Eşim ve Cinsel Hayatımız

Şaka yapıyor olmalısınız. Cinselliğe gerek yoksa neden evli kalalım ki?

Şöyle duvardan duvara vurmalı, sabah ezanına kadar süren, jartiyer giydiğim, ellerimin gözlerimin bağlandığı, zaman zaman public sex ile de renklendirilen, arabada, balkonda, teknede, benzin istasyonunda quick sex ile şahlandırılan bir cinsellik olmadan...

Yaşamak istemezdim.
Public sex mi? Trendler sürekli değişiyor takip etmek zorda, kamusal alan da nasıl sevişiyorsunuz? 🤔 gören olmuyor mu? Biz çok monoton bir çiftmişiz kk bana bunu gösterdi 😎

Şaka yapıyor olmalısınız. Cinselliğe gerek yoksa neden evli kalalım ki?

Şöyle duvardan duvara vurmalı, sabah ezanına kadar süren, jartiyer giydiğim, ellerimin gözlerimin bağlandığı, zaman zaman public sex ile de renklendirilen, arabada, balkonda, teknede, benzin istasyonunda quick sex ile şahlandırılan bir cinsellik olmadan...

Yaşamak istemezdim.
Umarım ülkemizin benzin istasyonları değildir onlar. Can güvenliğiniz açısından şey ettim. :KK35:

Bazen olur öyle geçici olduğunu düşünüyorum:) bundan fazla bahsetme çevrene sakin.
Bi süre bahsetmese konu sahibi o sürede de yaklaşmasa 10 gün 3 ay olsa daha zor toparlanır.
İlişkiler iletişim gerektirir. Eşi çok yuvarlak cevaplar veriyor. Konu sahibi azlığına çokluğuna da takılmış değil bence eşinden bir adım bekliyor kendisi başlatmaktan sıkılmış gibi.
@sorun_esim uyurken sarıldığınızda da sertleşme falan olmuyor mu? Yeni evlisiniz, uzun süre sevişmemişsiniz öyle sarılıp oynaşmadan mı uyuyorsunuz?

Bi süre bahsetmese konu sahibi o sürede de yaklaşmasa 10 gün 3 ay olsa daha zor toparlanır.
İlişkiler iletişim gerektirir. Eşi çok yuvarlak cevaplar veriyor. Konu sahibi azlığına çokluğuna da takılmış değil bence eşinden bir adım bekliyor kendisi başlatmaktan sıkılmış gibi.
@sorun_esim uyurken sarıldığınızda da sertleşme falan olmuyor mu? Yeni evlisiniz, uzun süre sevişmemişsiniz öyle sarılıp oynaşmadan mı uyuyorsunuz?

Evet sertleşmesi oluyor. Uyamadan öncede işten eve gidince de oynaşmamız da oluyor.
Bazen mesela ilişkiye girmek istiyoruz. Kendiliğinden gelişiyor. Bu sefer termosifon takılı mıydı. Sıcak su var mıydı muhabbeti. İşten eve gidince hemen takıyoruz ama bazen unutuyoruz. Bu sefer suyun iki kişilik ısınması bekle. Isınana kadar kendiliğinden gelişen ilişki de yalan oluyor.
Bu bahsettiğin son 10 günlük süreç değil.
Termosifon ben buraya gelmeden ne olduğunu bilmiyorumdum. Bilmeyenler için su ısıtıcı :)

Ben de başlarda sizin gibiydim. Sürekli karşı taraftan hareket bekliyordum, kendimi hırpalıyordum. Ben böyle yaptıkça eşim iyice içine kapandı bu konuda. Ben de onu öyle kabul ettim. Her çiftin cinsel ilişki sıklığının farklı olabileceğini kabul ettim ve rahatladım. Eşim de rahatladı. Şu an çok daha iyiyiz. Bazen ben bazen o.

Ben de başlarda sizin gibiydim. Sürekli karşı taraftan hareket bekliyordum, kendimi hırpalıyordum. Ben böyle yaptıkça eşim iyice içine kapandı bu konuda. Ben de onu öyle kabul ettim. Her çiftin cinsel ilişki sıklığının farklı olabileceğini kabul ettim ve rahatladım. Eşim de rahatladı. Şu an çok daha iyiyiz. Bazen ben bazen o.

Aslında ben bu konuyu temmuz ayında açacaktım. O zaman destan yazmıştım ama konuyla ilgilenecek vaktim olmadığından paylaşım yapmamıştım. Daha çok üzülüyordum o zaman. Eskiye nazaran bende daha iyim. Kabullendim herhalde.
Bide ben karşı taraftan beklemedim hiç. Ama baktım sürekli hareket ben edince rahatsız oldum artık bu durumdan.

Evet sertleşmesi oluyor. Uyamadan öncede işten eve gidince de oynaşmamız da oluyor.
Bazen mesela ilişkiye girmek istiyoruz. Kendiliğinden gelişiyor. Bu sefer termosifon takılı mıydı. Sıcak su var mıydı muhabbeti. İşten eve gidince hemen takıyoruz ama bazen unutuyoruz. Bu sefer suyun iki kişilik ısınması bekle. Isınana kadar kendiliğinden gelişen ilişki de yalan oluyor.
Termosifon ben buraya gelmeden ne olduğunu bilmiyorumdum. Bilmeyenler için su ısıtıcı :)
Hep acik olsun niye kapatıyorsunuz biz sadece evden uzun sure ayrilacagimizdas kapatirdik

E o zaman bahsedilen banyo muhabbeti deyim değil gerçek. Valla ben sevişecek olsam o an sadece korunmayı düşünürüm. Sonrasında duştur falan aklıma gelmez o anın sıcaklığıyla. Ya da sevişirsin en kötü olmadı suyu kettlela kaynatırsınız sorun abdestse.

bence cekinmeden, yanlis anlar mi demeden konusmak gerekiyor.
bu tarz problemleri cok okur olduk,
sanirim modern insanin stresi vs buna sebep oluyor.

o yuzden belki konusarak veya terapi ile cozebileceginiz bir problemi neden tum evliliginiz boyunca cekesiniz ki.

bence cekinmeden, yanlis anlar mi demeden konusmak gerekiyor.
bu tarz problemleri cok okur olduk,
sanirim modern insanin stresi vs buna sebep oluyor.

o yuzden belki konusarak veya terapi ile cozebileceginiz bir problemi neden tum evliliginiz boyunca cekesiniz ki.

Çok konuştum. Yeri geldi laf soktum yeri geldi karşıma aldım sorun ne dedim.

Zevk almıyor musun, ondan mı istemiyorsun dedim. Beni mi arzulamıyorsun dedim.
Bana öyle geliyormuş. Bir sıkıntı yokmuş. Geçen gün demişte ben yok demişim. Geçen gün demişte ben uyumuşum. Geçen gün demişti sıcak su yokmuş. Yani ona göre her şey normal.

Hep acik olsun niye kapatıyorsunuz biz sadece evden uzun sure ayrilacagimizdas kapatirdik

Yükseltici olmadığı için o açık olunca diğer elektirikli aletler açılmıyordu. Mesela kazanlı ütüyü açınca çok daha kötü oluyordu durum. Şuan o sıkıntı yok zaten.

E o zaman bahsedilen banyo muhabbeti deyim değil gerçek. Valla ben sevişecek olsam o an sadece korunmayı düşünürüm. Sonrasında duştur falan aklıma gelmez o anın sıcaklığıyla. Ya da sevişirsin en kötü olmadı suyu kettlela kaynatırsınız sorun abdestse.

Korunma anlık düşünülen bir şey değil ki. Zaten korunuyoruz. Bunun için önlemimizi almışız. Neden ilişki sırasında düşüneyim ki bunu? Su sorunu bir kaç aylık durumdu. Yükseltici aldık sorun çözüldü şuan.

Geçmiş sayfalarda da yazdım. 360 tv de 80ler dizisinde bu muhabbet döndüğü için eşimle bunun şakasını yapar olduk. Eskiden malum evlerde sıcak su olmadığı için kazan bir kere kaynatılır. Herkes aynı gün yıkanırdı. Bu sebeple o güne banyo günü demişler. Bizim tamamen espiri :) Zaten editledim o kısmı:) Konu oraya kaymasın diye.

Aynen. Sürekli siz başlattıktan sonra ne anlamı var ki

Yav cakal olun azicik
Sürekli siz baslatin bak aliti mi o da rutine baglar pes etmeyin
Tecrube konusuyor
Yani esim de yorgun olur is yeri stresli zaten, ben arabada, sokakta, yemekte, dis fircalarken dahi taciz eden bir tipim
Ah senin gözlerin, ah omuzlarina hastayim gibisine
yedi yillik evliyiz, su an cocuklar aramiza giriyor zirt pirt ama evliligin ilk zamanlarina göre cok daha istekli, alistirdim beyi, kivir kivirim yaninda valla aklinda yoksa da soktum hic grur demem haa, ne gruru yapmayin, cinsellik söz konusu olunca grur yapmak herzaman aleyhime islemistir
Birakin inat etmeyi ilk adimi siz adin o da zamanla alisacaktir
Yani böyle olma ihtimali de var

Tahrik ettikten sonra zaten bir şekilde oluyor. Demek istediğim şu. 10 gündür söylemedim ima etmedim. Tahrik etmedim. Ondan tepki yok.
Aylarca soylemeseniz tahrik etmeseniz tepki vermeyecek emin olun. Bu tipler hele cocuktan sonra emekliye ayiriyor pipilerini. Bi tane de bende var😂

Yav cakal olun azicik
Sürekli siz baslatin bak aliti mi o da rutine baglar pes etmeyin
Tecrube konusuyor
Yani esim de yorgun olur is yeri stresli zaten, ben arabada, sokakta, yemekte, dis fircalarken dahi taciz eden bir tipim
Ah senin gözlerin, ah omuzlarina hastayim gibisine
yedi yillik evliyiz, su an cocuklar aramiza giriyor zirt pirt ama evliligin ilk zamanlarina göre cok daha istekli, alistirdim beyi, kivir kivirim yaninda valla aklinda yoksa da soktum hic grur demem haa, ne gruru yapmayin, cinsellik söz konusu olunca grur yapmak herzaman aleyhime islemistir
Birakin inat etmeyi ilk adimi siz adin o da zamanla alisacaktir
Yani böyle olma ihtimali de var
Gurur değil aslında. Pes ettim.

Aylarca soylemeseniz tahrik etmeseniz tepki vermeyecek emin olun. Bu tipler hele cocuktan sonra emekliye ayiriyor pipilerini. Bi tane de bende var😂

Sorun bende mi acaba diye düşünmeye başladım. Gitsinler egeye bir sahil kasabasına yerleşip sonra neden çöp kamyonu gelmedi diye düşünsünler o zaman :KK14:

X