- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
annesi haklıııııııKimse kusura bakmasın ama eşinde bir kabahat yok. Ne yapsın adam. Sizin olayınızla konu sahibesinin olayı aynı şey değil. Burada kızını yönlendirmek isteyen bir anne var ve kızı hamile. Hangi vicdana sığar mutlu bir evliliği yıkmaya çalışmak?
Bu resmen bir vebaldir. Ayrıca annesi damadım gelsin bizde kalsın oh ne güzel demiyor dikkatli okursanız, sen buraya geleceksin kocan seviyorsa oda gelir diyor. Yani bir dayatma var. Çünkü gelmezse sevmiyor gördün mü haklıyım ben diyecek.
Kimse kimseye de yardım etmek zorunda değildir. Zaten annenizin kininin sırf bu yüzden olduğunu sanmıyorum. Kendisi idareyi ele geçirip eşinizi ve sizi elinin altında tutmak istiyor. böyle olunca eş ne yapsın? Kadın olarak kayınvalidemiz böyle dese ağzımıza geleni sayarız öyle değil mi?
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Anneniz fazla müdahaleci ve şu halinizde sizi resmen ruhsal bunalıma sokuyor. Çocuğunu düşünen hangi anne bunu yapar?
Bazen maalesef aileler çocuklarının da ayrı bir aile olduklarını büyüdüklerini kabul edemiyorlar. Siz başkasıyla da evlenseniz anneniz kaşının üzerinde gözü avr deyip takacak.
Yapacağınız en güzel şey eşinize hiçbirşey yansıtmayıp annenize mesafe koymak olur. sizin yumuşak karnınızı bildiği için muhtemelen böyle davranıyor. Evliliğiniz iyi olmasa zaten sizde çekmezsiniz. Eşinize karşı soğuk davranacak hiçbirşey yok. rica ediyorum akıllı davranın. Bir yuva kolay kurulmuyor.
kızını seven damat gelir ne var bunda gelicek tabi gelmememi anorma zaten
gel bende kal dediyse bosan demediye bosan dese nolcak hamile diye damadını deniyor olabilir bakalım kızına ii bakıcakmı layık bi damat olucakmıs öyle bosan demeyle bosanılsaydı oooo adam kalmazdı