Eşim ve facebook

cnm iş gidiş geliş saatleri belli dinlenme saatleri bende hep beraberiz. şüphelenirsem takip te ettiririm yalan yok
ayrıca internet ortamında ki daha kolay geliyor erkelere ve aldatma saymıyorlar

sizin kontrol edip etmediğinizi anlamak içinde yeni şifreyi vermeyebilir sizden tepki bekler

tüm mesajlarımı okudunuzmu bilmiyorum ama eşimi pek bir istekli gördüm internet konusunda kadın olarak
sizce ne yapmalıyım diyelimki şifreyi değiştirdi saklayacak bişinmi var deyip isteyimmi yada istemek olmazmı

hayır okumadım yapacağınız tek şey eşinize güvenmek olmalı aslında ama bu zamandan sonra face mace olayına giriyor ve bana birsürü istek gelir kıskanma diyen eşiniz ya sizi kızdırmak için söylüyordur yada yol yapıyordur takip edip etmemek şifreyi isteyip istememekte sizin karakterinizle alakalı ben olsam istemezdim çünkü eşime güveniyorum

işte benim facebook paranoyamın sebebini anlatayım
bundan 5 yıl önce arkadaşı eşime facebook almış buda şifreyi unutmuş. arkadaşıyla gururlu gururlu konuşurken duydum ohoooo o kadar kız varki evli olmayacan dolu istek geliyor dedi. (belkide tanıyor olabileceğin kişiler yerini gördü paşam),,

bu konuşmadan sonra bende hep internet antipatisi vardı. eşim tel alacaktık bidiği için internete girmem ben dedi. ertesi gün paket aldı ve son arama sitelerini kapamış

ben evlendikten sonra çek gerekli olmadıkça sosyal medyaya karşıyım.. bir çok evlilik bu yüzden bitiyor

bayanlar genelde yapmıyor ama çoğu erkek bir internet macerası arıyor. yakalanmaz sanıyor sanal olduğu için aldtma olarak saymıyorlar. ya biz yapsak
benim facem var sen açma diyememki

ha bu arada size aynen katılıyorum internet yüzünden çok yuvalar yıkılıyor tabi erkeklerin suçu

doğru sizin varsa öylede denmez.. profil resminiz birlikte olsun bilgiler kısmında da evli yazarsa öyle çok istek gelmez.. sizinde içiniz rahat olur arada da kontrol edersiniz.. malesef ki öyle gül gibi eşlerinin değerini bilemiyorlar ne yazık ki

cnm iş gidiş geliş saatleri belli dinlenme saatleri bende hep beraberiz. şüphelenirsem takip te ettiririm yalan yok
ayrıca internet ortamında ki daha kolay geliyor erkelere ve aldatma saymıyorlar
adı üstünde cnm zaten şüphelenirseniz takip ettirirsiniz o başka benim söylemiş olduğum şey çok bambaşka.

Ya adam gizliden açmıyo ki facebooku. Neyden korktun ki sen böyle ?

işte benim facebook paranoyamın sebebini anlatayım
bundan 5 yıl önce arkadaşı eşime facebook almış buda şifreyi unutmuş. arkadaşıyla gururlu gururlu konuşurken duydum ohoooo o kadar kız varki evli olmayacan dolu istek geliyor dedi. (belkide tanıyor olabileceğin kişiler yerini gördü paşam),,

bu konuşmadan sonra bende hep internet antipatisi vardı. eşim tel alacaktık bidiği için internete girmem ben dedi. ertesi gün paket aldı ve son arama sitelerini kapamış
Ya adam gizliden açmıyo ki facebooku. Neyden korktun ki sen böyle ?

Hohoooov sizinki hızlı biraz. Bırakmayın peşini

Ya işte bu durumda facebook ya da internet antipatisinden çok koca antipatisi oluşmalı gibi geliyor bana. O kırmızı ile işaretlediğim cümleyi internet söyletmiyor ki adama. Bu adam bir üniversitenin kampüsünden geçerken hey gidi şimdi bekar olmak vardı da diyebilir, yazın Akdeniz sahillerindeki ruslara bakıp bekar olsam şunları götürürdüm de diyebilir. Bu durumda ruslara mı antipati oluşturmalı yoksa bu lafları söyleyen adama mı?

ben olsam "aman seni kim napsın" derim :))
mahsus yapıyorsa madem bu cevabı da hak ediyor

ne yapmak istediğini inan bende bilmiyorum ilginç biri bana yıllar sonra eski aşklarını anlatacak kadar ilginç
bekar biri gördüğünde ooo adam bekar geziyor diye iç gezirecek kadar ilginç

bunlarda beni işgillendiriyor açıkçası

çok haklısın diyordurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…