eşim ve benim olamayan cinsel hayatımız hakkında yardımını za ihtiyacım var

Hala ne yapayım diye soruyor musun? Seni döven, tecavüz eden (evlilik içi tecavüz olur) bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun. Ne diyelim ne tavsiye verelim ki biz sana?
ben de saf saf oturdum, şöyle yap böyle yap diye tavsiye verdim. adam kadın dövücü ,evlilik içi tecavüzcü, küfürbaz çıktı. bir daha da önce soru listesi hazırlayacağım
küfreder mi
döver mi
evlilik içi tecavüz var mı diye.
sonra kendimi salak gibi hissediyorum. konu sahibi de kelimeleri açık seçik yazınca ban yemiş zaten.

Eşiniz dövüyor, sizle mecburiyet sanki vazifeymiş gibi birlikte oluyor ve size ruhunuzu okşayacak hiçbir yaklaşımda bulunmuyor, sizde buna rağmen bu adamdan bebek istiyorsunuz

Bebeğiniz olsa düzelecek zannediyor, sırf bu yüzden çocuk istiyorsanız kendinize yazık etmişsiniz birde masum bir bebeği yakmayın derim
Bu adam bebek yapmalık değil boşamalık.

Gel silelim biz mesajlarimizi:) boşa yazmisiz zaten:))))

puff,çok üzüldüm konu sahibine. Yaşadığı nikah adı altında tecavüzden başka birşey değil. Kaçarak evlenmiş ama umarım ailesi tekrar bağrına basar da boşar bu herifi...
Adam da aklıma Anayurt Oteli'ndeki zebercet'i getirdi. O da klasik ilk cinsel ilişkisine genelevde girmiş,ilişkiyi git-gel-bitti olarak yaşayan - aynı kitkatın kocası gibi- bir ayıydı. Bir gün otele gelen bir kadının kocasına "aa nasıl da seninim" dediğini duymuştu ve hiç istenmediğini farketmişti,kitap boyunca karakterin aklından "ahh nasıl da seninim" cümlesi geçmişti..., yani diyeceğim o ki o herif bunu bilmiyor ama bir kadını mutlu etmek erkeğe de kendini iyi hissettirir ve maaesef bu kafayla giderse bunu hiç tadamayacak

Konu sahibi ceza almış kullandigi kelimeden.

Vay be olaylara bak.
Kim bu konu sahibine yeni konu ac dedi bakayim???

Seni kibliyorum. Kib kib kib

:):) Ne bileyim ben adamı sadece cinselliği bilmeyen odun herif falan sanmıştım.
Başka arkadaşın konusunu dağıtmasın diye konu açmasını söyledim.

Konu açtıktan sonra döküldü inciler.
Ben de manyak gibi çiçeğe davranırcasına davransın diye öğütler sıraladım.
Küfürleri okurken şoka girdim

Belki de üyelik sahte. Insan bu kadar acik secik yazmayacagini bilir... Bazi alintilarda hala gorunuyor maalesef ki..

Belki de üyelik sahte. Insan bu kadar acik secik yazmayacagini bilir... Bazi alintilarda hala gorunuyor maalesef ki..

Bana sahte gibi gelmedi de, o kadar dertli ki anlatacak kimsesi yok.
İlk kez içini döküyor ve fazlaca açık döküyor farkında olmadan gibi geldi.

Böyle adamların varlığı ürkütücü ama maalesef ki gerçek olması imkansız değil

Doğru soyluyorsun. Allah yardimcisi olsun. En büyük hatayi bastan kacarak yapmis aslinda.. ne diyelim insallah duzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…