eeee benim evimde nasıl terkediyimLimoncu herkes bir mi arkadaşım? Sen ağlamıyorsun diye, o da mı ağlamamalı?
Bir de riskli diyorsun, adamın annesi ya! Şahsen benim dünyadaki en çok ve tek sevdiğim insan annem, ben olsam ben de ağlarım. Bu o kişiye verilen değerle alakalıdır.
Rahatsız oluyorsan bunun çözümü onların ağlamaması değil, senin o ortamı terk etmendir.
oooo gorsen gülcegim cıkıyo babasının ellerini tutmuslar voltran olusturcaklar damatlar diyo siz demek bu kadına bisey olsa napıcaksınız cok merak ediyorum simdiden duvarları yumrukluyosunuz diyeSacmaligin daniskasi. Seni rahatsız etmesinin dışında ameliyata girecek kişi için acayip bir baskı bu. Sen de bunu söyleyerek durdurmaya çalış. Ameliyattan önce moral ve iyi düşünceler çok önemli, sanki ölmüş gibi aglarsanız kadına gerçekten bir şey olur de.
sen kız cocugu olmana ragmen aglamıyorsun bunlar erkek aglıyorkızlar kaynanam bi ameliyat olcak ve riski esim sürekli 5 yasındaki cocuk gibi aglıyo diger kardesleride aynıs sekılde evde sürekli bi cenaze havası buna nasıl engel olabilirim
sürekli agmala seyleri en sevmedigim sey ben canım nasıl yansada asla aglamam kız cocugum bide bunlar erkeklı kızlı sürekli aglamak cok garip geliyo bana
esime destek yeterinde oluyorum ama onlar agladıkca ben geriliyorum nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım kızlar
Ya ölümü yakıştırır gibi saatlerce ağlamak doğru değil elbet ama onlar da üzgün. Arkadaşlar hasta etkilenir gibisinden bakıp ona göre yazmışlar da Limoncu bacım sen şahsi olarak rahatsız oluyorsun, hastayla alakası yok bence.eeee benim evimde nasıl terkediyim
3 5 günü gecti be canm saat bası sürekli aglama anca kendini hasta eder cocuklarınıda hasta eder ki kocam hastalanıcak ondan korkuyorm dün yolda geliyoruz cocuk gibi aglıyo esim dedim bi tanıdık görse ne dicem yaa sus yolda bari hersey allahtan yani ölümde olcak kalımdaYa ölümü yakıştırır gibi saatlerce ağlamak doğru değil elbet ama onlar da üzgün. Arkadaşlar hasta etkilenir gibisinden bakıp ona göre yazmışlar da Limoncu bacım sen şahsi olarak rahatsız oluyorsun, hastayla alakası yok bence.
Bu durumda bencillik etme derim, katlan 3-5 gün, bir şey olmaz merak etme.
Bu yapı meselesi limoncu. Dağ gibi erkek kardeşim var, ama anneme gelince kedi gibi olur. Kadının iki katı neredeyse ama gidip kucağına yatıyor, sırnaşıyor ve anneme çok bağlı.3 5 günü gecti be canm saat bası sürekli aglama anca kendini hasta eder cocuklarınıda hasta eder ki kocam hastalanıcak ondan korkuyorm dün yolda geliyoruz cocuk gibi aglıyo esim dedim bi tanıdık görse ne dicem yaa sus yolda bari hersey allahtan yani ölümde olcak kalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?