• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ve Çok Değerli Ailesi.. Neden Herşey Böyle Kötüye Gidiyor :(

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
Çok doluyum sanırım ben evliliğimi yoluna koyamıyacağım.. kimseye derdimi anlatamıyorum paylaşamıyorum.. Evlilik zormuş bunu görüyorum ve önümde cok ama cok uzun bir yol var..Oysa Ben Ne umutlar hayaller kurmuştum Eşim 3 kardeş bir ablası ve abisi var onlar bizim yaşadığımız yerde değiller Diğer gelinle çok sorun yaşamışlar eltimlede zamannda ama nedense şimdi o gelin iyi oldu ballı gelin oldu..
Eşim anne diye içten içe ölüyor oraya gitmek için sürekli içten içe planı var programı var bu beni sinir ediyor..
Benim annem tek başına babam yok.. tek kızım.. bir başına kaldı ben oysa gidecek olsam anneme giderim hergün..
Ben anneme gideceğim zaman kaynanama de gitmeliymişim anneme 3 gidiyorsaM KAynanama 1 gidemezmişim aradaki dengeyi kurmam lazımmış bunun iddasını yaptık..
Ben aRTIK anneme gitmek istiyorum ama ona demek dahi istemiyorum çünkü neden Hemen başlanacak Vay annene gidiyonda anneme 1 kere gidiyorsun.. Herneyse tek sorun bu değil :KK43: hadi bunda haklı diyelim..
Eşim çalışıyor ve haftada sadece pazar günleri tatil.. 2 pazardır kaynanamlara gittik bahanesi oldu... ben bu pazar için planlar kurmuştum.. ama yine suya düştü sabah oldy anneme gidelim sunu bunu toplayalım felan dedi ( bagı bahcelsi olunca ) hiç ama hiç birşey demedim.. Sadece çıkmadan evvel dedğim ben bugün kendimize ayrırız diye düşünmüştüm dışarı cıkarız gezeriz.. filim izleriz kocamla el ele gezmek istemiştim neyse.. filim çektir evde izleyim dedim.. cok zoruma gittik kaynanamın isteiği oğlum her pazar buraya gelsin gelinim sürekli buraya gelsin işimi gücümü görsün evimi temizlesin.. istedikleri bu.. Çıkmadan evvel canım bir tane yemek cekti akşam gelince bari bunu yapalım dedim tavuk cıkardım erisin diye buzluktan
gittik kaynanamlara kaynanam her gittimizde bana laf sokuyor.. beceriksizin birşey görmemişssin
Gecen gün telefonda : Nie gelip gitmiyorsun soruyorlar bende diyorum ki Gelinim hergün geliyor işimi gücümü görüyor yemeğimi yapıyor bende G... tümü devirip yatıyorum demez mi cok kötü oldum geliyoruz bakalım dedim.. görümcemlede cok sorun yaşadım.. her neyse bana böyle laf çarptırıyor ben örnek vermek için yazdım..
Kaynanam illada birşey yaptım dün hamurdan onu yapalım demiş sanırım eşimde yapın da yiyelim dedi
Benm evde yemek için o tavuğu cıkardımı bile bile bide yemek yedik... geldik bırakasıları yoktu istiyorlar ki sabahtan gelsinler geceden gitsinler yada burda kalsınlar..
EVe geldik Eşim üzerini değiştirmedi ben değiştrdim tavuğuğda geri sinirle dolaba attm nie attıyosn dedi
bida mı yemek yiyeceksin dedim..
Neyse geçti içeri uzandı bende resimlere bakıyordum.. (fırsat bulupda düğün resimlerine dahi bakamadık )
Uuyudu 2 saat balkona çıktım ağladım.. saatlerce canım cıkana kadar Kalktı geldi yanıma..
Ben: Ne garip değil mi birlikte oturup resimlerimize dahi bakamadık Ben eşimin sabırsızlıkla pazar tatılını bekliyordum ama eşim yine annesine gtti eşine vakit ayıramadı.. onlar senn ailense ben neyinim senin ?
Eşim : Ben geldikten sonra zaten seni çıkartacaktım ama sen benimle konuşmadın bile farkındaysan üzerimi bile değiştirmedim sen konuşmaynca uyudum bende onlarda bir pazarım olduğunu biliyorlar ve illaki bekliyor.
BEn: öyle mi ? o halde her pazar annene gideceksin hani bekliyorsun ya ben insan değiilim zaten benim bekleyeme hakkım yok birdahada istemem merak etme cıkıp gezelim demem planda yapmam.. madem bekliyorlar gidersin..
Eşim: bu hafta anneme sadece pazartesi günü gittik kendi annene 2 3 gün gittin bu hafta
Ben: sorun bu mu yarın gitsek nolurdu ne değişirdi..
Eşim: bende bekliyorlar die kalkıp her pazar anneme gidecek değilim dedi.. Hatta babası daha şimdiden haftaya pazar cağırmış düşünün :KK43: eşim de belki gelemem haftaya su olur bu olur iş güç olur felan demiş.. Eşim gelemedi zamanlarda bile ailesine hesap veriyor..
Annesinin bana laf soktunu beni bu kadar ağlattını dile getirdim.. herşeyi kafana takma dedi.. madem öyle sende lafını söylemesini bil annemde olsa kendini ezdirme diyerek sohbet kesildi hadi dışarı cıkalım dedi israr etti yok istemedim filim çektirym geliym dedi istemedim çok ısrar etti çok tekrarladı hatta istedim yemeği yapmaya kalktı.. yattım uyudum
Durum böyle eşim annesine gitmek için ölüyor bitiyor resmen ben anneme 2 gtdtysem hemen başa kakılıyor çünkü kaYNANAmada iki kere gtmeliyim
Kaynanam ise hergün gelmemi ve her pazarda eşimi bekliyor ben bu durumla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum
Kaynanamı sevmiyorum.. yannda dahi durmak istemiyorum anneme bile gidemiyorum onada gtmek zorunda hissediyorum kendimi..
Tamam hiç gidilmeyecek değil ama böylede olmaz ki daha elvendik evleneli dışarı dahi çıkamadk eşimle ben ne yapacağım bu kaynana ile eşim ile çok bunaldım :KK43:
Biz yeni evliyiz bu arada :KK43: eşimin yaşı 30 benm 22 ..

Son düzenleyen: Moderatör:
6'da evde imiş eşin bu oldukça uzak yarım saat 45 dakika mı

sen 5'te çık evden git kaynanana eşine de söyle oraya gelsin; kaynanaya da eşim çok açmış sen yemekleri hazırlamaya başla ben de yoldayım diye telefon et

o akşam orda yiyin için yatmaya eve gidin; örnein bu Salı günü olsun

Perşembe de annene git sabahtan 10 gibi akşama kadar oturun iki kap yemek pişirin eşin de çıkışta oraya gelsin yiyin için akşam eve

sen arada annene yine git; birlikte çarşıya gidin vs vs

bu sıralar bahçe işleri olduğu için Pazar zor kurtulursun ama yine de böyle dene; annelere gitmiştik daha yeni vs dersin

kışın da bahçe olmadığı için Pazar gününe çağırmazlar

bir de şimdiden annen annem tartışmasına başlamayın çok yeni evlisiniz çok yıpratır

gerekirse ikiniz de gitmeyin bir süre senin de evine alışman lazım haftada 3 gün fazla

Daha 25 günlük evlisiniz...

Sana cok is düsüyor..

Öncelikle annene gittiginin hesabini asla esine verme sindiden sert bir sekilde uyar yoksa ilerde cok sorun yasarsin...

Kaynanada gereken cevabi ver koy arana mesafeyi..

Sanki yillardir evlisiniz ne bu canim madem ailesine annesine bukadar düskündü evlenmeseydi...

Oyy canim yaa...
Eşin aslinda odun olsa geri geldiginizde seni.disari cikarmayi dusunmez, film izlemeyi teklif etmezz..
Aslinda eşin sana deger veriyor ama ailesinin kıskacından henuz cikamamis. Yeni evlendiginde ailem de ailem diye tutturuyor her iki taraf da. Biraz biraz seyreklesince gidip gelmeler eşler alışıyor aslinda yeni duruma.ailelerin 2.planda olduguna.. biraz sakin ol ve sende alttan alttan hallet

Böyle erkekler evlenmesin ya. Otursun anasının dizinin dibinde bari kıza yazık etmesinler. Ne kadar aşık olursan ol böyle adama sevgisi mi kalır insanın? Her Pazar ana evine git, annesi laf soksun kocası sen benim karıma böyle diyemezsin bile diyemesin..

Hayır, sonra erkeğim diye geçiniyorlar ya ona sinirleniyorum.

sana şunu söleyim sende anında laf koy madem eşin annemde olsa lafını söle dedi sende kaynanan laf koydunda karşılını ver eltin var galiba eğer yok gelin şöle diye anlatıyom insanlara derse iyi anne o zaman eltime söle gelsin sürekli yanına onu öv de eşin hadi annemlere dersede yok yorgunum bugün gelmicem falan de eşinede 1 günümüz var onlar ailense bende ailenim bugün şuraya gidelim de 1 2 kere gitmeseniz ölmez heralde kaynanan

Şimdiden pazar gününün planını yap ve her gün eşine söyle pazar şuraya gidelim buraya gidelim falan diye ister istemez psikolojik baskı olacak ve annesine gidemeyecek yazık günah yani 25 günlük evlisin daha

Taviz verme kurallarini inatlasmadan brlli et.
Sakin polemige ustunluk savasina girme.
Kimsenn agzini bantlayamazsin drgil mi?? O yuzden birak annesine gidiyorsa gitsin sen uzerine duseni yap ve isine bak.
Bir de ben anlamadim bu gelinlere yapilan evimi temizle baskisini. Yapamiyorsan gundelikci tut ya. Siz komseye hizmetci gitmediniz ki

25 günlük evliyiz eşim 6 da evde..
kaynanam bize oldukca uzak annem daha yakın..
25 günlük evlilikte sen annene o annesine mi abartmayın bi 40 gün kendinize zaman ayırsaydınız aileler kaçmıyordu ya ikinizde haksızsınız..alıştırın şimdiden de görün olacakları.

Taviz verme kurallarini inatlasmadan brlli et.
Sakin polemige ustunluk savasina girme.
Kimsenn agzini bantlayamazsin drgil mi?? O yuzden birak annesine gidiyorsa gitsin sen uzerine duseni yap ve isine bak.
Bir de ben anlamadim bu gelinlere yapilan evimi temizle baskisini. Yapamiyorsan gundelikci tut ya. Siz komseye hizmetci gitmediniz ki
bende onu diyorum zoruma gidiyor ben neden kaynamın evini temizleyim ki onun kölesi yata hizmetcisimym
ha içimden gelir hasta derim temizlerm ama bana laf sokuyo ya artık o evi hayatta temizlemem..

Böyle erkekler evlenmesin ya. Otursun anasının dizinin dibinde bari kıza yazık etmesinler. Ne kadar aşık olursan ol böyle adama sevgisi mi kalır insanın? Her Pazar ana evine git, annesi laf soksun kocası sen benim karıma böyle diyemezsin bile diyemesin..

Hayır, sonra erkeğim diye geçiniyorlar ya ona sinirleniyorum.
su an ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum benm strese dayanamadımı üzüntüye dayanamadımı hemen yıkıldığımı biliyor üstelik .. :( anne diye ölecek ya..

nasıl yapacam bunu nasıl yapmalıyım lütfen yardımncı olun bana :KK43: bu hafta yaptım ama işe yaramadı..

Gerçekten direnseydin gitmezdin.
Plan mı yaptin? Şuraya gidiyoruz buraya gidiyoruz diye emrivaki yapıcaksın yok gelmiyo mu ? Ben yatıyorum ozaman evde diyeceksin.

Yani ama ben plan yapmıştım hayatım neyse değil.

Oyy canim yaa...
Eşin aslinda odun olsa geri geldiginizde seni.disari cikarmayi dusunmez, film izlemeyi teklif etmezz..
Aslinda eşin sana deger veriyor ama ailesinin kıskacından henuz cikamamis. Yeni evlendiginde ailem de ailem diye tutturuyor her iki taraf da. Biraz biraz seyreklesince gidip gelmeler eşler alışıyor aslinda yeni duruma.ailelerin 2.planda olduguna.. biraz sakin ol ve sende alttan alttan hallet
eşim bana değer veriyor biliyorum seviyor üzerime titriyor dedğinix gibi değer vermese düşünmese dışarı cıkalım demezdi geldikten sonra ama onun bu kadar anneci olmasına dayanamıyorumn.. napmalıyım nolur yardm edin bana tek başıms baş edemcm bu yükle cok agır geliyor :(

Back
X