canım iş hayatında iş yemekleri felan normal benim eşimde katılıyor ama pavyon ekstrası o muhtemelen o piyasadan takıldığı arkadaşlarla alakalı ,sana asla boşan demem ama iyi gözlemle hayat akışını belkide yaşadığı doğal hayat budur alışmış ve değiştiremez de peki siz buna ayak uydurabilir misiniz? açıkçası ben uyduran insanlar tanıdım,eşinin altında 1 kaç araba ,sınırsız imkanlar ama kadın asla soru sormuyordu ,eleştiride bulunmuyordu ? sevgiler.....
pavyonda konsomatris oturtulur ..yani ...aldatılıyorsun ....haberin olsun....
Daha 9 aylık evliyken bunları yaşıyor olmanızın ve bunlara katlanmanızın ne anlamı var...
2 Aylık tanışma sonucu evlilik ve çiçeği burnunda bir gelini evde bırakıp pavyon kadınlarıyla vakit geçiren bir eş...
Her şeyden önce kendinize bu yapılanları nasıl sindirebiliyorsunuz...
Babanız ölmüş başınız sağolsun annenizde lösemi hastasıymış geçmiş olsun acil şifa versin rabbim ama bunları sıralarken bu yuvayı yada bu evliliği göz göre göre sürdürmeniz bunlara bir bahane olmamalı anneniz kızının bunlara katlandığını ve o üzülmesin diyede katlanmaya devam ediceğini duysa daha kötü olmaz mı sizce bi düşünün....
Dilekleriniz icin tesekkurler. Bi yanlis anlama oldu sanirim 2 aylik tanisma degil 2 yillik bi gecmisten snr evlendik biz, simdide bianda silip atmak istemiyorum kendimi kaybetmis gbi hissetmekten korkuyorum cok savas verdim ve yenilmek istemiyorum bu iliskide. Ruh halim pek iyi degil sanirim ve aslinda ne istedigimide bilmiyorum. Yapilanlari kendime yediremiyorum ve istiyorumki onunda cani yansin ve ben bu evlilikte birakip giden olursam o aci cekmicek baska bi yol bulmam lzm die dusunuyorum 😞
Sil at demiyorum.Ama annene bir şey söylemeden yani bu durumlardan bahsetmeden annenin yanına gidebilirsin bir süre eşinin aklı başına gelmesi için... Yani Allah kimsenin başına vermesin normal davranmıyor eşiniz gece hayatına düşkün olması birde hassas bir yapınız var anladığım kadarıyla sizi yalnız bırakması hoş değil..
karşınıza alıp sakince konuşmayı denedınız mı suclamadan kavga etmeden sadece hıssettıklerınızı soyledınız mı?
güven duygunuzu sarsmaya basladıgını anlatın bence... madem kuruntu yapıyorum ver telefonuna bakayım koy ortaya görelım kuruntu mu degıl mı dıyın..
herseye neysede hersey iş için olabilir belkı de ama ınsan karısından telefonunu kose bucak kacırıyorsa vardır bir iş diyorum... telefona gelen msjların aramalar madem iş içinse saklamak ıcın bır sebebı olmamalı..
Evet cok hassas bi yapim var hemen kuruyorum aliniyorum dariliyorum ve 9 aylik evli olmama ragmen hastaliktan basimi alamiyorum en son vertigo cikti. Eger annemin evine gidersem bi sureligine bu is bitti saymam lazim malesef esim olucak adam dogulu acayip sıkı kurallari orfleri adetleri var onlara gore kadin annesinin yanina gderse bida evine adim atamaz. 9 ay icinde 5 kere bosanmak istedim beni tehdit etti ablami enistemi ve 1 yasindaki yegenime zarar vermekle bunlarda bosanmada yok eziyeti yap ama bosanma yok gbi bi mantik.. Cok caresizim yaa 😞😞😞
Bende aynisini soyledim ve yemin ettiki is icin yemege gittigi adamlar illa eglenmeye gdelim demisler ve buda goturmek zorunda kalmis adamlar tabi kadinda cagirmislar falan filan 😞
bu nasıl bi adammış yaa seni tehtitlemi evde tutacak ayrıca eğer bunları söylüyorsa sanada zarar verebilir. bence o evden hemen ayrıl hayatını riske atma. senin dışında kimseye zarar vermez bence. böyle devam etmez çünkü canım adamın tutulacak bi yanı yok. allah yardıncınız olsun annenizede acil şifalar diliyorum. bi an önce hakınızda hayırlısı olmasını diliyorumm.
Cok tesekkur ediyorum. Evet sormayin korkuyorum kavga fln ettigimzde bisey yapicak die ama ben sana zarar vermem korkma dio. Ayrilsamda kurtulamamki eli kolu cok uzun ayrilip ise girip yeni bi hayat kuramamki pesimi birakmaz adam tutar takip ettirir ne sosyal hayatim kalir nede bi is hayatim olur bende oyle eve kapanip oturucak biri degilim yillarca okul sonra bankacilik fln kendimi bildim bileli sosyal bi insanim ama bu adam bosanirsam beni evden cikartmaz ona gore bosansamda x kisinin eski karisiyim namusuyum sozum ona 😞😞
ya sen bu adamı çok mu aradın?
kaldı mı öyle beyinsiz erkekler?
özellikle doğulu diye vurgulayınca alınırlar bide...
Cok tesekkur ediyorum. Evet sormayin korkuyorum kavga fln ettigimzde bisey yapicak die ama ben sana zarar vermem korkma dio. Ayrilsamda kurtulamamki eli kolu cok uzun ayrilip ise girip yeni bi hayat kuramamki pesimi birakmaz adam tutar takip ettirir ne sosyal hayatim kalir nede bi is hayatim olur bende oyle eve kapanip oturucak biri degilim yillarca okul sonra bankacilik fln kendimi bildim bileli sosyal bi insanim ama bu adam bosanirsam beni evden cikartmaz ona gore bosansamda x kisinin eski karisiyim namusuyum sozum ona 😞😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?