Esim ve ailesinin yaptıkları

Bi anda boyle U dönüşü yapacak insanlar değiller anlattıklarınızdan
Muhtemelen eşiniz onlarada parladı
Gazınızı almak için bu hareket

Çok teşekkür ederim bunu uygulicam hayır bebegime karışmasına asla izin vermiyorum vermem de inşallah yolunca gider hersey esime tasinmak istedigimi nasil anlatabilirim . nasil girmeliyim konuya

Keşke herşey namZ kilmak olsaydi benim kaynanam da namaz kılıyor ama gel gor ki kalbi kötü fesatlık pesinde

Değişmez. Git gide daha beter olur, tecrübe konuşuyor.

Benim de bebeğim 2 aylıkken başladı kvnin eleştirel tavırları. Bana şunu şöyle yap dediği bişeyi yapmamıştım. 2 3 gün sonra eşim "sen de şunu şöyle yap artık beee" dediğinde ve kavga çıkardığında başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Oysaki annesi bana o uyarıyı yaparken eşim yoktu. Benim yapmadığımı görünce eşime söylemiş ve söylettirmişti.

O günden beri kvnin eşimi doldurmaları ve eşimin sünepeliği artarak devam etti. En son kv bana köpek derken eşim seyrediyordu öyle diyim. Boşanmaya karar verdim şuan aile evindeyim.

Allah yardımcınız olsun sizin de. Kv size kafayı takmışsa, eşinizin de çapsızlığının farkında ise, oluru yok olduracak olan yok. Sizin sabrınız nerde taşarsa oraya kadar gider...

Taviz tavizi doğuruyor verdikçe daha fazlasını istiyorlar ama bi kere doğruyu söyleyince tüm iyilikler siliniyor

Size tavsiyem asla ama asla sessiz kalmayın. Yok kırılır yok kızar annesi ile ilgili şikayetimi dile getirmiyim diye düşünerek kendinizi ezdirmeyin. Deyim yerindeyse burnuna vura vura gösterin, kafasına kakın, kvye carlayın. Ben bunları yapamadım olan benim sağlığıma ve yuvama oldu. Her sessiz kalışımda daha fazla ne isteyebiliriz diye düşünüp çirkefliklerinin dozunu arttırdılar.
Şimdi lohusasınız anlıyorum sizi, yorgun, bitkin ve dağınıksınız. Zamanla otoriteyi ele alın. Samimi söylüyorum carlayın. Bu karakterdeki insanlara iyilik yaramaz. Bana psikoloğumun dediği de buydu. Çirkefse sen de çirkeflik yapacaksın başka türlü anlaşamazsın böyle insanlarla demişti.. Size yatacağınız yeri mi söylüyor ya da gittiğiniz bir yere mi karışıyor, tek kelime "sanane". Bunu yaptığınız zaman deyim yerindeyse deli deliyi görünce çomağını saklıyor. Yapamazsanız böyle benim gibi psikolojisi bozuk, sağlığı bozuk, yuvası bozulmak üzere bir kadın olursunuz...
Anneci eşleri zaten Allaha havale ediyorum Allah onları bildiği gibi yapsın.

Altli ustlu oturdugunuz halde nasil kaynananizfa kaliyosunuz lohusa halinizle sizde akil yokmu kendi anneniz gelseydi evinizde kalsaydiniz boyle sacma bisey duymadim. Esinide savunma adam olsa ezdirmez ayri bur yere tasinin dicem ama sizin esiniz hayatta gidemez aksam evden gizli disari cikan adam baska biyeremi tasincak

Evleneli iki yıl olmuş bı devirde aile apartmanında altli üstlü oturmanın yanlış olduğunu artık herkes biliyor.
Bile bile lades demişsiniz.
Üstüne birde gidip 40 gün kvde de kalmak ne demek ?
Niye onun gönlü olsun diyeymis.
Pardon da o kim oluyor ?
Ortada doğum yalan bir kadın var öncelik o ve bebeğin durumu olmalı kv egosu zerre önemli değil.

Şu saatten sonra evliliği toparlamak için siz eşiniz ve bebeğiniz bol bol vakit geçirmeye gayret gösterin.
Eşiniz ugramasin ailesine hergun gitmesi şart değil sonuçta.
Birkere bu konuda şart kosmaniz bunu tatlı dille anlatmanız lazım.
Ve artık geçmişi kapatın ailesinin aleyhine konuşmak bir işe yaramıyor gördüğünüzü gibi.
Yapabiliyorsaniz o evden de taşınmaya bakın.

Bu aksam konusucam karşıma alıp esimi eğer bağırıp cagirirsa terslerse kizimida alip gidicem evden gitmicem sanıyor oyuzden bu kadar rahat ama benim dayanicak gucum kalmadi

Babasıyla ortak is yaptığı için her gece gidiyor gitme dediğimde de is konuşuyoruz diyo isleri bitmiyor konusucam insan gibi inşallah ulaşırız küçük bebegim varken bosanmakta istemiyorum ama olmazsa mecburum bosanmaya

Altlı üstlü yaşadığınız kayınvalideyle neden lohusa halinizle kırk gün aynı evde kaldınız ki? Yani zaten bi üst kat gelebilirlerdi sık sık. Başkalarına yaranmak için neden kendi hayatınızı mahvediyorsunuz. Gerçekten bazen insanların algıları kapanıyor. Lohusa halde 40 gün kaynanada kalmak akıl işi değil

İş ortak ev alt üst eşiniz daha kendisi yetişkin olamamış malesef.
Kendini ailesinden siyiramamis.
Ne diyeyim ki yani .

Ayyy yazık valla şimdiden üzüldüm senin adına en iyisi bile uzak olsun kv nin. Hiç Bişeye karışmam ben dediklerinde bile aslında çoktan karışmış oluyorlar. Bence biraz serin durmalisin çocuğu görmek isterse gelir görür kv den ama sen tepkini koy. Senin evin ayrı onunki ayrı eğer çok bu durum tuhaf giderse evini taşı bacım uzaklaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…