- 30 Mayıs 2015
- 13.869
- 13.407
- Konu Sahibi meryemmasal
ben boşandım 2 yaşında kızımla, kendi evime geçtim. eski eşim beni aldattı, aldattığı kadınla da konuşmak zorunda kaldım. o hayatındayken kızım babasından pasta mı istedi tam hatırlamıyorum çok oldu. o zaman 3 yaşında filandı, pasta gönderirken kıyma et yumurta yağ vs ev için birşeyler gönderdi.gurur değil ki bu gerçekler, mesela siz evlenirken eş ailesi ne kadar çok şey alırsa size sizden beklentileri de o denli fazla olacaktır. her şeyi kendiniz yaparsanız beklentileri de olamaz, olsa da siz sallamazsınız. bu işler alma verme işleri ve dünya bunun üzerine kurulu, biri bir şey veriyorsa karşılığını da mutlaka isteyecektir. üstelik ben ayrılmadım ama ilk eşimi çocuklu bir şekildeyken kaybettim. o noktada zaten yalnız anne oluyorsunuz ve hatta kızacağınız yapmıyor etmiyor diyeceğiniz biri de yok ortada. gayette o zorlukları yaşadım. bir başıma çocuğuma baktım. Ben sadece zor da olsa bunun olabileceğini biliyorum. üstelik bu kadar içli dışlı olmaya ne gerek var, adama bu ev senin evin değil ihtiyaçları ben alırım, çocuğun için endişeliysen ya da bir şeyler yapmak istiyorsan parayı hesaba yatır ben çocuk için kullanırım. benim evime müdahale etme diyebilirsiniz.
onun hayatında beni aldattığı kadın vardı. şimdi bu durumda ben adamı beklentiye mı sokmuş oluyorum? hayır. arada bir çocuk var ve o çocuğun iyiliğini düşünen her erkek bu tarz ufak tefek şeyler de yapabilir. adam iki eve bakmıyor sonuçta arada da olsa alışveriş yapması gayet makul ve bunun karşılığında da beklentiye girecek değil yapmayın. ufak bir alışveriş yapacak da beklentiye girececk. bana çok abartı geliyor bu adamla boşanmışız daha benden ne beklentisi olacak?
keza konu sahibinin de yeni evliliğinden bir çocuğu var. ben karşı değilim ve bu şekilde düşünmüyorum. her eksiğimi karşılamayacağına göre benden de bir beklentisi olamaz. çocuğunun babası olarak elinden geleni yapması lazım.