eşim ve ablam..

108 sayfayi okuyan biri olarak cevap vereyim. Konu sahibi esine her hissettigini soyledi ve annesiyle de konustu. Annesi gozlemle dedi, hak veriyor konu sahibine. Daha sonra anneyle es konustular, anne esi sikistirdi bayagi. Es daha sonra konu sahibiyle konusup telefonda aglamaya basladi. Ben de farkindayim ama ablan yapiyor, senin ablan oldugu icin tersleyemezdim, artik kesinlikle gorusmek istemiyorum ablanla, ben mertle yani ablanin esiyle vakit gecirmek icin cagirdiklarinda gidiyordum dedi. Konu sahibi inanmadigini soyledi. Es cok yalvardi, agladi. Bunlar hep telefonda gerceklesti. Sonra konu sahibi esinden sifre isteyip esinin telefon dokumune bakti. Esinin ablasiyla olan gorusmeleri var. Ustelik ablayla konu sahibesinin kus oldugu zamana denk geliyor. Kisa kisa bir suru konusma var, ayni gun icerisinde. Konu sahibi de buna cok icerledi ve isinden izin alip eve gitti. Internete sadece is yerinden girebiliyor saniyoruz, o nedenle hafta sonunun gecmesini bekliyoruz. Hakikaten endiseliyiz.

Cok iyi anlatmissiniz valla cok teşekkür ederim. Uff cok feci. Insallah kocasi dogru soyluyordur. Aksi halde konu sahibi bayan mahvolur. Cok zor. Allah sabir versin. Bakalim ne olacak, nasıl olacak.
Peki kimse ablayla konusmamis mi? Neden sadece eş ile konusulmus? Abla ve enisteyle de ciddi ciddi konuşulması gerekmez mi?

Rica ederim. Ablayla henuz konusulmadi. Konu sahibi ablam gorusmek icin tekrar aradiginda "alkolluyken olan tavirlarindan hoslanmadigim icin gorusmek istemiyorum." diyecegini soyledi. Bana kalirsa kimseyle konusmadan delil toplanmaliydi fakat konu sahibi acik oynadi. Allah yardimcisi olsun gercekten kafama cok taktim, buradaki herkes oyle. Iyi olmasini umuyoruz konu sahibesinin. Bir yandan esinin hakikaten abladir diye ses cikaramadigina da inanmak istiyorum ama yapilan davranislar cok fahis hatalar iceriyor. Mutlaka es tarafindan set cekilmeliydi. Bilemiyorum ben bu davranislari bile bosanma nedeni olarak goruyorum. Hem kocadan hem abladan vaz gecerdim herhalde.

Ablayla konuşsa ne yazar? Abla bu akılda olduktan sonra.

Konu sahibini bilememde benim feci derecede midem bulandı. Eğer eşine inanmayı tercih ederse (ki edecek gibi görünüyor) o adama nasıl güvenecek? Onun yatağına nasıl girecek? Ben bunları düşünüyorum.

Haksız bile çıksa o şüphe girdi bi kere içine.

İşte taviz tavizi doğurmuş. Alkolluyken yok elimi ısıt demeler, sarkı esliğinde dans etmeler.
Bu gözler onları görcek ve izleyecek mi ..
sürekli mi olur. yok ayaklarını konu sahibinin eşinin üzerine uzatmalar.
o şişeleri kafalarında patlatılırdı...

Allah sabır versin.bakalım yeni gelişmeler neler

Son düzenleme:
Siz ablanıza kızmak yerine bir kendinize bakın siz kıskanç veya eşinize sadık olsaydınız bi dakika bile bu saçmalığa seyirci kalmazdınız. ne demek aynı yaşıtlar anlaşıyorlar madem pes etmişsin ayrıl eşinden kafan rahat olsun. bu kadar da rahat olma ayıp size enişte-baldız senaryosunda son damga!

başlarım öyle ablaya benim yuvamı yıkmaya çalışacak ben hala onu abla yerine koyacam öyle mi? abla da olsa enişte de olsa mesafe olacak benim de ablalarım var benim de eniştem var. bırakbenim eşime bacaklarını uzatmayı tokalaşmaktan başka sarılmazlar ki eşim ablalarımdan küçük. kusura bakma ama eşinin de bence hoşuna gidiyo sen yanlarında olduğun için fazla karşılık vermiyo. çek ablanı kenara görüşmek istemediğini söyle eşini de sert bi şekilde uyar. bu konuda asla yumuşak başlı olunmaz aslaaaa herkez haddini ve yerini bilecek arkadaş

İnşallah iyidir endişeliyim. Konunun baş kahramanlarından biri abla olunca olayın boyutu değişiyor. Eşi x bir şahıstan kıskansaydı cok daha başka olurdu off iki ucu b.klu değnek.

hayır konu sahibi aceleci eline yüzüne bulaştırmasa bari
böyle durumlarda karda yürüyüp iz bırakmamak suç üstü yapmak lazım ama beceri istiyor birde Allah yardım edecek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…