- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
ayyy yapmayın allah aşkınıza.e o zaman eşinizin şuan işte olduğundan emin misiniz?evet bende eminim (inşallah olmaz ama) engel olmak isterdim ama maalesef
bu sabah işe gelirken beni nasıl bir boşanma beklediğini düşündüm
internet yoluyla değil bazı kocaların adam olmayışı nedeniyle çok yuvalar yıkılıyor.emin ol buradaki çoğu kadının ve kocasının feysi vardır bunda bi sakınca yok ki.bence eşini sürekli böyle takip altında tutarsan bi nevi eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme dediğimiz şeyi yaşarsın.
açacağını söyledi sonrada iyi bişimi kötü bişimi onuda bilmiyorum da dedi bende iyi kullanana iyi dedim. bak bir sürü mesaj atmışlar geçen bana dedim. sen bana engellemeyi öğret diyor sürekkli
bu güne kadar eşimin hiçbir falsosu olmadı aldatma yönünde ama çevremde internet yoluyla çok yuvalar yıkıldı burada da görüyorum bu etkili sanırsam
eşim kndisi söyledi şifrem şu olcak diye sonradan değiştirmek istermi bilmem (birde pek anlamaz internetten benim onun mesajlaşmalarını görebileceğimi bilemez diye düşünüyorum)
Eşiniz internet yeni tanıyorsa ve " çok istek gelir ha " diye gereksiz bir cümle kurup beklenti içindeyse sorun olacaktır elbet aranızda.
evim şimdi diğer msjlarını da okudum senni koca niyeti bozmuş canım bana çok istek gelir falan pes.
sanki ingiltere prensi çok istek gelirmiş
size şifresini veren eşiniz nasıl mesajlaşmaları göreceğinizi düşünmez yani pes sizdeki kafaya da bayıldım
ayyy yapmayın allah aşkınıza.e o zaman eşinizin şuan işte olduğundan emin misiniz?
bunları önceden bilemezsiniz.hayatınızı zehir etmeyin durduk yere.
Ahaha eşin çok komik ama ya
Dolu istek gelir falan bilerek demiş belli ki
Yeni katılmış, evli barklı adamı kim naapsın
Öyle tabiki.. ayrıca msj sa görebilirsin tlf açık kalsın sürekli facesikızlar eşim sürekli internetin kötü bişi olduğundan bahseder durur ve hiçbir hesap kullanmıyordu. Bu sabah kendine bir facebook açacağını söyledi. benimde internet antipatimi bildiği için olsa gerek sadece aileyi eklerim dedibende niye cnm arkadaşlarını da ekle dedim.
sorun şu eşim daha yeni olduğu için oldukça meraklı ve hata yapmaya müsait olabilir. şimdi bana facebook şifresini verecek. ben bu şifre ile onun facebookuna girsem açık tutsam o biriyle mesajlaşırsa aynı anda bende mesajlaşmaları görebilirmiyim
özgüvveni çok yüksek bana dolu istek gelir kıskanmaca yok fln diyorbence biriyle mesajlaması aldatmadır. sizcede öylemi?
canım eşim internetten anlamıyor face bile başkasına açtırıyor
internetin kötü bişi olduğundan bahsedip durması ne demek tam anlamadım matbaayı şeytan icadı diye istemeyen kafayla aynı kafa bu sanırım.
çağın gereklerini dışlamak ne tuhaf..
hayır kötülüyor ama istemem yan cebime koy internetle iç içe olmak için can atıyor
o başkası ince ayrıntılarıda gösterir merak etmeyin
bu can atmanın sebebi internetin kendisimi internette ulaşabileceğini düşündüğü bir takım dişilermi? :)
bende bilmiyorumkuvvetle muhtemel
çünkü çevresinde var o tarz kişiler şöle böyle diye özendiriyorlardır