EŞİM VE ARKADAŞIM

Arkadaşınız atmış ama bana göre tutturamamış, eski erkek arkadaşım zannettim. Eşiniz ben x'in eşiyim diyor eski erkek arkadaşı sizin adınızı nereden bilecek hadi biliyor diyelim niye kendini sizin eşinizmiş gibi tanıtsın ki?

evli arkadaşlar bekar arkadaşları ile görüşmelerine veyahut samimiyetlerine kesinlikle duvar örmeli bunun adına yobazlık bağnazlık diyenler utansın vallahi..
Gerçekten öyle yani kimin eli kimin cebindeye döndü iyice ortam. Millet evli bekar demeden gördüğüne dadanıyor. Eşimle nişanlıyken iş yerinde çalışan eski arkadaş bozuntusu gözümün önünde asılmıştı eşime, biz sevgiliyken yüzüne dahi bakmıyordu farkında bile değildi yahu. Bu kadınlarda kendince yarışa mı giriyor anlamadım ki.

Bana oldukça saçma bir yanlış anlama gibi geldi.
Mesajın sonuna adınızı yazdığınız halde kimsin diye sorulmasından belli olayı algılayamadığı.

Bir de ailecek görüşüyor muydunuz? Görüşmüyorsanız neden eşinize yapışmaya çalışsın ki?

ya buraya sonra konular açılıyor arkadaşımla kocam içki içerken ben gittim uyudum şimdi fingirdemişler,yok ablamla kocam el ele tuvalete gitti ,eee sonra biz kızınca ay siz cahilsiniz kadınla erkek arkadaş olabilir bikereeeem diye..
olmaz bacım olmaz ateşle barut yanyana durmaz...

ayrıca evet niye eşinizden atıyorsunuz ki mesajı, kendi telefonunuz yoksa, kontörünüz yoksa atmayın gitsin.
burda hatalı buldum sizi.
evet haklısınız aslında atmamalıydım onda mesaj hakları vardı kullanmıyodu o nedenle atmıştım ama büyük hata yapmışım.

evli arkadaşlar bekar arkadaşları ile görüşmelerine veyahut samimiyetlerine kesinlikle duvar örmeli bunun adına yobazlık bağnazlık diyenler utansın vallahi..
söyledikleriniz çok yanli.ne yani evli bi kadin da yapazmiydi ayni şeyi her sey karakterde bitiyor.bi kadin evlendiginde bekar olan bi arkadasiyla araya mesafe koyacaksa o gercek arkadaslikmidir.evlendim diye buldumcuk olmak niyedir

Arkadaşınızı siz daha iyi bilirsiniz....
Ama bana da bu hiç masumca gelmedi....

Arkadaş dediğimiz insanlara bakın ya....

söyledikleriniz çok yanli.ne yani evli bi kadin da yapazmiydi ayni şeyi her sey karakterde bitiyor.bi kadin evlendiginde bekar olan bi arkadasiyla araya mesafe koyacaksa o gercek arkadaslikmidir.evlendim diye buldumcuk olmak niyedir
siz arkadaşlık edin hanımefendi ,her konuyu karaktere empoze edebiliriz yapılan iyilikler de kötülüklerde karakterdendir,bazı durumlar baaaazı olaylara zemin hazırlar ortam yaratır o ortamları minimize etmek te biz insanların görevidir..

bana bilmediğim numaradan bayram mesajı gelse altına arkadaşımın ismi ve eşinin adı yazılsa anlamayabilirim.belkide isimlerinizi görmedi bile.hem anlayamadığım eşiniz ve sizin ortak arkadaşınız olmayan kişilere ikinizin ismini yazarak niye mesaj attınız.

hiç uğraşma contaları yakmış o hatun.

iyi o zamn sen evli bayanlarla samimi bi arkadaslik kurabilirim bekarlar uzak dursun benden modundasin o zamn çok komik ya kocan zaten seni seviyorsa bakmaz arkadasina falan.zaten seni aldatmasina zemin hazirliycaksa bu aldatsn ve ne oldugunu görmus olursun o kisinin

Valla ben bu devirde özellikle bazı kadınların iyice sapıttıklarını, evli erkeklerin peşinde dolaştıklarını düşünüyorum ve çevremden de görüyorum, duyuyorum evli erkek hakkında yorum yapanları. Bakın mesela bir erkeğin tek başına dolaşması ile yanında hoş bir kadınla el ele dolaşması bile farklı oluyor. Kadınların ilgisini çekiyor.
Bir de bu son zamanlarda bazı düşünüş şekillerinden dolayı evlenmeyip bekar kalmayı tercih eden bir kısım bayanlar 'evli erkek nasılsa peşime düşmez keyfime bakarım' şeklinde düşünebilir oldular. Tabi ki her evlenmek istemeyen kişi için yazmıyorum bunu, kimse üstüne alınmasın. Ben de evlenmeden önce kesinlikle evlenmem diyordum ancak ara sıra selamlaştığım kişinin bile eski sevgilisine yanaşmadım sırf o kızla merhabalığım vardı diye. Toplum bozuluyor ne yazık ki iyice.
Burada erkekleri koruyup kollamaktan bahsetmiyorum. İnsan bu nefsi var, zaafı var, anlık istekleri var arkadaşlar mükemmel yaratılmış varlıklar değiliz. Sen önlemini al da yapacak olan yine yapar ama saldım çayıra da olmaz yani.

ya bi kadının kocam bakmıyor diye ısrarla kocama yapışmasına neden musade edeyim ki bizde böyle bir durum yok benim düşüncem bu saygı duymak zorunda değilsin, bak ben sana sen görüş o zaman diyorum ,neyi tartışıyoruz..gidin evli erkeklerle de arkadaşlık kurun kadınlarla da sonra bir bayram mesajı gelsin eski sevgilim sandım ayağına yürüyün adama...ama ben durayım benim kocam sağlam hatun istediği kadar yazsın diye..
niye durup dururken gerileyim ki ne gerek var yani..hayat sadece özgüvenle sınırlı değil çevresel faktörleri hesaba katmadan yaşayabileceğimiz bir ülke varsa ben bilmiyorum,burda yıllardır açılan konuların portföyüne baktığınızda ağzınızdan ne münasebet eşinize güvenin kendinize güvenin kelimesi çıkıyorsa eyvallah..siz sağ ben selamet ..lütfen daha fazla benim yorumlarıma destek ya da muhalefet olmayın,polemiğe girmiş oluyoruz ki bu da suç..
saygılar.

Bir arkadaşımın eşinin telefonundan bana bayram mesajı gelse,mesajın altında arkadaşımın ismi yazsa dahi garipserim.Kendi arkadaşlarıma da eşim ve kendi adıma mesaj atmam.Eşimin telefonundan hiç atmam.Eşini tanımadığına göre,eşinin telefonunda kayıtlı da değil.Kendi telefonundan no sunu alıp,eşinin telefonundan mesaj atacak kadar zahmete giriyorsan,değer verdiğin ve samimi olduğun biri olması lazım.

ufak da olsa doğru söylüyor olabilir ihtimaline karşı kadının günahını almak istemiyorum. ama büyük olasılıkla kadın hazırda bekliyormuş. Kocanın telefonundan mesaj alınca da fırsat ayağıma geldi diye düşünüp atağa geçti gibi geldi bana en iyisi uzak dur.

kocanızda gözü varmış demekki.öyle bir mesaj görüncede muhabbet kurmak istemiş zaar.ayy evlerden ırak böyle arkadaş böyle kadın.allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…