Eşim ve facebook

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
kızlar eşim sürekli internetin kötü bişi olduğundan bahseder durur ve hiçbir hesap kullanmıyordu. Bu sabah kendine bir facebook açacağını söyledi. benimde internet antipatimi bildiği için olsa gerek sadece aileyi eklerim dedi bende niye cnm arkadaşlarını da ekle dedim.

sorun şu eşim daha yeni olduğu için oldukça meraklı ve hata yapmaya müsait olabilir. şimdi bana facebook şifresini verecek. ben bu şifre ile onun facebookuna girsem açık tutsam o biriyle mesajlaşırsa aynı anda bende mesajlaşmaları görebilirmiyim

özgüvveni çok yüksek bana dolu istek gelir kıskanmaca yok fln diyor bence biriyle mesajlaması aldatmadır. sizcede öylemi?

görebilirsiniz de şifreyi verip aynı zamanda birileriyle konuşcağını zannetmem, o kadar rahat biri değilse tabi. neden bu kadar güvensizsiniz

amma abartılıyor bu facebook meselesi eşine hiç güvenin yok mu?

açtığı an takibe alacaksın öyle mi

ortak hesap açsaydınız o vakit için daha rahat ederdi

görebilirsiniz de şifreyi verip aynı zamanda birileriyle konuşcağını zannetmem, o kadar rahat biri değilse tabi. neden bu kadar güvensizsiniz

bu güne kadar eşimin hiçbir falsosu olmadı aldatma yönünde ama çevremde internet yoluyla çok yuvalar yıkıldı burada da görüyorum bu etkili sanırsam

eşim kndisi söyledi şifrem şu olcak diye sonradan değiştirmek istermi bilmem (birde pek anlamaz internetten benim onun mesajlaşmalarını görebileceğimi bilemez diye düşünüyorum)

özgüvveni çok yüksek bana dolu istek gelir kıskanmaca yok fln diyor
bu ne iğrenç muhabbet... neden bi dolu istek gelsin? adama bak. yaptığını yapacak da bu yol yapıyor. bu yaşşına kadar kullanmamış bundan sonra ne yapacak acaba? insanlar sosyal paylaşım sitelerinin amacı olduğunu unuttu. vakit geçirme aparatı olarak görüyorlar.

şifresini verdiyse neden biriyle konuşsun yahu?
ve ayrıca evet o başka bilgisayardan yazışırken sen diğer bilgisayardan okuyabilirsin.
bu biraz paranoyaklık gibi geliyor bana lakin "bir dolu istek" kısmını idrak edemedim hala. tuhafça rahat.

işte benim facebook paranoyamın sebebini anlatayım
bundan 5 yıl önce arkadaşı eşime facebook almış buda şifreyi unutmuş. arkadaşıyla gururlu gururlu konuşurken duydum ohoooo o kadar kız varki evli olmayacan dolu istek geliyor dedi. (belkide tanıyor olabileceğin kişiler yerini gördü paşam),,

bu konuşmadan sonra bende hep internet antipatisi vardı. eşim tel alacaktık bidiği için internete girmem ben dedi. ertesi gün paket aldı ve son arama sitelerini kapamış

internet yoluyla değil bazı kocaların adam olmayışı nedeniyle çok yuvalar yıkılıyor.emin ol buradaki çoğu kadının ve kocasının feysi vardır bunda bi sakınca yok ki.bence eşini sürekli böyle takip altında tutarsan bi nevi eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme dediğimiz şeyi yaşarsın.

al işte daha sen detay vermeden söylemiştim. şimdi sana kızacaklar yok eşine güvenmiyor musun? kontrol edilir mi? vs... diye böyle konuşan adam edilir arkadaşım. buldumcuğa dönücek o şimdi facebook kullanmaya başlayınca. zaten son derece gereksiz bi site ben de hiç hazetmiyorum.

Eşiniz internet yeni tanıyorsa ve " çok istek gelir ha " diye gereksiz bir cümle kurup beklenti içindeyse sorun olacaktır elbet aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…