Eşim ve Cinsel Hayatımız

Bizim de evlenmeden önce cinsel hayatımız gayet iyiydi, ilişkimiz uzak ilişkiydi ve ayda 1 kez birlikte olabiliyorduk.. tabii o beklemeler ve heyecanlar sayesinde sevişmeler müthişti. evlendikten sonra o kadar zorlandık ki anlatamam.. yatak odasına alışamadım, eve alışamadım, eşim bana yaklaşmıyor gibi geliyordu, sürekli kendimi sorguluyordum nerede yanlış var diye, istemiyor sevmiyor sanıyordum.. sandımki yeni evli çiftler sürekli sevişirler, halbuki bu düşünce çok yanlışmış, sürekli istekli olmayı beklemek, sürekli istekli olmasını beklemek çok yanlışmış.. ne zamanki günlere takılmadım, aklımın iplerini saldım işte o zaman eski günlerimize geri döndük.. size de naçizane bunu tavsiye ederim..

Hayır spor yapmıyor. Haftada 1 maça gidiyor. Ara vermişlerdi. Geçen hafta 1 kere gitti.

Zayıf. Dün buradaki önerilerle spora mı başlasan dedim. Beni beğenmiyor musun dedi. Yok kilo alırdın biraz dedim..
Nazlıdır benim eşim..
zayıflar cinsel yönden daha aktif diye biliyordum,
nazlı diyince şunu düşündüm, acaba eşiniz alıngan mı, siz bir iki reddettiyseniz o yüzden mi yanaşmak istemiyor acaba

Tahrik ettikten sonra zaten bir şekilde oluyor. Demek istediğim şu. 10 gündür söylemedim ima etmedim. Tahrik etmedim. Ondan tepki yok.
ben sizi anliyorum.aynılarını ben yasadim doğumdan sonra.hep mi yanascam neden onun aklina gelmiyor diyordum.tabiki ben yanasinca oluyorda o niye yanaşmıyor diyordum.ama baktım is bana düşüyor.koca benim değil mi dedim neyin gururu ha o ha ben sonuca odaklandım.bi sure sonra o da kendine geldi.bence sizde takılmayın o mu baslatiyor siz mi ...sonuca bakin😀😁

@miss-sunshine
zayıflar cinsel yönden daha aktif diye biliyordum,
nazlı diyince şunu düşündüm, acaba eşiniz alıngan mı, siz bir iki reddettiyseniz o yüzden mi yanaşmak istemiyor acaba

Yok tamamen üşengeçliğinden. Reddetma olayı falan yok yani.

ben sizi anliyorum.aynılarını ben yasadim doğumdan sonra.hep mi yanascam neden onun aklina gelmiyor diyordum.tabiki ben yanasinca oluyorda o niye yanaşmıyor diyordum.ama baktım is bana düşüyor.koca benim değil mi dedim neyin gururu ha o ha ben sonuca odaklandım.bi sure sonra o da kendine geldi.bence sizde takılmayın o mu baslatiyor siz mi ...sonuca bakin😀😁

Benim ki gurur değil. Gurur olsa hiç yapmazdım. Beklenti. İnsan arzulanmak istiyor sadece..

Güncelleme
Dün maça gitmedi ği için yakınlaşmak istedi. Ben sana kırgınım dedim. Anlamaya çalışıyorum. Ama neden soruları kafamdan atamıyorum dedim.

11 gün oldu dediğimden. 11 gün olmamış. Pazartesi günü yapmışız. Ne 11 günü. Pazartesi yapmadık dedim. He pazardı o zaman dedi. Farkında değil miş. Nasıl farkında olmazsın ki dedim. Hiç mi ihtiyaç duymuyorsun dedim. Çok yoğunmuşuz bu hafta farkına varamamış. İnsan istedikten sonra fırsat yaratır dedim. Saatlerce yapmaya gerek yok her zaman dedim.... Gerekirse liste yapalım ona uyalım dedi. Görev gibi olsun istemiyorum dedim. Böyle şeylerin içten gelmesi gerektiğine inanıyorum dedim. Daha çok dikkat edecekmiş kapandı konu.

Güncelleme
Dün maça gitmedi ği için yakınlaşmak istedi. Ben sana kırgınım dedim. Anlamaya çalışıyorum. Ama neden soruları kafamdan atamıyorum dedim.

11 gün oldu dediğimden. 11 gün olmamış. Pazartesi günü yapmışız. Ne 11 günü. Pazartesi yapmadık dedim. He pazardı o zaman dedi. Farkında değil miş. Nasıl farkında olmazsın ki dedim. Hiç mi ihtiyaç duymuyorsun dedim. Çok yoğunmuşuz bu hafta farkına varamamış. İnsan istedikten sonra fırsat yaratır dedim. Saatlerce yapmaya gerek yok her zaman dedim.... Gerekirse liste yapalım ona uyalım dedi. Görev gibi olsun istemiyorum dedim. Böyle şeylerin içten gelmesi gerektiğine inanıyorum dedim. Daha çok dikkat edecekmiş kapandı konu.
kendi isteğiyle yanaşmış en azından, bundan sonra daha dikkatli olur belki,
dün gece isteğine cevap verdiniz mi peki?

kendi isteğiyle yanaşmış en azından, bundan sonra daha dikkatli olur belki,
dün gece isteğine cevap verdiniz mi peki?

Evet. Kırgınım ben sana istemiyorum dedim. Üzgün olduğumu ifade etmeye çalıştım. Nazlandım aslında sert konuşmadım..
Farkında değil.. Yani ona yetiyor demek ki. Kendi kendine bir şey yaptığını da zannetmiyorum. Belki de yapıyordur ben zannetmiyorum.

Güncelleme

Bizde de aynı böyle oldu. Sonuç olarak hep biraz düzeldi sonra yine aynı. Ben de utanıyorum artık söylemeye

Evet. Kırgınım ben sana istemiyorum dedim. Üzgün olduğumu ifade etmeye çalıştım. Nazlandım aslında sert konuşmadım..
Farkında değil.. Yani ona yetiyor demek ki. Kendi kendine bir şey yaptığını da zannetmiyorum. Belki de yapıyordur ben zannetmiyorum.
aslında çoluk çocuk yok, hafta en az 2 olması lazım, hadi bilemedin en en az 1

bence söylemek yerine yatakta öpüşüp koklaşıyorsunuz madem, öpüşmeyi uzatın ve daha ateşli öpüşmeye başlayın, onda da hareketlenme olacaktır, açık olacak ama öpüşürken eşinizi okşayın,

bence söylemek yerine yatakta öpüşüp koklaşıyorsunuz madem, öpüşmeyi uzatın ve daha ateşli öpüşmeye başlayın, onda da hareketlenme olacaktır, açık olacak ama öpüşürken eşinizi okşayın,

Zaten söylemiyorum ki. Dediniz gibi eşime yaklaşıyorum öpüyorum okşuyorum o şekilde başlıyor.. Bu 10 gündür sadece durup izledim. o öperken öptüm. O sarılırken sarıldım. İlerisi için bir hamlede bulunmadım.

Sonuç olarak çıkardığım adamın yapısı bu.. Değişir mi değişmez mi bilemiyorum. Değişse de harikalar yaratacak düzeyde olmaz zaten.

Zaten söylemiyorum ki. Dediniz gibi eşime yaklaşıyorum öpüyorum okşuyorum o şekilde başlıyor.. Bu 10 gündür sadece durup izledim. o öperken öptüm. O sarılırken sarıldım. İlerisi için bir hamlede bulunmadım.

Sonuç olarak çıkardığım adamın yapısı bu.. Değişir mi değişmez mi bilemiyorum. Değişse de harikalar yaratacak düzeyde olmaz zaten.
siz yaklaşınca ilerisi geliyorsa, reddetmiyorsa, boşverin yaklaşın, sonuca odaklanın,
bizimki reddeder o yüzden her zaman cesaret edeniyorum, reddedilmek istemediğim için

siz yaklaşınca ilerisi geliyorsa, reddetmiyorsa, boşverin yaklaşın, sonuca odaklanın,
bizimki reddeder o yüzden her zaman cesaret edeniyorum, reddedilmek istemediğim için
ya anlamadığım bi erkek neden red eder ki bi kere bende bu durumu yaşadım çok kırıcı.iste o zaman bi daha cinsellik yok diye ant iciyorum

bunu bulamayanlar var deyin sizde 😏
aslında ilişki sayımız iyi ama ben daha fazlasını istiyorum, eşime de çok geliyor,
haftada 2-3 oluyor, işin garibi hepsi hafta sonu oluyor genelde,
hafta içi çoğu zaman boş geçiyor ve bu süre bana uzun geliyor
en son geçen pazar olmuştu mesela

X