Eşim ve annem arasında kalıyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

O zaman bu sizin sorununuz olmamali.Mutlu yuvanizi anneniz mutlu olsun diye yikip yavrunuzu yanliz buyutmek icinize sinecek mi?
Birakin aglasin,kiyamiyorsunuz anliyorum ama tutumu,davranislari gercekten size zarar veriyor.Sik sik ben seni cok seviyorum ama bu da benim yuvam.Ben boyle mutluyum deyin.Surekli duyunca ikna olur belki.Birde esiniz veya ailesiyle yasadiginiz olumsuz seylerden sakin bahsetmeyin.
Evt haklısınız Allah kimseyi Anneyle sınamasın çünkü herşeyi çöZersin ama anne insanı çok etkiliyor bazen eşim bu kdr mı kötü demekki öyle bu kadar kinle bakıyorsa diyorum. Ondan da uzaklaşıyorum Dua edeceğim başka elimden bişey gelmiyor

Annemi karşıma almaya gücüm yok ztn doguma gelmem bana ihtiyacın varsa gel benm evimde yap dogumu diyor. İşte olaydan sonra anneler gününde bende eşimde anneleri aradık ancak benm annem annesini aramama çok kıZdı eşim soğuk davrandı die benm de ailesine tepki vermemi istiyor ve ben durduk yere kimseye bişe yapmak istemiyorum olayla ailesinin bir ilgisi yok ama doğumda geldiklerinde iyi davranırsam annem bunu hazmetmez

anneni sallama
benim babam da böyle ama onun dolduruşuna gelme, he he de geç. bebek bekliyorsun eşini seviyorsun neden aranız kötü olsun ki

Bunları bir erkek dese anakyzusu evlenecek kadar büyümemiş deriz

Hamilesiniz sıkmayın kendinizi ama valla anneniz sizi silerse silsin daha huzurlu olursunuz

Eşiniz annenizin ailesine karşı tutumunu ve sizi doldurduğunu biliyor ve o yüzden annenize soğuk davranıyor.... Belki siz konuşurken duydu, belki sezdi ama bana kalırsa bu yüzden serin...
Azıcık empati yapın eğer kayinvalidenizin Eşinizi doldurduğunu bilseniz, kayinvalidenize karsi nasıl davranirdiniz? Anneniz çok yanlış davranıyor, sizin te le fon etmenize bi le karışarak asil sizi o yönetmek istiyor, hayatınıza sahip çıkın....

Eşiniz annenizin ailesine karşı tutumunu ve sizi doldurduğunu biliyor ve o yüzden annenize soğuk davranıyor.... Belki siz konuşurken duydu, belki sezdi ama bana kalırsa bu yüzden serin...
Azıcık empati yapın eğer kayinvalidenizin Eşinizi doldurduğunu bilseniz, kayinvalidenize karsi nasıl davranirdiniz? Anneniz çok yanlış davranıyor, sizin te le fon etmenize bi le karışarak asil sizi o yönetmek istiyor, hayatınıza sahip çıkın....
Aynen durum dediğiniz gibi. Eşim annemin otoriter baskın karakter olduugunu görüyor ve ondan rahatsız oluyor oyüzddnde az da olsa belli ediyor insan duygularını saklayamıyor çünkü annemde o negatifliği alıyor olaylar böyle sarıyor ztn.

Annenize cevap vermek zorundasınız

Kv aramanıza ne karışıyor

Beni aramadın onu aradın durumunda bile en fazla alınabilir karışamaz

Hayatınızı acilen bağımsız yaşamaya başlayın yoksa evliliğiniz yara alır

Annem başka ilde yaşıyor ve bize bir hfta kalmaya geldi eşimin 1,2 soğuk tavırları oldu ama çok belirgin deil. Bizi arabayla biyere bırakırken soguk işte annem ona bişey almıştı hediye verdi elini zor uzattı bunları ben kendm gördüm. Annemin canı çok sıkıldı gideceği günden 2gn once eşim evde yokken gitti kırgın birşekilde. Ancak eşim de 1hfta boyunca yapmadı böle şeler abartılı bi durum değildi. Annem gittikten sonra bana birsürü şey söledi çok ağır laflar etti eşime. Benm doguma da 2ayım vardı Şuan da 1ay var ve hala annem çok laf söylüyor ve bi kaç kez de boşa bunu bu adam olmaz die beni çok doldurdu eşime sevgiyle bakamıyorum zorlanıyorum. Eşimin çok kötü bir insan olduğunu söylüyor ben anneme herşeyde haklısın desemde bana da sen de onun kuklası olmuşsun emrine girmişsin diyerek aşağılıyor kişiliğime ettiği sözler artk çok ağrıma gidiyor ne yapmalıyım

eşiniz hatalı ama annenizin boşa onu demesi çok yanlış birde hamilesiniz, arayı bulmaya çalışın, eşinizi iyilemeye çalışın, mesela "anne eşim senin şu huyunu seviyor" ya da eşinize "annem senin şu huyunu taktir ediyor" gibi, çünkü başka çare yok arayı bulmaya çalışın

Arkadaşım arada kalmak zor ama belki eşinde utanmistir faln annen çok abartmis hemde hamilesin kızsa dahi sana belli etmemeliydi neyse olan olmuş canm. Kardeşim annem yalnız falan demişsin seni kendi yanına getirmek istiyor evlenmeden önceki gibi yasayalim fikrinde bence sna gelince kardeşim anneme evet haklısın diyorum demissin bence hata burda başlıyor sürekli onu onaylamana alıştığı için sürekli aynı şeyi bekliyor yani aslında annene esine laf söylemesi için fırsat veriyorsun farkında olmadan bak anne bende hamileyim eşimle mutluyuz ltfn abartma bende gördüm falan anlat bırak mesafe koysun isterse ama bu süreçte sana istediğini yaptiramiycani anlasın kardeşim annene eşine laf söyleme hakkını cerdigin için bole oluyo bence...

Arkadaşım arada kalmak zor ama belki eşinde utanmistir faln annen çok abartmis hemde hamilesin kızsa dahi sana belli etmemeliydi neyse olan olmuş canm. Kardeşim annem yalnız falan demişsin seni kendi yanına getirmek istiyor evlenmeden önceki gibi yasayalim fikrinde bence sna gelince kardeşim anneme evet haklısın diyorum demissin bence hata burda başlıyor sürekli onu onaylamana alıştığı için sürekli aynı şeyi bekliyor yani aslında annene esine laf söylemesi için fırsat veriyorsun farkında olmadan bak anne bende hamileyim eşimle mutluyuz ltfn abartma bende gördüm falan anlat bırak mesafe koysun isterse ama bu süreçte sana istediğini yaptiramiycani anlasın kardeşim annene eşine laf söyleme hakkını cerdigin için bole oluyo bence...
Ben eşimle ilgili konuşma ya da onla ilgili bi savunma yaptığımda beni siliyor evladım deilsin diyor o yüZden tmm eşimkötü sen üzülme diyorum çünkü başka türlü ara asla düzelmiyor bi de mesafe alınca kriz geçirip ağlıyor karşıma alamıyorum işler çok zorlaşıyor beni kaybettiğini düşünüp daha çok saldırıyor o yüzden bir duruş sergileyemiyorım
ben bu hakkı vermeyince beni siliyor Kocanla mutluluklar dilerim annen yok artk diyor medeni davranmıyor tercihini yaptın diyor

Ben eşimle ilgili konuşma ya da onla ilgili bi savunma yaptığımda beni siliyor evladım deilsin diyor o yüZden tmm eşimkötü sen üzülme diyorum çünkü başka türlü ara asla düzelmiyor bi de mesafe alınca kriz geçirip ağlıyor karşıma alamıyorum işler çok zorlaşıyor beni kaybettiğini düşünüp daha çok saldırıyor o yüzden bir duruş sergileyemiyorım

ben bu hakkı vermeyince beni siliyor Kocanla mutluluklar dilerim annen yok artk diyor medeni davranmıyor tercihini yaptın diyor
İşte canm bende onu diyorum kendini haklı gösterip seni tamamen eşinden koparmaya çalışıo bazen çocuk gibi oluyolar bazı aileler sürekli ilgi benm üzerimde kalsın die biraz daha katlanıp tamam sil madem bişe yokken beni doldurmaya calisiyosun falan deyip ters yapmayı deneyen en fazla nolur canm mesela

yani burda esinin hatasi soguk durmasi belki ama esininde ogunlerde belki sorunu vardi isiyle ilgili annen bunlari anlamasi gerekiyo onyargiyla davraniyo annen bence anlayip dinlemeden kotu seyler soyleyip evliligini bitirip bitirmemene bile karisiyo bence etkisi altinda kalma annenin.nice kocalar var icki icip karisina siddet uygulayan aldatan kotu huylari olan esinin boyle huylari yoksa bak hamileymisdin dogum yapcaksin hayirlisiyla boyle seylere takilma

Evt haklısınız Allah kimseyi Anneyle sınamasın çünkü herşeyi çöZersin ama anne insanı çok etkiliyor bazen eşim bu kdr mı kötü demekki öyle bu kadar kinle bakıyorsa diyorum. Ondan da uzaklaşıyorum Dua edeceğim başka elimden bişey gelmiyor
esinle yasayan sensin iyi olup olmadigini sen anlarsin annen gelir ikigun kalir ikigunde neyi anlayabilir ki uzme kendini annenede tamam de madem kiramiyosun esinede tamam de hamilesin sen kendini ve bebegini dusunmek zorundasin

İşte canm bende onu diyorum kendini haklı gösterip seni tamamen eşinden koparmaya çalışıo bazen çocuk gibi oluyolar bazı aileler sürekli ilgi benm üzerimde kalsın die biraz daha katlanıp tamam sil madem bişe yokken beni doldurmaya calisiyosun falan deyip ters yapmayı deneyen en fazla nolur canm mesela
kendini hakli gostermeye calisiyo ama kizinin yuvasini yikmasini soyluyo arkadasa

Yani annem tamamen kendini öncelikte tutmamı istiyor dogumu yapınca annemin yanına gideceğim yazlığa yazın 1ay kalacam eşim okdr kalmam ben dedi annem o seni çocuğunu sevse kalır diyor doğru mı? Annemin evinde kalmak zorunda mı? Annem eşin beni asla istemiyor samimiyet kurmuyor die dolmuş durumda.
Sen nasil kayinvalidenin evinde 1 ay rahat edemez isen esin de annenin evinde rahat edemez. Empati yap surekli. Bence esinde bir hata yok. Ortada tek sorun annenin bencil olmasi ve esinle kendisini surekli kiyaslamasi. Sen de annene de ki o zaman sende beni sevsen bana dayanamayip doguma gelirsin ve beni gercekten seviyorsan sirf benim huzurum icin esimle inatlasmayi birakirsin de.

Annemi karşıma almaya gücüm yok ztn doguma gelmem bana ihtiyacın varsa gel benm evimde yap dogumu diyor. İşte olaydan sonra anneler gününde bende eşimde anneleri aradık ancak benm annem annesini aramama çok kıZdı eşim soğuk davrandı die benm de ailesine tepki vermemi istiyor ve ben durduk yere kimseye bişe yapmak istemiyorum olayla ailesinin bir ilgisi yok ama doğumda geldiklerinde iyi davranırsam annem bunu hazmetmez
Esin senin annene soguk davrandi diye swn de onun ailesine soguk davranamazsin ki yani o insanlar bunu hak etmiyorlarsa suclari ne?

Ortada psikolojik tedaviye ihtiyacı olan bir anne ile, psikolojisi bozulmak üzere olan bir anne adayı var. Konu sahibi annene dur demezsen evliliğin yakında yıkılacak haberin olsun. Yapamıyorum, edemiyorum, beni evlatlıktan siliyor vs bunları es geç. Eğer yuvanda huzur istiyorsan bunu yapacaksın. Annen kiminle evlenirsen evlen aynı şeyi yapacaktı zira yalnız olduğunu kendinde söylüyorsun ve seni kendi dizlerinin dibinde isteyecek kadar egoist bir kontrol manyağı... Kontrol manyağı kelimesi burada hakaret değil, tabirdir altını çizerim...

Sen de hayir anne ben bir tercih yapmadim esimi es olarak seni de annem olarak cok seviyorum. Asil tercihi sen yaptın kizini mutlu olmak yolunda motive edeceğin yere kizini hamile haliyle daha cok uzup yalniz birakmayi sen sectin de. Ona ben seni birakmiyorum ben ayni yerimde duruyorum ama sen gidiyorsun msji ver.

annen, seni kıskanıyor.
Kesinlikle destek almalı. teyzeniz falan yok mu? Sonu iyi değil bu durumun. Eşinizde cok buyuk sorun gormedim ben. Lutfen hayatınızın kontrolunu elınıze alın. Eşinizi ve annenizi aynı sevgiyi paylastıracak kişiler gibi gormeyin. Herkesin yeri ayrı

Ayrıcaım dogum yaptım dıye illa set halinde insanlara ıhtıyacın yok. Ben 26 yaşımda ıken, sadece eşimin yanımda oldugu başka bır ulkede dogum yaptım. Çokta mutluydum

X