Herkese selam..4 senelik flört sonrasında evlendik,eşimin ailesi onaylamadı evliliğimizi ve nikaha gelmediler.nikahtan 3 gün sonra annesi,bir sene sonra ise babası tanışmak istedi,inat etmedim gittim tanıştım ve sık sık görüşmeye başladık çünkü eşim mutlu olsun istiyordum.ama iğneli lafları hiç bitmedi,4 senedir evliyiz ve benim artık eşimin ailesine tahammülüm kalmadı.eşimse ailesinin söylediği hiçbir lafı ters anlamıor,duymadım dior,şaka yaptılar dior,en son artık çok sık görüşmesem ben,sen kendin istediğin kadar gör dediğim için de bugün evlilik yıldönümümüzü yalnız geçiriyorum..ayrıca eşim 7 senelik ilişkimizin sonunda birden mason olmaya karar verdiğini,ben yanında olsam da olmasam da bu kararını uygulayacağını,bundan sonra hiç kimse için hayatının akışını değiştirmeyeceğini söyledi..Bu arada eşimin babası da bir masonmuş ve eşim bunu benden 7 sene boyunca saklamış inanabilio musunuz..son bir yıl sürekli bu kavgalarla sürmekte,yanında olup ona destek vermek için kendimi zorluyorum ama bir taraftan da bana bu şekilde bir dayatma yapmasını hazmedemiyorum..boşanmak üzereyiz toparlayamıyoruz çok çaresizim ..bu kararı alırken babasının payının yüksek olduğunu düşünüyorum,bu yüzden ailesine olan nefretim daha da artıyor,benim onlara nefretim arttıkça eşim benden iyice kopuyor,ne yapacağımı bilemiyorum ...
Son düzenleme: