- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
Bence maddiyattan dolayı ertelemeyin
Ama birbirinize ve eve alışmadan da düşünmeyin
Ayrıca Birlikte iş yapma uyumunu yakalayın
Çocuk olduğunda olası tartışmaları önlemek için bu gerekli
Temizlik olayını da ben şöyle yapıyorum:
haftalık temizlik yapıyorum genelde
Ve her temizlikte de şunları yapıyorum
Tüm evi detaylı dip köşe süpürüyorum , siliyorum
mobilyaların tozunu alıyorum
Banyo paspaslarını makineye atıp Banyoyu yıkayıp siliyorum, lavabo ve klozeti temizleyip çamaşır makinesi ve kurutucunun dışını siliyorum.
Nevresimleri değiştiriyorum
Mutak kilimini makineye atıyorum
Tabi öncesinde her yeri topluyorum
Bazı haftalar tüm kapıları , buzdolabının dışını , mutfak dolaplarının dışını , petekleri ve pirizleri de siliyorum.
Bir de pazar alışverişi öncesi buzdolabını boşaltıp siliyorum , hem de ne var ne yok görmüş oluyorum. İçi de hiç pis kokmuyor maşaAllah , aldıklarımı da temiz temiz yerleştirmiş oluyorum.
Siz de haftada bir yardımcı alıp bu işleri ve ütüyü yaptırabilirsiniz.
Hatta düzenli gelince , ikiniz de çalıştığınız için ve eve geç geldiğiniz için ev çok da kirlenmiyordur
Gelen kişi yemek bile yapabilir
Böylelikle temizlik işi de hallolmuş olur
Bu arada bebeğiniz küçükken dünya turuna bile çıkabilirsiniz , o an insan imkan veremiyor ama çok mantıklı
Çünkü konuşup mızmızlık yapma ihtimali olmuyor , emiyorsa onu yedi bunu yemedi derdi olmuyor , takın kanguruyu istediğiniz her yere gidin
Ama birbirinize ve eve alışmadan da düşünmeyin
Ayrıca Birlikte iş yapma uyumunu yakalayın
Çocuk olduğunda olası tartışmaları önlemek için bu gerekli
Temizlik olayını da ben şöyle yapıyorum:
haftalık temizlik yapıyorum genelde
Ve her temizlikte de şunları yapıyorum
Tüm evi detaylı dip köşe süpürüyorum , siliyorum
mobilyaların tozunu alıyorum
Banyo paspaslarını makineye atıp Banyoyu yıkayıp siliyorum, lavabo ve klozeti temizleyip çamaşır makinesi ve kurutucunun dışını siliyorum.
Nevresimleri değiştiriyorum
Mutak kilimini makineye atıyorum
Tabi öncesinde her yeri topluyorum
Bazı haftalar tüm kapıları , buzdolabının dışını , mutfak dolaplarının dışını , petekleri ve pirizleri de siliyorum.
Bir de pazar alışverişi öncesi buzdolabını boşaltıp siliyorum , hem de ne var ne yok görmüş oluyorum. İçi de hiç pis kokmuyor maşaAllah , aldıklarımı da temiz temiz yerleştirmiş oluyorum.
Siz de haftada bir yardımcı alıp bu işleri ve ütüyü yaptırabilirsiniz.
Hatta düzenli gelince , ikiniz de çalıştığınız için ve eve geç geldiğiniz için ev çok da kirlenmiyordur
Gelen kişi yemek bile yapabilir
Böylelikle temizlik işi de hallolmuş olur
Bu arada bebeğiniz küçükken dünya turuna bile çıkabilirsiniz , o an insan imkan veremiyor ama çok mantıklı
Çünkü konuşup mızmızlık yapma ihtimali olmuyor , emiyorsa onu yedi bunu yemedi derdi olmuyor , takın kanguruyu istediğiniz her yere gidin