- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.081
108 sayfayi okuyan biri olarak cevap vereyim. Konu sahibi esine her hissettigini soyledi ve annesiyle de konustu. Annesi gozlemle dedi, hak veriyor konu sahibine. Daha sonra anneyle es konustular, anne esi sikistirdi bayagi. Es daha sonra konu sahibiyle konusup telefonda aglamaya basladi. Ben de farkindayim ama ablan yapiyor, senin ablan oldugu icin tersleyemezdim, artik kesinlikle gorusmek istemiyorum ablanla, ben mertle yani ablanin esiyle vakit gecirmek icin cagirdiklarinda gidiyordum dedi. Konu sahibi inanmadigini soyledi. Es cok yalvardi, agladi. Bunlar hep telefonda gerceklesti. Sonra konu sahibi esinden sifre isteyip esinin telefon dokumune bakti. Esinin ablasiyla olan gorusmeleri var. Ustelik ablayla konu sahibesinin kus oldugu zamana denk geliyor. Kisa kisa bir suru konusma var, ayni gun icerisinde. Konu sahibi de buna cok icerledi ve isinden izin alip eve gitti. Internete sadece is yerinden girebiliyor saniyoruz, o nedenle hafta sonunun gecmesini bekliyoruz. Hakikaten endiseliyiz.Ne olmuş ne olmuş? Ya bi banlandim diye neler olmuş. Allahim soklar icerisindeyim. Ama ben ne ablada ne kardeste ne enistede ne de kocada suç bulmuyorum. Suç onlari böyle yetistiren zihniyette..
108 sayfayi okuyamayacagima göre en son kaldigim bölüm gizli kamera bolumuydu. Ne olmuş? Kamera yerlestirmis mi?
108 sayfayi okuyan biri olarak cevap vereyim. Konu sahibi esine her hissettigini soyledi ve annesiyle de konustu. Annesi gozlemle dedi, hak veriyor konu sahibine. Daha sonra anneyle es konustular, anne esi sikistirdi. Es telefonda aglama basladi. Ben de farkindayim ama ablan yapiyor, senin ablan oldugu icin tersleyemezdim, artik kesinlikle gorusmek istemiyorum ablanla, ben mertle yani ablanin esiyle vakit gecirmek icin cagirdiklarinda gidiyordum dedi. Konu sahibi inanmadigini soyledi. Es cok yalvardi, agladi. Bunlar hep telefonda gerceklesti. Sonra konu sahibi esininden sifre isteyip esinin telefon dokumune bakti. Esinin ablasiyla olan gorusmeleri var. Ustelik ablayla konu sahibesinin kus oldugu zamana denk geliyor. Kisa kisa bir suru konusma var, ayni gun icerisinde. Konu sahibi de buna cok icerledi ve isinden izin alip eve gitti. Internete sadece is yerinden girebiliyor saniyoruz, o nedenle hafta sonunun gecmesini bekliyoruz. Hakikaten endiseliyiz.
Rica ederim. Ablayla henuz konusulmadi. Konu sahibi ablam gorusmek icin tekrar aradiginda "alkolluyken olan tavirlarindan hoslanmadigim icin gorusmek istemiyorum." diyecegini soyledi. Bana kalirsa kimseyle konusmadan delil toplanmaliydi fakat konu sahibi acik oynadi. Allah yardimcisi olsun gercekten kafama cok taktim, buradaki herkes oyle. Iyi olmasini umuyoruz konu sahibesinin. Bir yandan esinin hakikaten abladir diye ses cikaramadigina da inanmak istiyorum ama yapilan davranislar cok fahis hatalar iceriyor. Mutlaka es tarafindan set cekilmeliydi. Bilemiyorum ben bu davranislari bile bosanma nedeni olarak goruyorum. Hem kocadan hem abladan vaz gecerdim herhalde.Cok iyi anlatmissiniz valla cok teşekkür ederim. Uff cok feci. Insallah kocasi dogru soyluyordur. Aksi halde konu sahibi bayan mahvolur. Cok zor. Allah sabir versin. Bakalim ne olacak, nasıl olacak.
Peki kimse ablayla konusmamis mi? Neden sadece eş ile konusulmus? Abla ve enisteyle de ciddi ciddi konuşulması gerekmez mi?
Cok iyi anlatmissiniz valla cok teşekkür ederim. Uff cok feci. Insallah kocasi dogru soyluyordur. Aksi halde konu sahibi bayan mahvolur. Cok zor. Allah sabir versin. Bakalim ne olacak, nasıl olacak.
Peki kimse ablayla konusmamis mi? Neden sadece eş ile konusulmus? Abla ve enisteyle de ciddi ciddi konuşulması gerekmez mi?
gelen giden yokkızlar herkese merhaba gelmedi mi konu sahibi daha
eşde suç yokmu sizceÖyle bir ablam olsa görüşmez ve eşimle de aynı ortama sokmazdım...
eşde suç yokmu sizce
eşde suç yokmu sizce
gelen giden yok
ben de konuya yeni dahil oldum valla ben de merak ediyorum sonucubiz buraya toplandık bir hafta haber bekleriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?