- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
ben de saf saf oturdum, şöyle yap böyle yap diye tavsiye verdim. adam kadın dövücü ,evlilik içi tecavüzcü, küfürbaz çıktı. bir daha da önce soru listesi hazırlayacağımHala ne yapayım diye soruyor musun? Seni döven, tecavüz eden (evlilik içi tecavüz olur) bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun. Ne diyelim ne tavsiye verelim ki biz sana?
ben de saf saf oturdum, şöyle yap böyle yap diye tavsiye verdim. adam kadın dövücü ,evlilik içi tecavüzcü, küfürbaz çıktı. bir daha da önce soru listesi hazırlayacağım
küfreder mi
döver mi
evlilik içi tecavüz var mı diye.
sonra kendimi salak gibi hissediyorum. konu sahibi de kelimeleri açık seçik yazınca ban yemiş zaten.
Konu sahibi ceza almış kullandigi kelimeden.
Vay be olaylara bak.
Kim bu konu sahibine yeni konu ac dedi bakayim???
Seni kibliyorum. Kib kib kib
:):) Ne bileyim ben adamı sadece cinselliği bilmeyen odun herif falan sanmıştım.
Başka arkadaşın konusunu dağıtmasın diye konu açmasını söyledim.
Konu açtıktan sonra döküldü inciler.
Ben de manyak gibi çiçeğe davranırcasına davransın diye öğütler sıraladım.
Küfürleri okurken şoka girdim
Belki de üyelik sahte. Insan bu kadar acik secik yazmayacagini bilir... Bazi alintilarda hala gorunuyor maalesef ki..
Kufur kelime kullandi o yuzden yeni oldugu icin bide 21 yaşındaymışneler oluyor burda kizlar..
konu sahibi neden ban yemis
yasak olmasa cidden sileceğim o kadar guırur yaptımGel silelim biz mesajlarimizi:) boşa yazmisiz zaten:))))
ben dedim Bilgece, bilsem böyle şeyler yazacağını der miydim hiçVay be olaylara bak.
Kim bu konu sahibine yeni konu ac dedi bakayim???
Bana sahte gibi gelmedi de, o kadar dertli ki anlatacak kimsesi yok.
İlk kez içini döküyor ve fazlaca açık döküyor farkında olmadan gibi geldi.
Böyle adamların varlığı ürkütücü ama maalesef ki gerçek olması imkansız değil
ben dedim Bilgece, bilsem böyle şeyler yazacağını der miydim hiç