eşim ve ailesi

mlkfth

2013 bekle beniiii
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
1.265
12
158
İzmir
merhabalar ben daha öncede yazmıştım bu sitede. ahh kızlar nasıl anlatcam nerden gircem konuya bilmiyorum ama artık sabrımın sınırındayım. acaba ben mi abartıyorum
bilmiyorum ama dayanılmaz acılar içindeyim. benum durumumda eşim beni desteklemiyor maalesef. dayanamıyorum artık. bırakıp gitmek kaçıp gitmek istiyorum ama yapamıyorum.
ben yaklaşık 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik. benim 2. evliliğim. ilk evliliğim nikah üstünde 3.5 ay sürdü düğün olmadan ayrıldık. eşim ve eşimin ailesi önemli değil oğlumuz seni seviyor , olabilir böyle işler herkesin başına gelebilir dediler.neyse evlendik herşey mükemmel olmasa da tartışmalar kavgalar yaşanmış da olsa arada sırada, biz hep birbirimize döndük affettik. onun ailesi her ne kadar hep korkutmaya çalışsa da ben onların bu korkutma oyunlarına maalesef kandım ve eşimle barıştım elimi uzatan hep ben oldum.
son tartışmamızdaa eşimle 3 hafta ayrı kaldık.(8 ay önce) sonra yine ben elimi uzattım ve barıştık. yalnız eşimin erkek kardeşi bbana cephe aldı hep. sevmedi beni ben de onlara bayılmadım ama saygımı korudum. neyse bu 3 haftalık ayrılık zamanımızda eşimin erkek kardeşi bana cephe almış konuşmamış aramamış sormamış hatta eşime boşanması için yol göstermiş de olsa eltim bi kez bile aramadı konuşmadı ne oldu ne bu durumlar demedi. ben bu tavrına çok kırıldı. sonra aradan 3-4 ay geçti eşimin erkek kardeşiyle ve eşiyle hiç bir araya gelmemeye çalıştım kayınvalidemlere gittiğim zamanlarda özelikle eltimin ve kaynımın gitmedikleri zamanları seçtim onlarda öyle yaptılar. sonra bir gün karşılaştık benimle hiç konuşmadı kaynım tokalaştı eltim hiç yüzüme bile bakmadı. ben de umursamadım ben de konuşmadım. sonra eşim bana tavır aldı neden böle yapıyorsun diye ben de o bana soğuk davrandığı için dedim. o mesafeli oldğundan dedim. kayınpederim girdi araya kızım siz küçüksünüz yapmayın falan dedi tabi kaynanam eksik olurmu hiç hemen daldı carcarcar... ben önemli değilim varsa yoksa eltim ve diğer oğlu. tamam dedim ben gittimğimde elimi uzatcam ona gittiğimizde sırtını döndü bana. kayınvalidemde git öpüş dedi eşim de o anda anne görmüyormusun kaçıyor ısrar etme dedi. tamam tamam dedi kayınvalidem. o ande benim yanımda olan eşim ailesi ile ne konuştuysa artık birden karşıma geçti yine annem babam sizin bu küslüğünüzden dolayı hasta oldular. kabahat bizim o kaçsada sen git halini hatrını sor konuş yüzünü asma falan dedi. ama benimle konuşmayan beni görünce arkasını dönüp kaçan birine neden öyle davranayım. öyle küçülmüş hissettim ki kendimi anlatamam. eşim de yanımda değil artık. ailesi kendine çekmeyi başarıyor. eşimin küs olduğumuz zamanlarda bana "senin için ailemi kaybetmeyi göze alamam" dediği hiç aklımdan çıkmıyor. bu sözü aklıma geldikce içim yanıyor. ama eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğine inanıyorum yine de. ne istesem yapar kırmamaya çalışır lakin ailesi araya girince bana cephe alıyor trip yapıyor yüz göz yapıyor buna tahammül edemiyorum çok yalnız hissediyorum kendimi ((

bir defaya mahsus içinizden gelmese dahi herkesin gözünün önünde eltinizi çekip,size bakmasını sağlayın ve öpün..annemler üzülüyor,aramızda birşey geçmedi ama bana neden uzak olduğunuzu anlayamıyorum,bende çok üzülüorum..beni sevmesenizde annemler için gelin bu kırgınlığı sonlandıralım diyin ama eşiniz,kv ve kpnizin yanında siz elinizden geleni yapmış olursunuz..bir daha eşiniz size birşey deme hakkına sahip olamaz,inşallah yanınızdada olur..

neden kayınvalidenizde eltinizden yana acaba? sizi konuşmak, öpmek için zorlarken onunlada konuşup ikna etmeye çalışıyor mu?

Bu kusluk sebebı nedır bır tartısmamı oldu neden tavır alınıyor sıze?
Esınızın senın ıcın ailemı karsıma alamıcam demesı hıc hos degıl gerekırse senın yanında olucak karısını ezdırmıcekonlar ailesıyse sen nesısın acaba dıs kapının mandalımı

canım ben de aynı şeyi istiyorum onunla da konuşsun ona da söylesin neden öyle kaçtı çekildi diye diyorum ama yok kayınvalidemin kıymetlisi o. çünkü ben iki kardeşin ayrı gayri olmasını istemem küslük olsun istemem ama eltim öyle değil kardeşi ile küs olması mesafe olması hoşuna bile gidiyordur belkide. kayınvalidem kardeşlerin arası bozulmasın diye. özelliklede kaynımın huzuru kaçmasın diye eltime bişey diyemiyor

canım bi tartışma olmadı aramızda. dedim ya eşimle 3 haftalık ayrılık zamanımızda ne aradı ne sordu ne bişey dedi. sonra benle konuşmadılar işte. kavgadan dolayı olabilir.yoksa bişey yok yani. aylar sonra ilk defa bir araya geldik ve hiç konuşmadılar benle. eşimde kayınpederime bu küslük canımmı sıkıyor abimle içiçe değilim demiş kardeş kardeş doğru dürüst konuşamıyoruz demiş kayınpderim bunu kaynıma sölemiş o yüzden son zamanlarda yakındı biraz kaynım ama yine eskiye döndü eltim çekmiştir eminim.

Her ailede bir şamar oğlanı oluyor maalesef.En çok çekindikleri kimse her zaman ona daha fazla değer verilir.Bizde de şamar oğlanı biziz mesela.Ben nişanlıyım aileye alışmam gerekirken k.validem eltimi aramamı isterdi.Eltim olacak hatun daha bir kere arayıp da tebrik etmemişken beni.1 yıl oldu evlendim ve bu hep böyle devam ediyor.Aramız iyi olsun diye hep benden bekleniyor bir şeyler.
Ankaraya gezmeye gittik.Bir gece eltimde kaldık ertesi gece görümceme gidicez,k.validem bana fısıldıyor,eltime söyleyecekmişim gidiceğimizi.
Yani hasılı velkelam bu işler böyle....K.valideler ve eşler ara iyi olsun derler ama bunu yaparken bir tarafı sürekli ezerler,farkında olarak veya olmayarak.

Son düzenleme:

bu yoruma katiliyorum..böyle yaparak ama sirf bir kez belki esinizi yaniniza cekebilirsiniz..

Tartismalarda cogu kez senin alttan alman daima senin fedakarlik yapmani gerektirms. Ezdirme kendini sebep neolursa olsun. Eltine ne oluyor bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…