eşim ve benim olamayan cinsel hayatımız hakkında yardımını za ihtiyacım var

Kızlar fake değilim siz gormeseniz de allah görüyor sizi kandırsam onu nasıl kandirayim

Bebeğimiz olmuyor ki zaten canım evlendiğimizden beri hiç korunmadik 5 sene olacak ama doktorlara da gittik hiç bi sorunumuz yok ne onun ne benim ama yinede hamile kalamadim ve bence bana göre stres altında olduğum için ilişki sırasında bence o yüzden olmuyor

Doğru dürüst ilişkiye mi giriyormuşsunuz ki ne hamileliği... Hem bu stresle kaygıyla hamile kalamazsın tabi psikoloji de etkili bu konularda.
Ve bence bebek falan düşünmeyin şu aşamada. Eşiniz önce bi koca olsun da baba olmasını sonra düşünürsünüz.

Ve kızlar ilk kez size itiraf ediyorum yine kv ortalığı karıştırdıği bi akşam eşim evden gitmişti ve akşam evde kimse yokken kv doğum kontrol hapı aldı demiştim ya ben intihar etmek istemiştim dayanamayıp o kutunun hepsini içmiştim bişey olmadi ama çocuğum o yüzden olmuyor olabilir mi kimseye söylemeye cesaretim doktora gittiğimiz de doktorlara da söyleyemiyorum gerçi doktorlar bir sürü test yapmışlardi hatta rahim filmi bile cekilmistim acaba hapları içtiğim Için çocuğum olmuyor olsa belli olmazmiydi doktorlar anlamazmiydi

yok canım ben onu kayınvalıdeyı korkut (bılgısı yoksa) dıye soyledım, senı korkutmak ıcın degıl.....
eee be arkadasım ne yaptın sen, degıyor mu canından olmaya?????? ah ahhhhhh

Işte ona göre ayarlıyor genelde yol bugün 10. Gün yok 12 günü falan diye dedim ya çocuk olsun diye yapıyo Sanki kendini mecburmuş gibi görüyor o yüzden yapıyormuş gibi

Ve kızlar ilk kez size itiraf ediyorum yine kv ortalığı karıştırdıği bi akşam eşim evden gitmişti ve akşam evde kimse yokken kv doğum kontrol hapı aldı demiştim ya ben intihar etmek istemiştim dayanamayıp o kutunun hepsini içmiştim bişey olmadi ama çocuğum o yüzden olmuyor olabilir mi kimseye söylemeye cesaretim doktora gittiğimiz de doktorlara da söyleyemiyorum gerçi doktorlar bir sürü test yapmışlardi hatta rahim filmi bile cekilmistim acaba hapları içtiğim Için çocuğum olmuyor olsa belli olmazmiydi doktorlar anlamazmiydi
Kız sen bu heriften bide cocukmu yapacan Allah seni ne etmesin tövbe tövbeo_O sakin öyle bi cahillik etme:KK12: fake olmadigini anladim mesajinda kötü kelime kullandin ceza alacaksin

Işte ona göre ayarlıyor genelde yol bugün 10. Gün yok 12 günü falan diye dedim ya çocuk olsun diye yapıyo Sanki kendini mecburmuş gibi görüyor o yüzden yapıyormuş gibi

ama siz sadece yumurtlama gununde bebek ıcın mı sex yapıyor sunuz? yumurtlama gununuz bu stresınız yuzunden sapma yapabılır, ve sizinde rahat olmanız gerekir. Bir sorununuz da yokmus, dr.unuz bu konuda konusmadı mı sızınle?

Kızlar diyorum ya ben daha yeni yeni kendime gelmeye başladım kv eşimi dolduruyordu ben dayak yiyordum eşim sonra pişman oluyor Özür diliyordu ama bir kere psikolojim bozuluyordu ve beni evden hayatta dışarı cikarttirmiyordu hatta suan bile tek başıma evden çıkıp hiç bir yere gidemiyorum

Dur demeye fırsat kalmıyor hem yapacağı zaman sanamı sorucam sen benim karimsın istediğim zaman yaparım diyor ya bilmiyorum ama öyle bi kaç kere gecelik falan giydim bu ne böyle ya saçma sapma bunlardan etkilenecegimi falan mı sandın diyor deli mi ne hele ki birde ilişkiye girmek istediği zaman ne dese beğenirsiniz zaten baştan bütün sehvetim kaçıyor gel ****** diyor bu ne ya allah aşkina

Ayyy bu ne yaa iğrenç saygısız adam...Kocanız tedavilik sakın çocuk mocuk yapmaya kalkmayın düzelmez bu
Kaçarak evlenmişsiniz, yani sevgiliyken falan hiç mi bir çekim yoktu aranızda öpüşme sarılma falan??

üzüldüm cinsel hayatınız cok monoton

Kızlar diyorum ya ben daha yeni yeni kendime gelmeye başladım kv eşimi dolduruyordu ben dayak yiyordum eşim sonra pişman oluyor Özür diliyordu ama bir kere psikolojim bozuluyordu ve beni evden hayatta dışarı cikarttirmiyordu hatta suan bile tek başıma evden çıkıp hiç bir yere gidemiyorum
ve sen bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun.
aferin, doğru yoldasın. adamlarla evlenirken ölümüne senet mi yapıyorlar size anlamıyorum ki bir boşanma dilekçesine bakar huzura kavuşmak

Dur demeye fırsat kalmıyor hem yapacağı zaman sanamı sorucam sen benim karimsın istediğim zaman yaparım diyor ya bilmiyorum ama öyle bi kaç kere gecelik falan giydim bu ne böyle ya saçma sapma bunlardan etkilenecegimi falan mı sandın diyor deli mi ne hele ki birde ilişkiye girmek istediği zaman ne dese beğenirsiniz zaten baştan bütün sehvetim kaçıyor gel s......m diyor bu ne ya allah aşkina

Sen gerçek misin ya?
Buraya o kadar açık yazmasan iyiydi!

Ya hiç bilmiyorum işte kızlar ne yapacağımı aynen öyle çocuk olsun diye yapıyor resmen yani ama o içtigim doğum kontrol hapları hamile kalmama engelliyor olabilir mi gerçi doktorlar anlamazmiydi bir sorun olsaydi

Ya hiç bilmiyorum işte kızlar ne yapacağımı aynen öyle çocuk olsun diye yapıyor resmen yani ama o içtigim doğum kontrol hapları hamile kalmama engelliyor olabilir mi gerçi doktorlar anlamazmiydi bir sorun olsaydi

yoktur ya onunla alakası, dr.lar bır suru hormon testı yapıyor, ee bu hapta hormonları etkılıyor, rahat ol o konuda... Ama boyle bır ortama cocuk getırırsen, bencıllık konusunda esınden ne farkın kalır? yazık degil mı o masuma???

Son düzenleme:
Özür dilerim tekrardan ama ne yapayım bu sorunlarımi ilk kez sizinle paylaştığım için ne yazacagimi bilemedim yani doğru diyorsunuz o kadar açık konusmamaliydim

İntihar etmek için doğum kontrol hapı içmek mi? Bizimle kafa buluyorsun galiba? Neyse ya bişey demiycem. Konu benim için inandırıcılığını yitirdi.

Özür dilerim tekrardan ama ne yapayım bu sorunlarımi ilk kez sizinle paylaştığım için ne yazacagimi bilemedim yani doğru diyorsunuz o kadar açık konusmamaliydim

Hala ne yapayım diye soruyor musun? Seni döven, tecavüz eden (evlilik içi tecavüz olur) bir adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun. Ne diyelim ne tavsiye verelim ki biz sana?

Ne kocadan ne kvden ne evlilikten gülmüş yüzün.
Nasıl böyle bir adamı sevebilmişsin anlam veremedim. Evden çıkarmıyor dövüyor ve cinselliği kendi rahatlayacağı kadar yaşıyor. Çok bencil bir adamla evlisiniz. Ben olsam dayak yiyeceğimi de bilsem birlikte olmazdım. Ya benim de gönlümü yap ya da sen de madur ol derdim. Tabi böyle biri aldatmaya da meyillidir.

X