merhaba dr hanım... 2 buçuk yıldır evliyim..eşimin ailesi ayrı bir şehirde yaşıyorlar...eşim evlenmeden önce babasını özel bir bankadan emekli etmek için bankadan kredi çekmiş ve evlendiğimizdede onu ödemeye devam etmiş fakat bunu ben yeni öğrendim..evlenmeden önce aldığı maaşı tam bilmiyordum..evlendikten sonrada maaşı düşük olarak gösteriyordu meğer onu babası için çektiği krediye ödüyormuş..bunu öğrendiğimde çılgına döndüm ama maalesef çok uzun sürmedi bu durumu kabullenmem..daha doğrusu başka çarem yoktu olan olmuştu bir kere..bu durum eşime güvenmeme engel olmaya başladı...daha sonra eşimi annesi ile telefonda konuşurken duydum annesine ayda 100 tl para gönderdiğini öğrendim..bu durum beni inanılmaz üzdü..bende eşimde memuruz..aldığımız maaş ev kredisine ve diğer krediye gidiyor..elimizde ufak bir miktar kalıyor onunda 100 tlsini annesine gönderiyor...bu duruma çok üzülüyorum..eşime neden böyle yapıyorsun dediğimde o benim annem ne yapabilirim ihtiyacı var demekki diyor..eşimin tam 5 kardeşi var ve hepsinin durumu iyi neden onlarda ortak yardım etmiyor dediğimde onlar beni ilgilendirmiyor konuyu kapat deyip beni susturuyor..ne yapacağımı şaşırdım inanın..sizce ne yapmalıyım...
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
eşim ve ailesi
- Konu Sahibi duru.naz
- Başlangıç Tarihi