- 25 Nisan 2018
- 4.270
- 8.335
- 158
İyi olmuş vermesi. Böyle konulara akrabalar arasında huzursuzluk olur o yüzden girmemek en iyisi.Hemen çıkardı verdi
Ben sozde bileziklerimi anneme emanet ettim 3 bilezigimi caldilar hala odemediler. Bosverin sizde dursun. Istemek de gec bile kalinmis. Siz yeni bi ev siniz ve maliniz sizde durmaliHayır bozdurmamıs, sadece düğün telaşı dolayı onda kaldı. Sonra eşim le ben bu güne kadar hiç bu konu geçmedi
Empati yaparsanız anlarsınız.Merhaba kızlar
Eşimle evleneli nerdeyse 3 sene olacak. Düğünde takılan altınlar annemde duruyordu. Bugün eşim annemden o altınları istedi, ve altınların bizde durmasını istediğini dile getirdi. Ama bunu annemi kırarak ve inciterek söyledi, sanki anneme güvenmiyor. Napacam bilmiyorum...
3 senedır neden annede?Neden sımdı ıstenıyor?Keske siz düzgün bi dille ısteseydınız.Merhaba kızlar
Eşimle evleneli nerdeyse 3 sene olacak. Düğünde takılan altınlar annemde duruyordu. Bugün eşim annemden o altınları istedi, ve altınların bizde durmasını istediğini dile getirdi. Ama bunu annemi kırarak ve inciterek söyledi, sanki anneme güvenmiyor. Napacam bilmiyorum...
Annenin bu zamana kadar çıkarıp vermesi gerekirdi .doğrusu sizde durması .anneniz ne alaka ? Annenize olan özel bir yetenek mi var altınları korumak içinde onda duruyor .annenin çoktan getirip teslim etmesi lazimdi .Merhaba kızlar
Eşinizle siz konuşmadiniz hadi neyse annenizde m8 hiç demedi buyrun gelin altınları alın çocuklar .bi gece emanet ettiniz diye neredeyse sahipleniyormus.kicaniz çok haklı ses cikarmiyo diye cilkini cikartmissinizHayır bozdurmamıs, sadece düğün telaşı dolayı onda kaldı. Sonra eşim le ben bu güne kadar hiç bu konu geçmedi
Siz dururken neden eşiniz istedi? Belli ki sabrı taşmış. Bence durumu farkedip siz istemeliydiniz.Merhaba kızlar
Ablam evlendikten sonra tüm altınlarını aldı ama sonra biri gelip eve mi birakti bişey oldu bir bileziği bizim evde duruyordu .ailemde yazlıkta evde tek yaşayan bendim .eniştemin aileside seviyesiz salak tipler anneme söyledim calinsa benden bilinecek istemiyorum alsın bilezigini onda dursun birakmasinlar evde demiştim. Bu konuda konu sahibinin nanesi gayet çakal .adam haklıBen emanet alanlari da anlamıyorum. Hırsız girse calinsa , veya kaybolsa direkt sorumlusu olacak. Ya annenizin evindeyken calinsaydi. Ben annemi böyle bir yükün altına sokmak istemezdim doğrusu.
En büyük kırcılığı, incitiliciği, kabalığı, hatayı başta sen yapmışsın zaten.Merhaba kızlar
Eşiniz haklı altınlar sizde olmalı, bankaya kasaya koyun, eşinize de kızmayın bu konuda adam çok haklı...Merhaba kızlar
Bir zahmet 3 yıl geçmiş...Hemen çıkardı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?