Eşim ve ihaneti

LinaAsel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
203
699
Meraba hanımlar ben 27 yaşında 9 senelik evli 2 çocuk annesiyim.
Eşim evine,bana,çocuklarına ilgili bir baba'ydı bir ay öncesine kadar.İşi arap ülkeleriyle sorunum da bu.
Bir ay önce tlf da Algeria dan bi bayanın istek attığını gördüm;eşim bilip bilmeden iş gereği istekleri onaylar,ben de sorun etmem.Ne ara bu samimiyetin kurulduğunu bilmemekle beraber aşk mesajlarını gördüm ve tartıştık.Gerçek duygular barındırmadığını öylesine dalgasına yazıştığını,hata ettiğini beni sevdiğini,istersem artık akıllı tlf dahi kullanmayacağını söyledi.ama benim öfkem dinmedi hakaret ettim.
Bir aydır ayrı odada oturur;yemeğini ayrı yer,ayrı yatar iletişim yok.boşanma gibi bi seçeneğim de yok kuma gelişini bile normal gören bi çevrem var kaldı ki sadece mesajlaşmanın olması boşanma sebebi bile değildir ailem için...
Önerilerinize ihtiyacım var bu herifi nasıl yontabilirim tutumum davranışlarım nasıl olmalı.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Keşke burnunu sürtmüş olsam ama tavırlarına bakılacak olursa ben aldatmışım sanki.
Kendini affettireceği yerde ayrı odada oturur yatar oldu.

Yapmak isteyen hertürlü yapar hele ki teknolojinin bukadar ileri olduğu zamanda.
Böyle olaylar insanda hep kuşku bırakır.

Yontmaya ailenden başlamak lazım ama onlar bu saatten sonra değişmez Tıp ki kocanın da değişmeyeceği gibi.
Seni üzmek için söylemiyorum sadece eşin bir anlık kaybetme korkusuyla onları söyledi. Senin birşey yapmadigini görünce aynı şeylere devam edecek üzgünüm. Sadece daha dikkatli olacaktır

Keşke tuşlu telefon eski güvenimi getirse ama gözüne düşüncelerine de kilit koyamamki

Meraba hanımlar ben 27 yaşında 9 senelik evli 2 çocuk annesiyim.
Eşim evine,bana,çocuklarına ilgili bir baba'ydı bir ay öncesine kadar.İşi arap ülkeleriyle sorunum da bu.
Bir ay önce tlf da Algeria dan bi bayanın istek attığını gördüm;eşim bilip bilmeden iş gereği istekleri onaylar,ben de sorun etmem.Ne ara bu samimiyetin kurulduğunu bilmemekle beraber aşk mesajlarını gördüm ve tartıştık.Gerçek duygular barındırmadığını öylesine dalgasına yazıştığını,hata ettiğini beni sevdiğini,istersem artık akıllı tlf dahi kullanmayacağını söyledi.ama benim öfkem dinmedi hakaret ettim.
Bir aydır ayrı odada oturur;yemeğini ayrı yer,ayrı yatar iletişim yok.boşanma gibi bi seçeneğim de yok kuma gelişini bile normal gören bi çevrem var kaldı ki sadece mesajlaşmanın olması boşanma sebebi bile değildir ailem için...
Önerilerinize ihtiyacım var bu herifi nasıl yontabilirim tutumum davranışlarım nasıl olmalı.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Dalgasına yazdım cok enteresan Bi cevap ama gerçekten böyle yapmış olabilir bir aydır en iyisini yapmışsınız iyice Bi burnu sürtülsün bütün ipleri elinize alın telefon bilgileri şifreleri ondan sonra barışın derim bidaha cesaret edemesin

Kumayi normal görüyor diye çevre ,aldatılmayı sindirmek çok saçma.Bazı şeylerin normal olmadığını siz kabullendirin çevrenize. Ben de aldatılmayı affettim ama çevre baskısından değil tamamen kendi aptalligimdan...

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Alıntı yapmayı bilmiyorum kusura bakmayın.
Ailemde kimi değiştireyimki biri değil hepsi hepsi değil yaşadığım yer bu düşüncede ki buna rağmen evi terkedecektim bu iş bitecek beni abimlere bırakacaksın yediğin haltı abime söyleyecek ve defolacaksın dedim.Ama gelmedi

Sizde başka bir erkekle dalgasına yazışsanız ne der acaba eşiniz? Bosanmayacaksanız konuyu sürekli gündeme getirip iyice yüz göz olmayın madem. Umarım aklı başına gelir esinizin.

ailenize bir erkekle mesajlaşsanız ne tepki vereceklerini sordunuz mu?
Bunu aileme değil eş kişisine söyledim.Bana yaşattığın duyguları ben de sana yaşatmak istiyorum aldatmak yataktan ibaretmiş ya tamam ben de yatmayacam sadece mesajlaşacam dedim.Sen kadınsın dedi zihniyet bu;erkek yaparsa bişey olmaz kadın yaparsa namus elden gider katliam çıkar

Bi kere yapan yine yapar diye düşünmüyorum ben.
Pekala da insan pişman olur, hata der bir daha yapmaz vs.
Ama sizinkinde pişmanlık emaresi yokmuş malesef. Sizi bir iki laf ile ikna etmeye çalışmış ama pes etmiş çabucak. Ayrı oturmak yatmak nedir? Deyim yerindeyse köpek gibi yalvarmalıydı. Bana göre affı yok. Ama sizin başka seçeneğiniz yoksa, en ufak bir af dileme emaresini geri çevirmeyin madem
:KK43:

Aldatma aldatmadır, ister yatsın, ister yazsın, isterse aklından geçirsin aldatma aldatmadır. 1 ay geçmesine rağmen kuma bile gelse ses etmeyen çevreniz için boşanmamışsınız yada teşebbüs etmemissiniz. Bu konuda boşanın demekten başka öneri göremiyorum

Sizde başka bir erkekle dalgasına yazışsanız ne der acaba eşiniz? Bosanmayacaksanız konuyu sürekli gündeme getirip iyice yüz göz olmayın madem. Umarım aklı başına gelir esinizin.
Tamam gündeme getirmeyeyim yüz göz olmayayım da;hatalı olduğu halde ayrı odada oturmak, pişirdiğim yemekten dahi yemeyip başka yemek hazırlamak,kapıyı çalmak yerine anahtarla girmek...şiştim bu inadından

Tamam gündeme getirmeyeyim yüz göz olmayayım da;hatalı olduğu halde ayrı odada oturmak, pişirdiğim yemekten dahi yemeyip başka yemek hazırlamak,kapıyı çalmak yerine anahtarla girmek...şiştim bu inadından
Niye böyle yapıyor peki esiniz? Hem suçlu hem güçlü misali.

X