Merhaba arkadaslar yeni uyeyim ve sorunumu paylasmak istedim sizlerle. Ben 9 aylik evliyim esim kendi isini yapiyor yani ona sorarsaniz o bi iş adami. 2 yil nisanlilik suresinden snr evlendik ama evlendigim gunden beri yasadiklarim birer kabus. Esim gece gezmelerinden, alkolunden, kotu arkadas grubundan ve yalanlarindan bir turlu vazgecmiyor. İs yemegindeyim dedi pavyonda yakaladim yanlislikla telefonu acti ve masasindaki kadin ac ac karina pavyondayim egleniyorum de dedi ve yakaladim boylelikle. Telefonu surekli cebinde tuvalete bile girerken yanina alio karistirmama firsat bile vermiyo. Sordugumda da ee acmam gereken telefonlar gelio cok onemli insanlar ario falan diyor. Hergun isle ilgili bi yalan uydurup gece gezmeye gidio ettigimiz kavgalarin haddi hesabi yok cok kuruntulu bi insanim surekli kafamda kuruyorum ve malesef herseyi ruyamda gorurum ve hep dogru cikar bunu esime anlattigimdada kuruyosun ondan ruyana girio diyor. Doktugum goz yasinin haddi hesabi yok kavga edince terbiyesizlesiyor kufur hakaret edio ve kolumda fln tutuyor kackere kolum morardi. Ve ev hapsi yapio kavgali oldugumuz zaman disari cikamiyorum. Maddi durumumuz cok iyi benim ayri esimin ayri arabasi, sinirsizca harciyacagimiz para, guzel bi ev, esyalar, haftada 2 gun temizlige abla gelir falan filan. Ben bankaciydim ve esim dogulu onlarda calismak yasak ihtiyacim yok die calismami istemiyor cok kavgasini yaptik ama calismama izin vermiyor. Butun gezmelerine bi sebebi var o bi is adamiymis ve is baglamak ugruna mecbur gece cikiyomusta, pavyonada gidiyormus, herturlu adamla gorusuyormus. Kackere dedim haram getirdigin parayi istemem ordan kazandigin para ne isimize yarar die ama anlamio. Biliyorum bosan diyceksiniz ama 11 ay once babami kaybettim, annem losemi ve uzulmemesi lazim yoksa hastaligi artiyor anliycaginiz arada kaldim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
((
Paylasmak istedim sadece