esim ve cocuk gibi aglaması

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar kaynanam bi ameliyat olcak ve riski esim sürekli 5 yasındaki cocuk gibi aglıyo diger kardesleride aynıs sekılde evde sürekli bi cenaze havası buna nasıl engel olabilirim

sürekli agmala seyleri en sevmedigim sey ben canım nasıl yansada asla aglamam kız cocugum bide bunlar erkeklı kızlı sürekli aglamak cok garip geliyo bana

esime destek yeterinde oluyorum ama onlar agladıkca ben geriliyorum nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım kızlar

Limoncu herkes bir mi arkadaşım? Sen ağlamıyorsun diye, o da mı ağlamamalı?
Bir de riskli diyorsun, adamın annesi ya! Şahsen benim dünyadaki en çok ve tek sevdiğim insan annem, ben olsam ben de ağlarım. Bu o kişiye verilen değerle alakalıdır.
Rahatsız oluyorsan bunun çözümü onların ağlamaması değil, senin o ortamı terk etmendir.

ağladıklarında odadan çık

ağlama desen sen kötü olursun

ya ne ameliyatı bu başka konuya yazmıştın sanki karaciğer gibi kalmış aklımda ama karıştırmış da olabilirim

eeee benim evimde nasıl terkediyim

oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diye

onlarn yanında bende huzursuz oluyroum

sen kız cocugu olmana ragmen aglamıyorsun bunlar erkek aglıyor
toplumsal mesajımızı da aldıkdan sonra...
aman yeterkı sen gerılme lımoncu herkes sussun kımse aglamasnı yeterkı lımoncu gerılmesın.
aglayanlara da sakın olun demekden baska yapabılecek bırsey yok, sen bazı seylerı tam anlatmıyorsun gıbı gelıyor bana cunku bukadar cok aglıyorlarsa mutlaka bı sebebı vardır hanı ERKEKLI KIZLI aglıyorlarmıs ya
kayınvalıdene gecmıs olsun.

eeee benim evimde nasıl terkediyim
Ya ölümü yakıştırır gibi saatlerce ağlamak doğru değil elbet ama onlar da üzgün. Arkadaşlar hasta etkilenir gibisinden bakıp ona göre yazmışlar da Limoncu bacım sen şahsi olarak rahatsız oluyorsun, hastayla alakası yok bence.
Bu durumda bencillik etme derim, katlan 3-5 gün, bir şey olmaz merak etme.

3 5 günü gecti be canm saat bası sürekli aglama anca kendini hasta eder cocuklarınıda hasta eder ki kocam hastalanıcak ondan korkuyorm dün yolda geliyoruz cocuk gibi aglıyo esim dedim bi tanıdık görse ne dicem yaa sus yolda bari hersey allahtan yani ölümde olcak kalımda

Annelerinin yaninda agliyorlarsa fena, ama anne yoksa aglamak cok dogal duru birsey birakin aglasinlar kaybetme korkusu bu...icine atip endise ve korkusunu kendini sıkacağına dışarı akitmasi daha iyi

Ayni durum bizdede var.hemde yapilcak bisey yok bugun yarin bekliyoz ölümu bide aniden cikti saglikli derken birden doktor ıki haftasi var demis.cok kotu bi durum aslinda bu o insanada eziyet.uzulduklerini belli etmemek lazim aslinda.

Bu yapı meselesi limoncu. Dağ gibi erkek kardeşim var, ama anneme gelince kedi gibi olur. Kadının iki katı neredeyse ama gidip kucağına yatıyor, sırnaşıyor ve anneme çok bağlı.
Erkek olması anneyi az seveceği, az tepki vereceği ya da ölüm karşısında güçlü olacağı manasına gelmez.

Babam vefat ettiğinde ben deli gibi ağladım hamileydim de, annemle ben salya sümük ağlarken erkek kardeşim belki D3 artık evin erkeği benim ruh haliyle ağlamazdı kendini sıkardı, ama oda evde duramazdı uyuyamıyodu 1 ayda 7 kilo verdi, herkes farklı farklı

Allah hayırlara çıkarsın olacakla öleceğe care yok rızkı varsa yer yoksa yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…