Eşim ve facebook

evet bende eminim (inşallah olmaz ama) engel olmak isterdim ama maalesef
bu sabah işe gelirken beni nasıl bir boşanma beklediğini düşündüm
ayyy yapmayın allah aşkınıza.e o zaman eşinizin şuan işte olduğundan emin misiniz?
bunları önceden bilemezsiniz.hayatınızı zehir etmeyin durduk yere.

açacağını söyledi sonrada iyi bişimi kötü bişimi onuda bilmiyorum da dedi bende iyi kullanana iyi dedim. bak bir sürü mesaj atmışlar geçen bana dedim. sen bana engellemeyi öğret diyor sürekkli

açacağını söyledi sonrada iyi bişimi kötü bişimi onuda bilmiyorum da dedi bende iyi kullanana iyi dedim. bak bir sürü mesaj atmışlar geçen bana dedim. sen bana engellemeyi öğret diyor sürekkli

evim şimdi diğer msjlarını da okudum senni koca niyeti bozmuş canım bana çok istek gelir falan pes.

sanki ingiltere prensi çok istek gelirmiş

size şifresini veren eşiniz nasıl mesajlaşmaları göreceğinizi düşünmez yani pes sizdeki kafaya da bayıldım

Eşiniz internet yeni tanıyorsa ve " çok istek gelir ha " diye gereksiz bir cümle kurup beklenti içindeyse sorun olacaktır elbet aranızda.

aynen bişi sanacak istek gelince belki tanıyor olacağınız kişiler kısmını bile kendine sanacak tribe girecek. bir mesaj bir beğeni bir arayış diyecek veee hop bizi yuva güme gidecek

evim şimdi diğer msjlarını da okudum senni koca niyeti bozmuş canım bana çok istek gelir falan pes.

sanki ingiltere prensi çok istek gelirmiş

kız erkek olarak demedi genel olarak dedi ama kıskanmaca yok demek olacakların önceden bir habercisi gibi geldi bana nedense
kendini çok beğeniyor ha birde çok istekli ama bana isteksiz gibi davranıyor

allah aşkına ortak profil açmayın çok itici ,ayşe mehmet aşıkgiller Bir facebook hesabından aldatmaz merak etmeyin içinde varsa her türlü aldatır zaten ..Rahat olun ..

Öyle tabiki.. ayrıca msj sa görebilirsin tlf açık kalsın sürekli facesi

ilişkinizde güven nerde göremedim.aldatan illaki sosyal paylaşım alanlarında mı aldatır.hadi msjları yakaladınız diyelim allah vermesin eşiniz bir bayanla birlikte olsa cinsel anlamda nerden görüceksiniz takip mi ediceksiniz.hayatı bu kadar zehir etmeyin kendinize güveniniz yoksa evliliğin anlamı ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…