Koca haklı, çok bile sabretmiş.Merhaba kızlar
Eşimle evleneli nerdeyse 3 sene olacak. Düğünde takılan altınlar annemde duruyordu. Bugün eşim annemden o altınları istedi, ve altınların bizde durmasını istediğini dile getirdi. Ama bunu annemi kırarak ve inciterek söyledi, sanki anneme güvenmiyor. Napacam bilmiyorum...
Annenizin çözülemez şifreli kasaları, delinemez beton kapıları falan mı var?
Size ait bir şey neden onda ve bunun kararını kim verdi?
İlk kez istediğini sanmıyorum.Zamanında bu kararı eşimle birlikte verdik. Sorun takıları istemesi değil, bunu karşısındakini yani annemi kırarak yapması
Banka diye bir şey icat etmişler, ananızın yastığından daha güvenli, hem kimse ile yüzgöz olmazsınız.Merhaba kızlar
Eşimle evleneli nerdeyse 3 sene olacak. Düğünde takılan altınlar annemde duruyordu. Bugün eşim annemden o altınları istedi, ve altınların bizde durmasını istediğini dile getirdi. Ama bunu annemi kırarak ve inciterek söyledi, sanki anneme güvenmiyor. Napacam bilmiyorum...
Hemen çıkardı verdiAnneniz ne dedi verdi mi
Hayır bozdurmamıs, sadece düğün telaşı dolayı onda kaldı. Sonra eşim le ben bu güne kadar hiç bu konu geçmediNeden annenizde duruyor? Bozdurmuslar mi yoksa?
3 senelik düğün telaşıHayır bozdurmamıs, sadece düğün telaşı dolayı onda kaldı. Sonra eşim le ben bu güne kadar hiç bu konu geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?