• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esım ve aılem hk

Valla istediği kadar küssún darılsın yaptığı ayıba rağmen küsmesi gereken kişi sensin.bu hafta musait değiliz demenin kırıcı olduğunu sanmıyorum nasıl bir düşüncesiz kardeşse bunu anlamıyosa zaten küssün darılsın

Ve kardeşin sırf seni özlediği içinde geldiğini sanmıyorum o arkadaş bu arkadaş derken senin iyi niyetini kullanıyor gibi geldi

Yorumların hepsini okumadım ama şöyle bi durum ortaya çıkarsa ne olucak...Adam doldu dolu doldu, en son taştı ve seninle şiddetli bi kavga yaşadı..ne yapacaksın..? adam suçlu mu olucak..kesinlikle hayır..çünkü hafta sonu, eşlerin geç kalkabildiği, hatta sabah küçük sırnaşmaların, küçük aşk oyunlarının yaşanabildiliği zamanlardır olabilir. ( yeni evlililer diye genel yorum yaptım :KK54:) ve adam senle yalnız kalmak istiyor...Kavga olunca sen o sinirle ne yapacaksın..gidip kardeşlerine çatacaksın..zırtp pırt geldiniz..adamı küstürdünüz sizin yüzünüzden Vs..Ve o kardeşler büyük ihtimal sana sırt çevirecek.ÇÜNKÜ EVLİLİĞİN 3. GÜNÜ EVE MİSAFİR GELCEK KADAR RAHAT OLAN BİRİ KİM OLURSA OLSUN SANA ÇOOOK KOLAYDA SIRT ÇEVİRİR..BUNU YAZ KENARA..o yüzden annenle konuş o söylesin, gerekirse yüz yüze konuş kardeşlerinde..evininin huzuru bozulmasın mutluluğun yıpranmasın

Yorumların hepsini okumadım ama şöyle bi durum ortaya çıkarsa ne olucak...Adam doldu dolu doldu, en son taştı ve seninle şiddetli bi kavga yaşadı..ne yapacaksın..? adam suçlu mu olucak..kesinlikle hayır..çünkü hafta sonu, eşlerin geç kalkabildiği, hatta sabah küçük sırnaşmaların, küçük aşk oyunlarının yaşanabildiliği zamanlardır olabilir. ( yeni evlililer diye genel yorum yaptım :KK54:) ve adam senle yalnız kalmak istiyor...Kavga olunca sen o sinirle ne yapacaksın..gidip kardeşlerine çatacaksın..zırtp pırt geldiniz..adamı küstürdünüz sizin yüzünüzden Vs..Ve o kardeşler büyük ihtimal sana sırt çevirecek.ÇÜNKÜ EVLİLİĞİN 3. GÜNÜ EVE MİSAFİR GELCEK KADAR RAHAT OLAN BİRİ KİM OLURSA OLSUN SANA ÇOOOK KOLAYDA SIRT ÇEVİRİR..BUNU YAZ KENARA..o yüzden annenle konuş o söylesin, gerekirse yüz yüze konuş kardeşlerinde..evininin huzuru bozulmasın mutluluğun yıpranmasın

malesefkı o kavgayı bız gecen gun sıddetlı bır sekılde yasadık ve benım evde kendıme gore uzun ugraslarla verdıgım oterıte malesefkı yıkıldı artık esımde bende her ıstedıgımı hafta sonu mısafırlıge cagırıcam sanada sormıcam gelenlerle ılgılenıp hızmette edıceksın dedı kı esım herseyı bana sorar hatta benı dusunerek kımseyı evde cagırmaz dısarda goruselım der. zaten eve benım aılemden baska gelen mısafır yok dogru duzgun. bu bı surec bende elımden gelenı yapıcam yoksa evlılıgım bıtmek uzere.

Siz dışarıda olacağınızı, haftasonu yatılı olarak zıyarete gıdecegınız gıbı bahanelerle bı sure uzaklaştırmayı deneyın.. Belki çözüm olur.. Eğer anlamazlarsa artık kibar bir dille anlatırsınız derdinizi..

Annene yada karseslerine acikca deme alinabilirler. Ama gelmek istediklerinde "enisten bu hafta icin plan yapmis basbasa bir haftasonu gecircez"diyebilirsin. Yada "misafirlerim gelicek arkadas cevremizden"diyebilirsin.
Adaminda 1 haftasonu var yani esiniz hakli bence bu durumda

arkadaşlar merhaba ,

1 yıllık evlıyım esımle guzel bı evlılıgımız var . fakat esımle aılemden dolayı sureklı tartısıyoruz. 2 kız kardesım var bır kardesım her hafta sonu olmasada sık bı sekılkde bıze kalmaya gelıyor ve ben ablası oldugum ıcın sesımı cıkaramıyorum. esımde hafta sonu evde benımle rahatca vakıt gecırmek ıstıyor haklı olarak. kardesım evde kalırkende esım bı okadar ona ıyı davranıyor o konuda sıkıntım yok . ama gelmesını duydugu anda ve ertesı gun benım burnumdan getırıyor. ne yapmam gerektıgını bılmıyorum kırmakta ıstemıyorum. Bunu kardesımı ıncıtmeden nasıl soyleyebılırım
Gerçekten düşüncesizmiş, kaç yaşındaki bu kardeş?

Annenizle konuşun; o söylesin "evladım onlar yeni evli sayılır; başbaşa planları olur, davet edilmeden gitme" diye.

Ya açık açık söyle, kardeşin kazık kadar insan düşüncesizliğinden utansın. Ben yeni evliyim, haftaosnu eşim rahat etmek istiyor veya planımız oluyor uygun değilim de.ç Gelsin görüşsün gitsin ya da ayda bir gelsin kalsın.

Benim kız kardeşlerimde oldukça sık gidip gelirler, hatta eşim çağırır ortam çok eğlenceli oluyo onlar gelince. Amaaaa kızlar hafta sonu gelmek istediğinde olmaz canım, biz geç saate kadar yatıyoruz bir pazarı var abinin diyorum yada planımız olursa planımız var veya başbaşa kalamadık Son günlerde diyorum bunun nesini yanlış anlayacaklar klasik insan halleri işte. Genelde bekar kardeşler evli ablalarını yada abilerini ancak evlenince anlıyorlar canım. O zamana kadar biz frenlemeliyiz.

kayinvalidenix yakinmi size ona gideceginizi soyleyin size sorunca bu hafta sonu gorunceme gidicez deyin ama gitmeyin tabi yanı bu konuda siz haksizsiniz ve elinizden gelen varken yapmiyorsunuz

Konuyu annen ile konuş. Kızkardeşinin başının üzerinde yeri var tamam ama aynı şeyi eşin yapsa inan bana sen de rahatsız olurdun ki zaten bunun bilincindesin. İyisi mi annen bu konuya bir çözüm bulsun.

Eşiniz haklı .Bu olaya dur demesi gereken kişi sizsiniz.Eşinizle bu nedenden tartışmanız ne kadar gereksiz yıpratici bir durum .Açıkça konusun hem düşüncesiz hemde kırılgan hassaslar ise yapacak bir şey yok bir yuva kolay kurulmuyor. Ayrıca size gelmeleride hep ihtiyaç özlemden değil .

neden kardeşlerinizle aranızda hiç samimiyet yok ben ona takıldım.. yani ben çok sefer yoldayken arayıp söylemişimdir, kızım bugün gelme hafta içi görüşelim diye.. tamam derler ya da ben ekildiğimde tamam derim ama hiçbir şekilde bozulma yaşanmaz aramızda.. valla kusura bakmayın ama bozulurlarsa da bozulsunlar, 1 kere bozulurlar biter..

Back
X