- 18 Eylül 2019
- 29
- 19
- 34
- Konu Sahibi sorun_esim
Sorun eşim ve cinsellik..
Fake değilim, ikinci üyeliğim..
5 yıl sonunda severek evlendik.. 11 aylık evliyiz.
Aramızda hep ten uyumu olduğuna inandık. Sevildiğimi de hep hissettim.
Uzaktan yürütülen bir ilişkiydi. Gelip bende kalırdı. Yakınlaşmalarımız olurdu.
Ama o zamanda biraz isteksizlik vardı son senelerde. .
Evlendiğimizde strese bağlı lekelenmelerim vardı. 1 hafta 10 gün sürdü.
İlk bir iki gün sarılmalar öpüşmeler devam etti.
Sonra işe başladı. Reglin bitti mi diye bile sormadı. Yine isteksizliğe vurdum bunu.
Konuştuk, beni sevmiyor musun, arzulamıyor musun diye sordum. Aldığım cevaplar bazen sana öyle geliyor,
bazen o gün ben istedim sen yok dedin ya, şu oldu ya bu oldu ya..
Örneklerle çoğaltmak istemiyorum.
Kısacası eşim ilişkiye girmek istemiyor diyemiyorum(belkide öyledir) . Üşeniyor resmen aklına gelmiyor.
Ben söylesem yakınlaşırsam geri çevirmez zaten. Ama bende artık sıkıldım söylemekten, neden istemiyorsun demekten.
En son ayın 8inde ilişkiye girdik. Bu sürede 1 gün evde değildik, 2 günde sular kesikti :)
Sertleşme sorunu yok, erken boşalma sorunu yok.
Böyle ilişkiye sık girmediği için zevk almıyorsun sanırım ondan mı girmek istemiyorsun diye
sorduğumda, hayır zevk almazsam neden gireyim diy cevap verdi. Sorun o zaten ilişkiye girmiyorsun zevk almıyorsun demek ki dedim:)
Normal günlerimize gelecek olursak , İkimizde işten geliriz.
Sarılırız birbirimize. Gıdıklar öper, koklar... Uyurken mutlaka sarılır koklar. Film izlerken de öyleyiz.. Gayet mutluyuz bir sıkıntımız yok yani.
İlgisiz desem değil, değer vermiyor desem değil...
Bunları yazarken bile üzülüyorum. Çünkü seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.
Konuya cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
EDİT: yukarıda yazdığım bir cümleyi editlemek zorunda kaldım. Yorumlarda yazdım ama onlar okunmadan cevap yazılacağı için konu oraya kaysın, dağılsın istemedim.
GÜNCELLEME : 11. SAYFA
Fake değilim, ikinci üyeliğim..
5 yıl sonunda severek evlendik.. 11 aylık evliyiz.
Aramızda hep ten uyumu olduğuna inandık. Sevildiğimi de hep hissettim.
Uzaktan yürütülen bir ilişkiydi. Gelip bende kalırdı. Yakınlaşmalarımız olurdu.
Ama o zamanda biraz isteksizlik vardı son senelerde. .
Evlendiğimizde strese bağlı lekelenmelerim vardı. 1 hafta 10 gün sürdü.
İlk bir iki gün sarılmalar öpüşmeler devam etti.
Sonra işe başladı. Reglin bitti mi diye bile sormadı. Yine isteksizliğe vurdum bunu.
Konuştuk, beni sevmiyor musun, arzulamıyor musun diye sordum. Aldığım cevaplar bazen sana öyle geliyor,
bazen o gün ben istedim sen yok dedin ya, şu oldu ya bu oldu ya..
Örneklerle çoğaltmak istemiyorum.
Kısacası eşim ilişkiye girmek istemiyor diyemiyorum(belkide öyledir) . Üşeniyor resmen aklına gelmiyor.
Ben söylesem yakınlaşırsam geri çevirmez zaten. Ama bende artık sıkıldım söylemekten, neden istemiyorsun demekten.
En son ayın 8inde ilişkiye girdik. Bu sürede 1 gün evde değildik, 2 günde sular kesikti :)
Sertleşme sorunu yok, erken boşalma sorunu yok.
Böyle ilişkiye sık girmediği için zevk almıyorsun sanırım ondan mı girmek istemiyorsun diye
sorduğumda, hayır zevk almazsam neden gireyim diy cevap verdi. Sorun o zaten ilişkiye girmiyorsun zevk almıyorsun demek ki dedim:)
Normal günlerimize gelecek olursak , İkimizde işten geliriz.
Sarılırız birbirimize. Gıdıklar öper, koklar... Uyurken mutlaka sarılır koklar. Film izlerken de öyleyiz.. Gayet mutluyuz bir sıkıntımız yok yani.
İlgisiz desem değil, değer vermiyor desem değil...
Bunları yazarken bile üzülüyorum. Çünkü seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.
Konuya cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
EDİT: yukarıda yazdığım bir cümleyi editlemek zorunda kaldım. Yorumlarda yazdım ama onlar okunmadan cevap yazılacağı için konu oraya kaysın, dağılsın istemedim.
GÜNCELLEME : 11. SAYFA
Son düzenleme: