2 yılık evliyim eşim evlenmeden önce sevgililik sürecinde asla böyle değildi ailesinden kaçan biriydi evlendikden sonra hata düğün gecesi bile beni bırakıp altın ve bilezikleri saymya gitmisdi bana hickimse gel teklifinde bile bulnmadilar ilk başta istenmiyodum annesi istemedi beni eşimde nikah kıydı bana onların haberi olmadan neyse evlendik önce ailesi maddii durumu iyi diye parası iicn evlendigimi düşündüler beni kızlık testine bile sokan insanlar bunlar nefrett ediyorum onlardan evimizi bile evlerinin karşılarında tutular ben kabul etmedim eşim 2 3 ay oturur çıkarız demisdi (kandirildim ) evlendik 3 ay sonra eşimin babası mutayit 20 saat mesafe olan başka şehire calismya yıkadılar 2 ay ordaysa 1 ay burda ydi 1 ay bile değil evlilik oturmadı hep kavga etik ordayken küfürler hakaretler 100 sefer evi terk etmisimdir ama her seferinde bı bahaneyle beni eve getirdiler çocukları çok küfürbaz ben haytmda yemdgm küfürleri eşimden yemisimdr tabi bnde snr hastasiym 2 sene kv kb olsun burunlarindan getirdim çünkü eşim yokdu bide onlarda kalmamı istediler 1 ay kaldım kavga etim evde tek kaldım hakimi asla helal etmiyorum eşimin işi biti geldi ve her gün onlarda sbh gözümü açıyorum yok akşam 11 de gelir sürekli beni çağırırlar ben gitmek istemiyorum gitmeyince kavga ediyoruz ben onları sevmiyorum kendilerinde biliyo ama ısrarla cagiriyolar ben gidip onlara hizmetçilik yapmak zorunda değilim buugn de gidip orda kaldı ben dava açmak istiyorum ama cesaret edemiyorum stresden aglamakdan saçlarım döküldü zorla kapatildim yani eşimin yaşı küçük olduğu için hiçbir söz hakkı olmuyo mutlu değilim yani böyle yaşıyan arkadaslar bana yazabilirmi