Slm kızlar benim derdim annem ve eşim konuya gireyim hemen. Geçen sene evlendim ben annem bize gelmişti eşime kötülük olsun diye değil bir kaç nasihat etmiş neyse annemi yolcu ederken eşimle aramda bi tartışma çıktı ve eşimde annemi arayıp bizim hayatımıza karisma dedi annem otobusmu beni benmi otobüsü götürdüm anlamadim dedi kavgadan dolayı yolun ortasında bıraktı gitti beni bende otogara gittim neyse o an babam aradı ve durumu öğrendi babam kızdı cık gel dedi annem aradı kızım dur kocan alır ordan dedi ben öyle yapmasina rağmen yinede eşimin yanında oldum annem bi zıt gitti özür diyecek diyor ben telde konuşurken eşim hakkında kötü dedi eşim de diğer telden onu duyuyor ve zıt gidiyor eşim benim hatırıma 6 ay sonra aradı nasılsın diye ama annem özür istiyor ve araları kötü şimdi. Gelelim asıl konuya ben elin ogluna nasıl özür dile derim aramakta özür ama annem kabul etmiyor. Eşin seni baskılıyor die annemden duymadığım hakaret kalmadı eşim annem hakkında birşey diyecek olsa dedirtmem büyük kavgalar ettim sürekli. Annem sen savunmuyorsun der kocam ananı savunma der arada kalan benim hep;( dün çok büyük kavga ettik yine annemden dolayı çocuğumu aldı git dedi resmen girdik birbirimize evde de tam misafir vardı canım, öyle yandı ki çocuğu vermıcem deyince çileden cıktım vurdum kocama hakaret ettim oda boğazıma sarıldı ilk defa böyle büyüdü neyse evdeki misafirlere durumu anlattik eşim biraz erkek tarafında kalır lkadın annesini ozleyınce çay içmeye gider diyen bi yapıda ben 20saat uzakta bi yerde oturuyorum anam, babam beni ozlemıyor mu hiç gıttıkmı eşit kalma tarafıyım ama eşim sağolsun anneme gittim mi mesaj atıp zehir ediyor bana kalacagim günleri. Ama eşimi de kavga da etsek seviyorum o da öyle dün büyük kavga ettik geldi sarıldı yattı benimle aileme gidecek olunca koca sözü dinlemiyor oluyorum yoldan çıkmış insan söz dinlemez anne babamı görmek söz dinlememe mi oluyor şimdibana yardım edin nasıl yol ızleyeyım;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?