu bile gururundan yapamıyor
Ama sizin yaşadığınız durum farkli, hem sizi aldatıp hemde laf söylediniz diye size tavır yapıyorsa sizin adim atmanız doğru olmaz ki, üstüne birde özür dileyin tam olsun, ayrica çocuklar varken bu şekilde ayrı yazma durumu da çok yanlış. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

Kumayi normal görüyor diye çevre ,aldatılmayı sindirmek çok saçma.Bazı şeylerin normal olmadığını siz kabullendirin çevrenize. Ben de aldatılmayı affettim ama çevre baskısından değil tamamen kendi aptalligimdan...
Öneriniz nedir bana bi yol gösterin.ilkokul mezunuyum iş hayatını, hiç bir sektörü bilmem,birikimim yok,iki çocuk ve ben.aile eş dost akraba arkadaş destekçi olmadan ne yapılabilir nasıl yapılabilir.

Ama sizin yaşadığınız durum farkli, hem sizi aldatıp hemde laf söylediniz diye size tavır yapıyorsa sizin adim atmanız doğru olmaz ki, üstüne birde özür dileyin tam olsun, ayrica çocuklar varken bu şekilde ayrı yazma durumu da çok yanlış. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
Teşekkür ederim.Ben de çocuklarım için endişeliyim şu an küçükler ama büyüdüklerinde anlıyor olacaklar normal evliliğin bu olduğunu sanıp babalarını örnek alacaklar.Hep çocuklarım için kendimden ödün verdim ama bu sefer canımı yaktı toleransı yok

Meraba hanımlar ben 27 yaşında 9 senelik evli 2 çocuk annesiyim.
Eşim evine,bana,çocuklarına ilgili bir baba'ydı bir ay öncesine kadar.İşi arap ülkeleriyle sorunum da bu.
Bir ay önce tlf da Algeria dan bi bayanın istek attığını gördüm;eşim bilip bilmeden iş gereği istekleri onaylar,ben de sorun etmem.Ne ara bu samimiyetin kurulduğunu bilmemekle beraber aşk mesajlarını gördüm ve tartıştık.Gerçek duygular barındırmadığını öylesine dalgasına yazıştığını,hata ettiğini beni sevdiğini,istersem artık akıllı tlf dahi kullanmayacağını söyledi.ama benim öfkem dinmedi hakaret ettim.
Bir aydır ayrı odada oturur;yemeğini ayrı yer,ayrı yatar iletişim yok.boşanma gibi bi seçeneğim de yok kuma gelişini bile normal gören bi çevrem var kaldı ki sadece mesajlaşmanın olması boşanma sebebi bile değildir ailem için...
Önerilerinize ihtiyacım var bu herifi nasıl yontabilirim tutumum davranışlarım nasıl olmalı.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Bosanmak gibi bir seceneginiz yoksa her seye eyvallah diyeceksiniz.
Bu da nasil bir sey anlamadim
Adam üstüne getirse sorun olmayacağını biliyorsa neden aldatmasın kı ?

Bosanmak gibi bir seceneginiz yoksa her seye eyvallah diyeceksiniz.
Bu da nasil bir sey anlamadim
Adam üstüne getirse sorun olmayacağını biliyorsa neden aldatmasın kı ?
Hayır o ailemin bu kadarına taviz verebileceğini bilmiyor,böyle düşünmemesi için de beni abime götürüp yüzleşmesini ve defolup gitmesini söyledim gelmedi.

Hayır o ailemin bu kadarına taviz verebileceğini bilmiyor,böyle düşünmemesi için de beni abime götürüp yüzleşmesini ve defolup gitmesini söyledim gelmedi.
Niye böyle bir teklifte bulunuyorsunuz ki ?
Abiniz ona parmak mı sallayacak ?
Çocuk mu kocanız ?
Defolup gitmesini istiyorsanız abinize değil adliyeye götürün
Bir kadin olarak gururunuzu kırmasına izin vermeyin

Niye böyle bir teklifte bulunuyorsunuz ki ?
Abiniz ona parmak mı sallayacak ?
Çocuk mu kocanız ?
Defolup gitmesini istiyorsanız abinize değil adliyeye götürün
Bir kadin olarak gururunuzu kırmasına izin vermeyin
Parmak sallamayacak;tek başıma çekip gitseydim açıklamayı da tek başıma yapıp 3 5 ay neyse gelip bi özürüyle evime dönecektim.Bu yüzden gideceğim yerde gelip açıklama yapıp gitmesini istedim.
Adliyeye gitmekte ne var ama sonrası için bi planım bi projem yok.hayallerde olsa da hayatta uygulayacak en başta maddi imkanım yok

Teşekkür ederim.Ben de çocuklarım için endişeliyim şu an küçükler ama büyüdüklerinde anlıyor olacaklar normal evliliğin bu olduğunu sanıp babalarını örnek alacaklar.Hep çocuklarım için kendimden ödün verdim ama bu sefer canımı yaktı toleransı yok
Siz çocuk olsaydınız böyle bir ailede büyümek ister miydiniz?
Babanızın annenizi aldattığı bir yuva(!)
Annenizin bavulları alıp abisine gitmek yerine sanki yürüme engelliymiş gibi kocasına “beni abime götür” dediği bir yuva...

Beni götür nedir ya? İlkokul mezununu bırak, okuma yazma bilmeyen kişi bile seyahat edebiliyor.

Kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla.

Keşke burnunu sürtmüş olsam ama tavırlarına bakılacak olursa ben aldatmışım sanki.
Kendini affettireceği yerde ayrı odada oturur yatar oldu.

Sanirim senin bosanamicagini bildigi icin, aklinca o tavir aliyor.
Biliyor cunku naparsam yapayim bu insan beni birakmaz. Diyor.
Siz onu yontayim derken, dikkat edinde o sizi bu duruma alistirmasin .

Mumkunse o evde yokmus gibi davranin,ne yemek ne su hic bisi vermeyin. Ve bunu omur boyu yapin madem bosanamiyorsunuz. Bole olsun. Sizden bekliyor simdi atak o ay Allah'ım ya :sinirli::sinirli::sinirli:

Öneriniz nedir bana bi yol gösterin.ilkokul mezunuyum iş hayatını, hiç bir sektörü bilmem,birikimim yok,iki çocuk ve ben.aile eş dost akraba arkadaş destekçi olmadan ne yapılabilir nasıl yapılabilir.
Asıl kilit nokta bu zaten.
Eger o "doğum yaptim bebegime bakmak için isten cikmali mıyım?" Diye soranlara
Aaaaaaa kendin bak . Isi bırak diyen mükemmel! Anneler buralardaysa bir okusunlar.
Erkek milletinin huyu su bu oldukça %50mizin sonu da bu....
Konu sahibi mutlaka yapılacak bir is bulursunuz
Benim yanımda mutfak personeli ilkokul mezunu. Dışarıdan okuması icin teşvik ettim. Bu yıl 8.sınıf bitecek.
Ve 2100 tl maaş alıyor.

Siz çocuk olsaydınız böyle bir ailede büyümek ister miydiniz?
Babanızın annenizi aldattığı bir yuva(!)
Annenizin bavulları alıp abisine gitmek yerine sanki yürüme engelliymiş gibi kocasına “beni abime götür” dediği bir yuva...

Beni götür nedir ya? İlkokul mezununu bırak, okuma yazma bilmeyen kişi bile seyahat edebiliyor.

Kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla.
İstemezdim 27 yaşımda bu zihniyette bi ailede olmak istemediğim gibi
Amaç onun beni götürmesi değil rezilliğini kendi dilinden anlatması.

Parmak sallamayacak;tek başıma çekip gitseydim açıklamayı da tek başıma yapıp 3 5 ay neyse gelip bi özürüyle evime dönecektim.Bu yüzden gideceğim yerde gelip açıklama yapıp gitmesini istedim.
Adliyeye gitmekte ne var ama sonrası için bi planım bi projem yok.hayallerde olsa da hayatta uygulayacak en başta maddi imkanım yok
Geldim çünkü aldatildim
Geldim çünkü ben bunu kaldiramadim diyeceksiniz...
Bir kuru özürü de kabul etmeyeceksiniz

Sanirim senin bosanamicagini bildigi icin, aklinca o tavir aliyor.
Biliyor cunku naparsam yapayim bu insan beni birakmaz. Diyor.
Siz onu yontayim derken, dikkat edinde o sizi bu duruma alistirmasin .

Mumkunse o evde yokmus gibi davranin,ne yemek ne su hic bisi vermeyin. Ve bunu omur boyu yapin madem bosanamiyorsunuz. Bole olsun. Sizden bekliyor simdi atak o ay Allah'ım ya :sinirli::sinirli::sinirli:
Öyle yapıyorum yemeği kendime göre yapıyorum evi bal dök yala yapıp onun odasının kapısını sadece kapatmakla yetiniyorum çamaşırları ütüsü öylece bekliyor.en son bulaşıklarını toplamadı diye yükselttim sesimi onu da hallediyor artık.
Bugün hazırlandım ve çocuklara ben dışarı çıkacam siz babanızın yanında kalacaksınız bi isteğiniz varmı benden dedim.Babası saçını fönlüyor ve hazırlandığımı görüyordu"oğlum hazırlanın sizi kuzenlerinize bırakacam"dedi.umursamadan çıktım dışarı geldiğimde kızımı uyutmuş oğluyla da oyun oynuyordu.

Siz ne kadar ailemin durumunu eşim pek bilmiyor deseniz de eşiniz ailenizin durumunu çok iyi anlamış. Senin onu boşayamayacağını çok iyi biliyor ve bunu da kullanıyor. Yaptığı pisliği neden gidip ailene anlatsın ki? Neden kendini ele versin.

Tuşlu telefon falan da hikaye. Evden dışarı çıktığında kiminle ne yaptığını nereden bileceksin? İsterse telefon kullanmasın. Güven sarsılmış bir kere. İsteyen de her türlü bir yolunu bulur. Kurtulun bu adamdan...

Asıl kilit nokta bu zaten.
Eger o "doğum yaptim bebegime bakmak için isten cikmali mıyım?" Diye soranlara
Aaaaaaa kendin bak . Isi bırak diyen mükemmel! Anneler buralardaysa bir okusunlar.
Erkek milletinin huyu su bu oldukça %50mizin sonu da bu....
Konu sahibi mutlaka yapılacak bir is bulursunuz
Benim yanımda mutfak personeli ilkokul mezunu. Dışarıdan okuması icin teşvik ettim. Bu yıl 8.sınıf bitecek.
Ve 2100 tl maaş alıyor.
Teşekkür ederim teşviğiniz için peki 3 ve 1 yaşında çocuklar kalacak bi ev hemen girecek bi iş olmadan nasıl adım atılır.önce zemin hazırlayın derseniz evli olduğumuz sürece çalışmanı onaylamıyorum çalışmak kağıt üzerinde evli olmamamız gerekir diyen bi eşle nasıl zemin hazırlayayım.

X