• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve bencillikleri, yada buna dayanmalimiyim???

Nazli_ckc

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
57
0
6
34
Ankara
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim ve sorunumu paylasmak istedim sizlerle. Ben 9 aylik evliyim esim kendi isini yapiyor yani ona sorarsaniz o bi iş adami. 2 yil nisanlilik suresinden snr evlendik ama evlendigim gunden beri yasadiklarim birer kabus. Esim gece gezmelerinden, alkolunden, kotu arkadas grubundan ve yalanlarindan bir turlu vazgecmiyor. İs yemegindeyim dedi pavyonda yakaladim yanlislikla telefonu acti ve masasindaki kadin ac ac karina pavyondayim egleniyorum de dedi ve yakaladim boylelikle. Telefonu surekli cebinde tuvalete bile girerken yanina alio karistirmama firsat bile vermiyo. Sordugumda da ee acmam gereken telefonlar gelio cok onemli insanlar ario falan diyor. Hergun isle ilgili bi yalan uydurup gece gezmeye gidio ettigimiz kavgalarin haddi hesabi yok cok kuruntulu bi insanim surekli kafamda kuruyorum ve malesef herseyi ruyamda gorurum ve hep dogru cikar bunu esime anlattigimdada kuruyosun ondan ruyana girio diyor. Doktugum goz yasinin haddi hesabi yok kavga edince terbiyesizlesiyor kufur hakaret edio ve kolumda fln tutuyor kackere kolum morardi. Ve ev hapsi yapio kavgali oldugumuz zaman disari cikamiyorum. Maddi durumumuz cok iyi benim ayri esimin ayri arabasi, sinirsizca harciyacagimiz para, guzel bi ev, esyalar, haftada 2 gun temizlige abla gelir falan filan. Ben bankaciydim ve esim dogulu onlarda calismak yasak ihtiyacim yok die calismami istemiyor cok kavgasini yaptik ama calismama izin vermiyor. Butun gezmelerine bi sebebi var o bi is adamiymis ve is baglamak ugruna mecbur gece cikiyomusta, pavyonada gidiyormus, herturlu adamla gorusuyormus. Kackere dedim haram getirdigin parayi istemem ordan kazandigin para ne isimize yarar die ama anlamio. Biliyorum bosan diyceksiniz ama 11 ay once babami kaybettim, annem losemi ve uzulmemesi lazim yoksa hastaligi artiyor anliycaginiz arada kaldim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :(((
Paylasmak istedim sadece

Yine ayni isi yapiyordu kendi isini, ama 2 yil boyunca ne pavyonu vardi nede bensiz gezmesi. Birlikte gezerdik hep ama evlendikten snr bambaska biri oldu beni sadece aksam yemege ve sinemaya goturuyor ama gece gezmelerine tek cikiyor yada baska kadinlarla belkide bilemiyorumki :((

canım iş hayatında iş yemekleri felan normal benim eşimde katılıyor ama pavyon ekstrası o muhtemelen o piyasadan takıldığı arkadaşlarla alakalı ,sana asla boşan demem ama iyi gözlemle hayat akışını belkide yaşadığı doğal hayat budur alışmış ve değiştiremez de peki siz buna ayak uydurabilir misiniz? açıkçası ben uyduran insanlar tanıdım,eşinin altında 1 kaç araba ,sınırsız imkanlar ama kadın asla soru sormuyordu ,eleştiride bulunmuyordu ? sevgiler.....

canım iş hayatında iş yemekleri felan normal benim eşimde katılıyor ama pavyon ekstrası o muhtemelen o piyasadan takıldığı arkadaşlarla alakalı ,sana asla boşan demem ama iyi gözlemle hayat akışını belkide yaşadığı doğal hayat budur alışmış ve değiştiremez de peki siz buna ayak uydurabilir misiniz? açıkçası ben uyduran insanlar tanıdım,eşinin altında 1 kaç araba ,sınırsız imkanlar ama kadın asla soru sormuyordu ,eleştiride bulunmuyordu ? sevgiler.....

Ya ben esimle maddi durumu icin evlenmedim ona ölesiye aşik oldugum icin evlendim o yuzden eger baska birisi falan varsa buna susup ohh maddi durumum iyi susup oturayimda diyemiyorum hos yaptigi bu eziyetlerden sonra sevgimde kalmadi nerdeyse :( ayak uydurmaya calisiyorum susuyorum soylenmiyorum ama bu seferde salak kandirdim nasil olsa diye dusunucek diye kendime yediremiyorum nasil takibe aliyim bilemedim telefonunu kurcalayamiyorum pesinden cikip takip edemem ona sormadan evde cikamiyorum bile :(( spirituel danismanimla gorustum baska biri falan yok sadece gece gezmelerini cok seviyor ve sende sogumussun ondan dedi ama %90 duzelicek dedi sabirla bekliyorum ama cildiricak gibi oluyorum :((
Cok tesekkurler buarada yorumun icin😉

Daha 9 aylık evliyken bunları yaşıyor olmanızın ve bunlara katlanmanızın ne anlamı var...
2 Aylık tanışma sonucu evlilik ve çiçeği burnunda bir gelini evde bırakıp pavyon kadınlarıyla vakit geçiren bir eş...
Her şeyden önce kendinize bu yapılanları nasıl sindirebiliyorsunuz...
Babanız ölmüş başınız sağolsun annenizde lösemi hastasıymış geçmiş olsun acil şifa versin rabbim ama bunları sıralarken bu yuvayı yada bu evliliği göz göre göre sürdürmeniz bunlara bir bahane olmamalı anneniz kızının bunlara katlandığını ve o üzülmesin diyede katlanmaya devam ediceğini duysa daha kötü olmaz mı sizce bi düşünün....

Daha 9 aylık evliyken bunları yaşıyor olmanızın ve bunlara katlanmanızın ne anlamı var...
2 Aylık tanışma sonucu evlilik ve çiçeği burnunda bir gelini evde bırakıp pavyon kadınlarıyla vakit geçiren bir eş...
Her şeyden önce kendinize bu yapılanları nasıl sindirebiliyorsunuz...
Babanız ölmüş başınız sağolsun annenizde lösemi hastasıymış geçmiş olsun acil şifa versin rabbim ama bunları sıralarken bu yuvayı yada bu evliliği göz göre göre sürdürmeniz bunlara bir bahane olmamalı anneniz kızının bunlara katlandığını ve o üzülmesin diyede katlanmaya devam ediceğini duysa daha kötü olmaz mı sizce bi düşünün....

Dilekleriniz icin tesekkurler. Bi yanlis anlama oldu sanirim 2 aylik tanisma degil 2 yillik bi gecmisten snr evlendik biz, simdide bianda silip atmak istemiyorum kendimi kaybetmis gbi hissetmekten korkuyorum cok savas verdim ve yenilmek istemiyorum bu iliskide. Ruh halim pek iyi degil sanirim ve aslinda ne istedigimide bilmiyorum. Yapilanlari kendime yediremiyorum ve istiyorumki onunda cani yansin ve ben bu evlilikte birakip giden olursam o aci cekmicek baska bi yol bulmam lzm die dusunuyorum 😞

Dilekleriniz icin tesekkurler. Bi yanlis anlama oldu sanirim 2 aylik tanisma degil 2 yillik bi gecmisten snr evlendik biz, simdide bianda silip atmak istemiyorum kendimi kaybetmis gbi hissetmekten korkuyorum cok savas verdim ve yenilmek istemiyorum bu iliskide. Ruh halim pek iyi degil sanirim ve aslinda ne istedigimide bilmiyorum. Yapilanlari kendime yediremiyorum ve istiyorumki onunda cani yansin ve ben bu evlilikte birakip giden olursam o aci cekmicek baska bi yol bulmam lzm die dusunuyorum 😞

Sil at demiyorum.Ama annene bir şey söylemeden yani bu durumlardan bahsetmeden annenin yanına gidebilirsin bir süre eşinin aklı başına gelmesi için... Yani Allah kimsenin başına vermesin normal davranmıyor eşiniz gece hayatına düşkün olması birde hassas bir yapınız var anladığım kadarıyla sizi yalnız bırakması hoş değil..

Sil at demiyorum.Ama annene bir şey söylemeden yani bu durumlardan bahsetmeden annenin yanına gidebilirsin bir süre eşinin aklı başına gelmesi için... Yani Allah kimsenin başına vermesin normal davranmıyor eşiniz gece hayatına düşkün olması birde hassas bir yapınız var anladığım kadarıyla sizi yalnız bırakması hoş değil..

Evet cok hassas bi yapim var hemen kuruyorum aliniyorum dariliyorum ve 9 aylik evli olmama ragmen hastaliktan basimi alamiyorum en son vertigo cikti :(. Eger annemin evine gidersem bi sureligine bu is bitti saymam lazim malesef esim olucak adam dogulu acayip sıkı kurallari orfleri adetleri var onlara gore kadin annesinin yanina gderse bida evine adim atamaz. 9 ay icinde 5 kere bosanmak istedim beni tehdit etti ablami enistemi ve 1 yasindaki yegenime zarar vermekle bunlarda bosanmada yok eziyeti yap ama bosanma yok gbi bi mantik.. Cok caresizim yaa 😞😞😞

karşınıza alıp sakince konuşmayı denedınız mı suclamadan kavga etmeden sadece hıssettıklerınızı soyledınız mı?

güven duygunuzu sarsmaya basladıgını anlatın bence... madem kuruntu yapıyorum ver telefonuna bakayım koy ortaya görelım kuruntu mu degıl mı dıyın..

herseye neysede hersey iş için olabilir belkı de ama ınsan karısından telefonunu kose bucak kacırıyorsa vardır bir iş diyorum... telefona gelen msjların aramalar madem iş içinse saklamak ıcın bır sebebı olmamalı..

karşınıza alıp sakince konuşmayı denedınız mı suclamadan kavga etmeden sadece hıssettıklerınızı soyledınız mı?

güven duygunuzu sarsmaya basladıgını anlatın bence... madem kuruntu yapıyorum ver telefonuna bakayım koy ortaya görelım kuruntu mu degıl mı dıyın..

herseye neysede hersey iş için olabilir belkı de ama ınsan karısından telefonunu kose bucak kacırıyorsa vardır bir iş diyorum... telefona gelen msjların aramalar madem iş içinse saklamak ıcın bır sebebı olmamalı..

Konustum hemde kackere bak eger kuruyorsam binun sebebi senin yaptiklarin dedim yemin billah edioki seni cok seviyorum asla yanlis yapmam ama is icin olan seyleri yanlis anlayip kuruyorsun kendine zarar veriyorsun diyor. Bazen cok iyi davraniyor bazen hatta iyiyken biranda tuhaflasip kavga cikariyor icine seytanmi giriyor senin diyorum ne alakasi var diyor. Telefonunuda gosteriyor ben suphelenip sıkıstirdigimda msjlari aciyor aramalari gosteriyor al bak diyor ama buseferde ben kendimi dedektif gbi hissediyorum ve cok kurcalamadan veriyorum al sunu die. 😞😞

Evet cok hassas bi yapim var hemen kuruyorum aliniyorum dariliyorum ve 9 aylik evli olmama ragmen hastaliktan basimi alamiyorum en son vertigo cikti :(. Eger annemin evine gidersem bi sureligine bu is bitti saymam lazim malesef esim olucak adam dogulu acayip sıkı kurallari orfleri adetleri var onlara gore kadin annesinin yanina gderse bida evine adim atamaz. 9 ay icinde 5 kere bosanmak istedim beni tehdit etti ablami enistemi ve 1 yasindaki yegenime zarar vermekle bunlarda bosanmada yok eziyeti yap ama bosanma yok gbi bi mantik.. Cok caresizim yaa 😞😞😞

bu nasıl bi adammış yaa seni tehtitlemi evde tutacak ayrıca eğer bunları söylüyorsa sanada zarar verebilir. bence o evden hemen ayrıl hayatını riske atma. senin dışında kimseye zarar vermez bence. böyle devam etmez çünkü canım adamın tutulacak bi yanı yok. allah yardıncınız olsun annenizede acil şifalar diliyorum. bi an önce hakınızda hayırlısı olmasını diliyorumm.

bu nasıl bi adammış yaa seni tehtitlemi evde tutacak ayrıca eğer bunları söylüyorsa sanada zarar verebilir. bence o evden hemen ayrıl hayatını riske atma. senin dışında kimseye zarar vermez bence. böyle devam etmez çünkü canım adamın tutulacak bi yanı yok. allah yardıncınız olsun annenizede acil şifalar diliyorum. bi an önce hakınızda hayırlısı olmasını diliyorumm.

Cok tesekkur ediyorum. Evet sormayin korkuyorum kavga fln ettigimzde bisey yapicak die ama ben sana zarar vermem korkma dio. Ayrilsamda kurtulamamki eli kolu cok uzun ayrilip ise girip yeni bi hayat kuramamki pesimi birakmaz adam tutar takip ettirir ne sosyal hayatim kalir nede bi is hayatim olur bende oyle eve kapanip oturucak biri degilim yillarca okul sonra bankacilik fln kendimi bildim bileli sosyal bi insanim ama bu adam bosanirsam beni evden cikartmaz ona gore bosansamda x kisinin eski karisiyim namusuyum sozum ona 😞😞

Cok tesekkur ediyorum. Evet sormayin korkuyorum kavga fln ettigimzde bisey yapicak die ama ben sana zarar vermem korkma dio. Ayrilsamda kurtulamamki eli kolu cok uzun ayrilip ise girip yeni bi hayat kuramamki pesimi birakmaz adam tutar takip ettirir ne sosyal hayatim kalir nede bi is hayatim olur bende oyle eve kapanip oturucak biri degilim yillarca okul sonra bankacilik fln kendimi bildim bileli sosyal bi insanim ama bu adam bosanirsam beni evden cikartmaz ona gore bosansamda x kisinin eski karisiyim namusuyum sozum ona 😞😞

ya sen bu adamı çok mu aradın?

kaldı mı öyle beyinsiz erkekler?

özellikle doğulu diye vurgulayınca alınırlar bide...

ya sen bu adamı çok mu aradın?

kaldı mı öyle beyinsiz erkekler?

özellikle doğulu diye vurgulayınca alınırlar bide...

Cokta aramadim o beni buldu tanisma nisanlilik donemi okdr baska bi adamdiki nasil bu hale geldi inanamiyorum 😞 diyorumki sanirim bu adam benim bu dunyadaki imtihanim yada birilerinin canini flnmi yaktimda bu cikti karsima diyorum.
Bide bu yobazliklariyla bağnazliklariyla gurur duyacak kdr antipatik. Doguluyum kürdum bizde boyle dio sıyriliyo isin icinden off offffff 😭😭

Çok zor bir durum canım Allah sabır versin. Evlenmeden önce hiç anlamadın mı? Aniden böyle olmadı herhalde :31:...

Ne desem bilemedim. Ya eşinle ciddi bir konuşma yapıp arkasında durabileceğin kararlar alacaksın, ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin.

İnan söyleyecek başka birşey bulamadım...

arkadaşım yazdıkların bakılrsa zaten şimdide normal bi hayatın yok ki. istediği kadar eli kolu uzun olsun bişekilde kurtulursun inş. bu arada sakın çocuk falan düşünme canım allahımmm yardımcın olsun inş. eşinide ıslah etsin inş.

Back