Eşim ve Bebek İsteği

Misal 2 yıl sonra olsa problem olmaz dimi....fark ettiysen yıllar dedim....hiç olmazsa demedim

Denemeye başladığımdan itibaren 2 yıl sürerse hamile kalmam üzülürüm tabi. Şuan maddi ve manevi hazır hissetmiyorum kendimi o kadar.
Normalde şu an yap derdim...ama sen diyosun ki 1.5 aydır anca evi paylaşıyoruz ve küçük şikyayetlerin de var o yüzden biraz daha ertele bence....maneviyat hazırlığı çok önemli kesinlikle
karar verdikten sonra hemen de olabilir süre de gerekebilir
eger süre uzarsa sakın suçlama kendini...hazır değildim korkularım vardı ve bu çok normal diye düşün...

Yüreği güzel kuzum Rabbim istediğinde aratmasın inşallah çok doğru bir karar bir arkadaşın söylediği söz çok hoşuma gitti bende bana soran ananneme öyle söylemeyi düşünüyorum sonuçta doğum, ölüm, evlilik kaderimize yazılmış korunarak çok hamile kalan var değil mi yani bebeklerimizin tarihleri belli biz ne düşünürsek düşünelim o yüzden kadere inanıyorsak zamanında olacağını bilmeliyiz

Canım arkadaşım çok sağol iyiki varsın. Sen beni ve yüreğimi yaşadıklarımı en iyi bilensin. Allah gönlümüze göre versin istediğimiz zamanda kucağımıza alalım bebeklerimızı inşallah

önemli olan senin kendini hazır hissedip hissetmemen.karnında taşıyıp gece onunla uyuyup onunla kalkan sen olacaksın o sadece sevme arada pış pışlamaktan başka bir şey yapmayacak.yükünü omzundan alırım diyorsa tamam ama şimdi öyle dese bile ilerde öyle olmayacağı kesin.sağlıklı ve mutlu bir anne olmak için kendini hazır hissetmek gerek

ama henüz 1.5 aydır beraberler bence biraz birbirinize doyun düzeninizi kurun yazık bebiş rahat etsin

Gönlü olsun tamam de ovulasyon zamanları bahane bul ilişkiye girmeyin çok mu vicdansız oldum acaba :)

Bence evliliklerde kadının çocuk isteği erkeğin çocuk isteğinden daha önemli. Neticede onu karnında taşıyacak olan, bütün sıkıntılarını yaşayacak olan, doğum öncesi ve sonrası çok daha ciddi sorumluluklar yüklenecek olan kişi kadın. Kadın fiziksel ve psikolojik olarak kendisini hazır hissetmiyorsa benim gözümde erkeğin hiçbir önemi yok. Kadının hayatı daha çok değişiyor elbette erkeğin de değişiyor ama... Anne adayı kendini hazır hissettiği zaman olmalı ve bir insana denemeye başlayınca ya olmazsa? Ya çok geç kalınırsa? gibi şeylerle de baskı kurmamak lazım. Alttan alttan psikolojik olarak işliyorsunuz insana, bu yanlış. Şu anda kendisini hazır hissetse ve çocuk denemelerine başlasa hemen olup olmayacağı nasıl belli değilse 2-3 sene sonra da bu durum öyle olacak, yaşı genç. Bütün bunları gözardı edip de çocuk diye tutturan adam benim için bencilin önde gidenidir. Ortak karar çok önemli, neden kadın kocasının gönlünü yapmak zorunda? Kocası karısına uysun, ertelesin çocuk isteğini ve kadıncağızın gönlünü yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…