eşim ve benim olamayan cinsel hayatımız hakkında yardımını za ihtiyacım var

Denedim ama fayda etmiyor sadece mecburiyet olarak görüyor bide gelmiş bana sanki 70 yaşında eskisi gibi değiliz ateşimiz söndü diyor

:KK70: :KK70:
Ateşimiz var mıydı ki deseydin.

O yarım kalmışlıkların, basılmaların etkisiyle psikolojik izler kalmış bence.

Ama değişmez bir durum değil.
Uyum sağlama ona, aceleciliğine dur de.
Böyle olacaksa istemiyorum de hatta.

Sertliğini,uzaklığını görsün ki değişmeye çabalasın.

Sen bakma gecelik falan beğenmiyor gibi davranmasına.
Bence bazı çeşitlerine her erkek ilgi duyar.

Fazla fantezi olması şart değil, sade ama kışkırtıcı şeyler seç ve ilişkiye sen yön ver.

Planlı ol, hazırlık yap ve sen başlat.
Hatta birlikte konuya uygun :) bir film izleyip, film eşliğinde deneyin bile derim.

Her çareye başvurmalısın. Başarılar dilerim..:KK23:

Bence cocuk olmasını önlemeye calısmıs aklınca, hikaye bır yerden cok tanıdık geldıgınden aklıma dırekt bu geldı.
Aynen öyle hatta bana eşim istemediği halde eşimden gizli doğum kontrol hapı almıştı bunu kullan demişti şimdi de çocuğumuz olmadığını biliyor ya boyna soruyor beni üzmek için ne zman olacak vs

Ne desem bilemedim, boyle bir adam icin herhangi bir sey yapmaya degmez sanki... davranisi cok ama cok incitici geldi bana, gerekirse reddedin ama sizi iliskiye hazirlamadan birlikte olmasina musade etmeyin.

:KK70: :KK70:
Ateşimiz var mıydı ki deseydin.

O yarım kalmışlıkların, basılmaların etkisiyle psikolojik izler kalmış bence.

Ama değişmez bir durum değil.
Uyum sağlama ona, aceleciliğine dur de.
Böyle olacaksa istemiyorum de hatta.

Sertliğini,uzaklığını görsün ki değişmeye çabalasın.

Sen bakma gecelik falan beğenmiyor gibi davranmasına.
Bence bazı çeşitlerine her erkek ilgi duyar.

Fazla fantezi olması şart değil, sade ama kışkırtıcı şeyler seç ve ilişkiye sen yön ver.

Planlı ol, hazırlık yap ve sen başlat.
Hatta birlikte konuya uygun :) bir film izleyip, film eşliğinde deneyin bile derim.

Her çareye başvurmalısın. Başarılar dilerim..:KK23:
Dur demeye fırsat kalmıyor hem yapacağı zaman sanamı sorucam sen benim karimsın istediğim zaman yaparım diyor ya bilmiyorum ama öyle bi kaç kere gecelik falan giydim bu ne böyle ya saçma sapma bunlardan etkilenecegimi falan mı sandın diyor deli mi ne hele ki birde ilişkiye girmek istediği zaman ne dese beğenirsiniz zaten baştan bütün sehvetim kaçıyor gel s.......m diyor bu ne ya allah aşkina

Son düzenleyen: Moderatör:
Işte
Ne desem bilemedim, boyle bir adam icin herhangi bir sey yapmaya degmez sanki... davranisi cok ama cok incitici geldi bana, gerekirse reddedin ama sizi iliskiye hazirlamadan birlikte olmasina musade etmeyin.
işte reddetmeme fırsat vermiyor sana mi sorucam sen benim karimsın diyo nr zman istersem Afedersiniz ama o zman s.....m seni diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz kaçarak evlendik ve evlendigimiz de yaşım 17 di yani anlayacağınız pek sesimi cikartmiyor dum
17 yaşında kaçtın bir de, aferin sana.

Bebeğimiz olmuyor ki zaten canım evlendiğimizden beri hiç korunmadik 5 sene olacak ama doktorlara da gittik hiç bi sorunumuz yok ne onun ne benim ama yinede hamile kalamadim ve bence bana göre stres altında olduğum için ilişki sırasında bence o yüzden olmuyor
ah be güzelim ne bebeği leylek mi getirecek bebeği sevişmiyorsunuz ki nasıl olacak bebek.
sen öğreteceksin evet kocan bilmiyor ya da unutmuş.
diyeceksin ki böyle olmuyor, ben bir şey anlamıyorum. ya benim dediğim gibi yapacağız ya da olmayacak. dövme sövme huyu varsa deneme ama bu yöntemi.
sonra sen kendin için güzel bir ortam hazırlayıp havaya gireceksin. parfümler güzel çamaşırlar falan. sonrasını anlatmayayım ama adamı öp hoşuna gidecek şeyler yap, onun kıyafetlerini sen çıkart ve onu yönlendir, şurama dokun, şöyle öp gibi. sonra da yavaş yavaş sevişin. acele etmeye başladığında yavaşlamasını söyle, yavaş davrandığında ne kadar iyi olduğunu falan söyle susma. bir de bir süreliğine kontrol sende olsun, sen yukarıda ol ki sen yönet. bu daha iyi bir sonuç verir.
EDİT: iyi ki anlatmayayım demişim ha, bir de anlatsam ne anlatacağım acaba :KK70:

Dur demeye fırsat kalmıyor hem yapacağı zaman sanamı sorucam sen benim karimsın istediğim zaman yaparım diyor ya bilmiyorum ama öyle bi kaç kere gecelik falan giydim bu ne böyle ya saçma sapma bunlardan etkilenecegimi falan mı sandın diyor deli mi ne hele ki birde ilişkiye girmek istediği zaman ne dese beğenirsiniz zaten baştan bütün sehvetim kaçıyor gel sikişelim diyor bu ne ya allah aşkina

Kusura bakma da bu adam öküz.
Tövbe tövbe ben de insana yarayacak yöntemler öneriyorum.

Bacım işin zor Allah yardım etsin.
Yerinde olsam 1 metre ötemde durma yasağı getiririm.

Aynen öyle hatta bana eşim istemediği halde eşimden gizli doğum kontrol hapı almıştı bunu kullan demişti şimdi de çocuğumuz olmadığını biliyor ya boyna soruyor beni üzmek için ne zman olacak vs

Aslında hakedıyor, ''zamanında bılıncsız dogum kontrol hapı kullandıgımdan cocugum olmuyormus ''dıye,bır zarf atıcaksında, anlayana tabı.... Vıcdanı sızlayacagını bılsem,denemekte fayda var dıyecegım de, bir de uste cıkar ''oğlum cocugu olmuyormus, bırak bunu sana başka kadın mı yok '' dıyecek potansıyel var gıbı.... Demedım farzet:KK66: Çok benciller, çok...

Ya hatta peygamber efendimizin karı koca ilişkisi hakkında emrettiklerini de okudum ona eşlerinizi mutlu edin falan diyor diye ama saçma saçma şeyler okuma bana internetten diyor ve çocuk deil yani oda biliyor benim hiç zevk almadigimi hatta işkence olarak görüp biran önce bitmesini istediğimi

Aslında hakedıyor, ''zamanında bılıncsız dogum kontrol hapı kullandıgımdan cocugum olmuyormus ''dıye,bır zarf atıcaksında, anlayana tabı.... Vıcdanı sızlayacagını bılsem,denemekte fayda var dıyecegım de, bir de uste cıkar ''oğlum cocugu olmuyormus, bırak bunu sana kadın mı yok '' dıyecek potansıyel var gıbı.... Demedım farzet:KK66: Çok benciller, çok...
Ooo o ben öyle desem o neler sayar sen biliyor Musun canım yani haklıyken haksız olurum

Dur demeye fırsat kalmıyor hem yapacağı zaman sanamı sorucam sen benim karimsın istediğim zaman yaparım diyor ya bilmiyorum ama öyle bi kaç kere gecelik falan giydim bu ne böyle ya saçma sapma bunlardan etkilenecegimi falan mı sandın diyor deli mi ne hele ki birde ilişkiye girmek istediği zaman ne dese beğenirsiniz zaten baştan bütün sehvetim kaçıyor gel s....m diyor bu ne ya allah aşkina
işte reddetmeme fırsat vermiyor sana mi sorucam sen benim karimsın diyo nr zman istersem Afedersiniz ama o zman s...m seni diyor
ifadeleri sansürleyerek kullan.
kocana gelince çamaşır seks falan boş ver sen boşa bu herifi, vazgeçtim ilk yazdığım mesajdan

Dur demeye fırsat kalmıyor hem yapacağı zaman sanamı sorucam sen benim karimsın istediğim zaman yaparım diyor ya bilmiyorum ama öyle bi kaç kere gecelik falan giydim bu ne böyle ya saçma sapma bunlardan etkilenecegimi falan mı sandın diyor deli mi ne hele ki birde ilişkiye girmek istediği zaman ne dese beğenirsiniz zaten baştan bütün sehvetim kaçıyor gel sikişelim diyor bu ne ya allah aşkina

Oha bu ne ya,
bunu dedikten sonra nasil yatagina giriyorsun o adamin?
Resmen rezalet, boyle evlilik mi olur? Cocuk falan yapma o adamdan sapik midir nedir :KK12:

Ya hatta peygamber efendimizin karı koca ilişkisi hakkında emrettiklerini de okudum ona eşlerinizi mutlu edin falan diyor diye ama saçma saçma şeyler okuma bana internetten diyor ve çocuk deil yani oda biliyor benim hiç zevk almadigimi hatta işkence olarak görüp biran önce bitmesini istediğimi
Yapmayin esinizle konusun "ben kararimi verdim ve bu kaba tavirlarin beni incitiyor bu durum değişene kadar birlikte olmak istemiyorum. Madem atesimiz sönmüş, madem sevişmek saçma sapan sevismeyelim daha iyi" diyerek konuyu kapatın.

Ne derse desin duvar gibi olun ne suratinizi buzun ne duyun onu.. Umarsamayin ve vazgecmeyin.

Ooo o ben öyle desem o neler sayar sen biliyor Musun canım yani haklıyken haksız olurum

Tahmın ettım canım, ıcımden gecenı oldugu gıbı yazdım da, maalesef senınkıler burdan da kendılerıne rant cıkarırlar... Neyse sen sımdı kayınvalıdeyı bırakalım,daha onemlı sorunun var cunku.

Bu ne yaa resmen kendini tatmin etmek icin seni kullaniyor. Agzi da bozuk tavri da.. Allah islah etsin. Cok sinir oldum.

Ve kızlar ilk kez size itiraf ediyorum yine kv ortalığı karıştırdıği bi akşam eşim evden gitmişti ve akşam evde kimse yokken kv doğum kontrol hapı aldı demiştim ya ben intihar etmek istemiştim dayanamayıp o kutunun hepsini içmiştim bişey olmadi ama çocuğum o yüzden olmuyor olabilir mi kimseye söylemeye cesaretim doktora gittiğimiz de doktorlara da söyleyemiyorum gerçi doktorlar bir sürü test yapmışlardi hatta rahim filmi bile cekilmistim acaba hapları içtiğim Için çocuğum olmuyor olsa belli olmazmiydi doktorlar anlamazmiydi

X