Eşim bi insana kin duyarsa bitmis demektir benim hatırıma geliyordu sen olmasan girmem o eve diyor düzeliyor anladım da aileme gitmem konusunda da istemiyor gitsek oturur insan yüzüne bakmaz önemsemiyor gibi gözüküyor bu hallerıde beni deli ediyor gelmesini bile istemiyorum aileme
Souvennır hanım annem bildiginden sasmayan bi yapıda dediğim dedıktır değişmez daha 16 aylık evliyim ve 3 aylıkken başlayan bi konu bu. Annemle konuşmam eşimi rahatsız ediyor yeri geliyor. En son tartismalarinda ben anneme dedim ki anne ben eşime rica ettim aradı şayet sana tek laf denılsın senin yanında olacagim dedim annemlere biraz geç gittik kaynanamda idik ışte eşimi zor ikna ettim geç oldu gitmemiz annem de erzurumdan gelir gibi geldiniz dedi kapıdan hosgeldin demeden eşim de anne bi gün de hosgeldin de diye bağırdı birbirlerine girdiler eşim sinirle sen benle eşime edeceksin sonunda dedi çıkıp gidiyordu eşime yalvardım gitme gidersen babam birakmaz sana bi daha beni dedim daha 20 gunluktu bebeğim. Neyse eşim girdi başka odaya hatırım için babam geldi babam konuştu eşimle oğlum sakin davran he de geç kaynanana dedi eşimde baba herşeye de he denilmez dedi annem hep dibinde istiyor kizini evlendi ha deyince burda olamaz dedi haklıydı bu konuda annem arayınca hemen orda bitmem gerekiyor
Ben anneme eşime birşey dersen ondan tarafim dedim 4 ay annemle konuşmadım daha dün aradim çocuğu sordu oğlumun ismi yahya bera annemde bera diye hitap etti yahya kayın peder adı hususi soylemedi normalde iki isim soyluyoruz biz ama annemler tek dedi eşim duyduben uyardım bakın eşimin yanında iki isimle söyleyin dedim dün sesi acmistim oğlum duysun diye bera deyince esımde adını öğrensin öyle dedi çocuğu götürdü sustu bende odaya gittim neden çektin dedim ismini düzgün desin bosaarım seni dedi senin davranışlarına karşılık onlar öyle diyor dedim çocuğu aldı benden git dedi cıldırdım bende oylelıkle birbirimize girdik bogazini öyle sıktı
Yahu o ne öyle çocuk gibi. Oyuncagımı ver git mi diyor. Evlat bu sadece onun evladı mı?:S Ne var bunda şimdi bera demişmiş...Bu yüzden boşayacak seni! Bence basit bahaneler bunlar.Boşa deseydin çocugu o vermese devlet verir sana . Saçma sapan tavırlar can sıkıcı yani:S Bu çocugu alıp git demesine çok kızdım açıkçası. Gideceksem çocugumu da götürürüm niye sana bırakayımValla annende haksız sayılmaz arkadasım. Bnm çocuguma böyle yapan adamı kessem gözüm görmez herhalde :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?