- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi okeanoss00
Hayır kendiliginden oldu ama doktora gittik tahliller testler faln o bile yıpratıyor insanıtedaviyle mi oldu sizin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kendiliginden oldu ama doktora gittik tahliller testler faln o bile yıpratıyor insanıtedaviyle mi oldu sizin?
Allah bağışlasın canım...maşallahHayır kendiliginden oldu ama doktora gittik tahliller testler faln o bile yıpratıyor insanı
Aminnn insallah canım rabbim herkese nasip etsinAllah bağışlasın canım...maşallah
Olmayınca maalesef öyle demiyorsunuz tabi ki hersey Allah tan ama olmayinca da keske korunmsaydik diyorsunuz cok.kisiye sahit oldum bende dahil olmak üzere zaten olmuyormus bosuna korunmusuz dedimMaddi olarak zaten düzlüğe çıkarsınız o pek problem değil gibi
ama ben olsam şu an yapmazdım galiba
1-2 yıl beklerdim....
Allah bagıslasın aynen borc bitmiyor bitmeyecekte bende diyordum bor bitsin sonra falan daha hazir degilim.diyordum sonra birden bire korunmamaya basladık iyi ki de birakmisiz iki yıl olmadi rbbim iki yil sonra nasip ettiBen de hemen hamile kalanlardanım iyi ki de öyle olmuş ,aslında hemen istemiyorduk ama evlenme sırasında kan da çıkan yanlış bi hastalık sonucu, doktorların hastalığı anlatması bebeğe geçer lafları vs vs o dönem çok üzmüştü bizi, bi şey çıkmadı yanlışlık olmuş şükür ama olabilirdi de o an karar verdik olursa olsun hemen diye olmazsa tedaviye bakarız diye ben hemen olacağına ihtimal vermiyordum hemen oldu, borç bizim de vardı ama inan o borç hiç bitmeyecek borç için erteleme he ama başka bi şey için ayrı bi şey diyemem, biz de tatillere vs gidiyoruz ama oğlumuzla ,oğlumuzla beraber evliliğimizde büyüyor :)
Bizimde olmuyordu bebek...ve hiç korunmadık...içimiz rahat sevişiyorduk taaa ki bir gün yumurtadan sürpriz cıkana kadarOlmayınca maalesef öyle demiyorsunuz tabi ki hersey Allah tan ama olmayinca da keske korunmsaydik diyorsunuz cok.kisiye sahit oldum bende dahil olmak üzere zaten olmuyormus bosuna korunmusuz dedim
ailesi ona baskı yapıyor oda sana yapıyor benceSöyledim söylemez miyim hatta 1 saat önce yine telefon üzerinden tartıştık aynen bu cümleyi yazdı saçmalıyormusum beni çok seviyormuş bir daha konusunu acmayacak mis. Sesi bozuluyor sinirleniyor bir görseniz. Etrafın etkisi çok fazla onlardan etkileniyor sanırım.
Tabi ki ama su an istemedigi icin öyle bende öyleydim ama olmadigini anlayinca dert ediyorsun ister istemezBizimde olmuyordu bebek...ve hiç korunmadık...içimiz rahat sevişiyorduk taaa ki bir gün yumurtadan sürpriz cıkana kadar
Acıkçası konu sahibi yıllarca çocuğu olmasa da dert edecek birine benzemiyor bence...keyfine baksın bence...baskılarla bebek yapılmaz
Ben bebek istemiyorum demedim ki şuan istemiyorum diyorum. Ben de bir çok bayan gibi kanından canımdan bir parça olsun çok isterim. Ve olmazsa da çok üzülürüm. Bu konuda yanlış düşünmüşsünuz.Bizimde olmuyordu bebek...ve hiç korunmadık...içimiz rahat sevişiyorduk taaa ki bir gün yumurtadan sürpriz cıkana kadar
Acıkçası konu sahibi yıllarca çocuğu olmasa da dert edecek birine benzemiyor bence...keyfine baksın bence...baskılarla bebek yapılmaz