- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi frozen12345
-
Gerçekten öyle yani kimin eli kimin cebindeye döndü iyice ortam. Millet evli bekar demeden gördüğüne dadanıyor. Eşimle nişanlıyken iş yerinde çalışan eski arkadaş bozuntusu gözümün önünde asılmıştı eşime, biz sevgiliyken yüzüne dahi bakmıyordu farkında bile değildi yahu. Bu kadınlarda kendince yarışa mı giriyor anlamadım ki.evli arkadaşlar bekar arkadaşları ile görüşmelerine veyahut samimiyetlerine kesinlikle duvar örmeli bunun adına yobazlık bağnazlık diyenler utansın vallahi..
39 yaşındaEsin kac yasinda
ya buraya sonra konular açılıyor arkadaşımla kocam içki içerken ben gittim uyudum şimdi fingirdemişler,yok ablamla kocam el ele tuvalete gitti ,eee sonra biz kızınca ay siz cahilsiniz kadınla erkek arkadaş olabilir bikereeeem diye..Gerçekten öyle yani kimin eli kimin cebindeye döndü iyice ortam. Millet evli bekar demeden gördüğüne dadanıyor. Eşimle nişanlıyken iş yerinde çalışan eski arkadaş bozuntusu gözümün önünde asılmıştı eşime, biz sevgiliyken yüzüne dahi bakmıyordu farkında bile değildi yahu. Bu kadınlarda kendince yarışa mı giriyor anlamadım ki.
evet haklısınız aslında atmamalıydım onda mesaj hakları vardı kullanmıyodu o nedenle atmıştım ama büyük hata yapmışım.ayrıca evet niye eşinizden atıyorsunuz ki mesajı, kendi telefonunuz yoksa, kontörünüz yoksa atmayın gitsin.
burda hatalı buldum sizi.
söyledikleriniz çok yanli.ne yani evli bi kadin da yapazmiydi ayni şeyi her sey karakterde bitiyor.bi kadin evlendiginde bekar olan bi arkadasiyla araya mesafe koyacaksa o gercek arkadaslikmidir.evlendim diye buldumcuk olmak niyedirevli arkadaşlar bekar arkadaşları ile görüşmelerine veyahut samimiyetlerine kesinlikle duvar örmeli bunun adına yobazlık bağnazlık diyenler utansın vallahi..
siz arkadaşlık edin hanımefendi ,her konuyu karaktere empoze edebiliriz yapılan iyilikler de kötülüklerde karakterdendir,bazı durumlar baaaazı olaylara zemin hazırlar ortam yaratır o ortamları minimize etmek te biz insanların görevidir..söyledikleriniz çok yanli.ne yani evli bi kadin da yapazmiydi ayni şeyi her sey karakterde bitiyor.bi kadin evlendiginde bekar olan bi arkadasiyla araya mesafe koyacaksa o gercek arkadaslikmidir.evlendim diye buldumcuk olmak niyedir
Arkadaşlar merhaba,
geçen kurban bayramında eşimin cep telefonundan arkadaşlara akrabalara bayram mesajı attım mesajın sonuna eşimin ve kendi ismimide yazdım.
geçenlerde eşim bana senin bayram mesajı attığın arkadaşlarından biri bana mesajlar gönderiyo dedi mesajlara baktım kimsiniz diye yazmış eşimde ben x in eşiyim diye yazmış sonra bu arkadaş müsait bi zamanda konuşalım diye yazmış eşimde bana bu mesajın arkasından arkadaşı aradığını söyledi senin derdin ne diye konuşacaktım dedi. telefonunu açmamış. 2 gün sonra gece mesaj geldi eşimin telefonuna müsaitim konuşalım diye ara dedim eşime derdi neymiş öğrenelim dedim teli yine açmadı annem geldi yarın konuşalım diye mesaj attı. eşimde ona ben x in eşiyim sen ne yapmaya çalışıyorsun diye mesaj attı benim yanımda neyse ben ertesi sabah kendi telimdem bu kızı aradım çok öfkeliydim kızdım birazda ağır konuştum oda bana senin eşin olduğunu bilmiyordum ayrıldığım erkek arkadaşım zannettim falan dedi. tabi bitirdim arkadaşlığımı. haksızmıyım sizce arıyo sürekli özür mesajları atıyo bilmiyodum diyo ama eşim benim yanımda attı mesajı açmıyorum telefonlarını. buara da bu bayan 36 yaşında
iyi o zamn sen evli bayanlarla samimi bi arkadaslik kurabilirim bekarlar uzak dursun benden modundasin o zamn çok komik ya kocan zaten seni seviyorsa bakmaz arkadasina falan.zaten seni aldatmasina zemin hazirliycaksa bu aldatsn ve ne oldugunu görmus olursun o kisininsiz arkadaşlık edin hanımefendi ,her konuyu karaktere empoze edebiliriz yapılan iyilikler de kötülüklerde karakterdendir,bazı durumlar baaaazı olaylara zemin hazırlar ortam yaratır o ortamları minimize etmek te biz insanların görevidir..
Valla ben bu devirde özellikle bazı kadınların iyice sapıttıklarını, evli erkeklerin peşinde dolaştıklarını düşünüyorum ve çevremden de görüyorum, duyuyorum evli erkek hakkında yorum yapanları. Bakın mesela bir erkeğin tek başına dolaşması ile yanında hoş bir kadınla el ele dolaşması bile farklı oluyor. Kadınların ilgisini çekiyor.söyledikleriniz çok yanli.ne yani evli bi kadin da yapazmiydi ayni şeyi her sey karakterde bitiyor.bi kadin evlendiginde bekar olan bi arkadasiyla araya mesafe koyacaksa o gercek arkadaslikmidir.evlendim diye buldumcuk olmak niyedir
ya bi kadının kocam bakmıyor diye ısrarla kocama yapışmasına neden musade edeyim ki bizde böyle bir durum yok benim düşüncem bu saygı duymak zorunda değilsin, bak ben sana sen görüş o zaman diyorum ,neyi tartışıyoruz..gidin evli erkeklerle de arkadaşlık kurun kadınlarla da sonra bir bayram mesajı gelsin eski sevgilim sandım ayağına yürüyün adama...ama ben durayım benim kocam sağlam hatun istediği kadar yazsın diye..iyi o zamn sen evli bayanlarla samimi bi arkadaslik kurabilirim bekarlar uzak dursun benden modundasin o zamn çok komik ya kocan zaten seni seviyorsa bakmaz arkadasina falan.zaten seni aldatmasina zemin hazirliycaksa bu aldatsn ve ne oldugunu görmus olursun o kisinin
ufak da olsa doğru söylüyor olabilir ihtimaline karşı kadının günahını almak istemiyorum. ama büyük olasılıkla kadın hazırda bekliyormuş. Kocanın telefonundan mesaj alınca da fırsat ayağıma geldi diye düşünüp atağa geçti gibi geldi bana en iyisi uzak dur.Arkadaşlar merhaba,
geçen kurban bayramında eşimin cep telefonundan arkadaşlara akrabalara bayram mesajı attım mesajın sonuna eşimin ve kendi ismimide yazdım.
geçenlerde eşim bana senin bayram mesajı attığın arkadaşlarından biri bana mesajlar gönderiyo dedi mesajlara baktım kimsiniz diye yazmış eşimde ben x in eşiyim diye yazmış sonra bu arkadaş müsait bi zamanda konuşalım diye yazmış eşimde bana bu mesajın arkasından arkadaşı aradığını söyledi senin derdin ne diye konuşacaktım dedi. telefonunu açmamış. 2 gün sonra gece mesaj geldi eşimin telefonuna müsaitim konuşalım diye ara dedim eşime derdi neymiş öğrenelim dedim teli yine açmadı annem geldi yarın konuşalım diye mesaj attı. eşimde ona ben x in eşiyim sen ne yapmaya çalışıyorsun diye mesaj attı benim yanımda neyse ben ertesi sabah kendi telimdem bu kızı aradım çok öfkeliydim kızdım birazda ağır konuştum oda bana senin eşin olduğunu bilmiyordum ayrıldığım erkek arkadaşım zannettim falan dedi. tabi bitirdim arkadaşlığımı. haksızmıyım sizce arıyo sürekli özür mesajları atıyo bilmiyodum diyo ama eşim benim yanımda attı mesajı açmıyorum telefonlarını. buara da bu bayan 36 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?