eşim ve ablam..

Çok sertsin arkadaşım ama yapana helal olsun

Bu nasıl bir yaşantı neden kimse sesini çıkarmadı. Ablanız ve eşiniz üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcısı olsun ya, neler geçti dünden beri, nasıl geçti kimbilir. Kadın resmen dönüm noktası yaşıyor hayatında...

anladım da kayın neden ölüm onu anlamadım

islam'da haremlik selamlık yapılır.
kişi kaynıyla görüşmemelidir bu haremlik selamlık sistemine göre.
nedenini de bu başlıktan anlayabilirsiniz..
tabi ki her insan aynı değildir; fakat rasulullah böyle söylediyse bir bildiği vardır öyle değil mi?

Konu sahibinin keşke telefonu olsa da arasak. Bu konu kadar hiç bir konuda bu kadar etkilenmemiştim. Kaç kere yorum yazdım hepsinde paraladım o 2 kişiyi ama bir yandan da inş. biz yanılıyoruz diye sebep bulmaya çalışıyorum. Gerçekten aralarında ilişki olsa bu kadar ortalığa düşürmezlerdi,gizlerlerdi; belki sadece çok rahattırlar da bunları normal görüyorlardır diye inanmak istiyorum...İnş. herşey netleşir

Arkadaslar en son konu sahibi esiyle konusmustu sonrasinda bi olay mi oldu , konu sahibi annesi izle felan demisti
Biri beni aydinlatabilir mi

Arkadaslar en son konu sahibi esiyle konusmustu sonrasinda bi olay mi oldu , konu sahibi annesi izle felan demisti

Konu sahibi henüz girio bi açıklama yapmadı e yazıkki ptesiye kadar girmez inş bu konu fake değildir ayıp eder yoksa

ortada adı konmuş bir ilişki olduğunu düşünmüyorum nedense..

abla rahat, eş de bu rahatlıktan sözde rahatsız icraat de hoşnut...

üstü kabalı bir şeyler yaşamak daha heyecan verici olmuştur her ikisi de o yüzden böyle gülüp eğlenmiş...
telefon konuşma süreleri günleri de çok manidar değil..

ablanız sizle küs diye eşinize de küsmemiş, bir şekilde konuşmuşlar.. elle tutulacak bir delil değil ki?
ablanı değil mertle içmeyi seviyorum diyen adam , ablanla değil mertle konuştuk da diyebilir?
ya da sizi barıştırmak için konuştuk, beni arayıp üzgün olduğunu söylüyordu diyebilir?
ve bu gerçekte olabilir...

ablanız rahat bir insan, arayıp" yaa xxxx, sevmesendebeni ile küstük ama ben özledim vallahi sizle vakit geçirmeyi, napıyorsunuz" diye muhabbet de etmiş olabilir...
böyle bir kadın pek ala da muhabbet bulabilir.. konuşmaya başladı mı konuşur da konuşur... o telefonda ne konuşulduğuna dair bir delil yok ki...

yani tabi ki konuşmaları yine rahatsız edici ama her hafta görüşen, el kol şakaları temasları çok olan, birlikte içmekten keyif alan , samimi aile bireyleri elbette ki telefonla da konuşur.. bu bir aşka ispat değil bana kalırsa...
olsa olsa, telefonla da görüşmeleri var, muhabbetleri hiç bitmez diye diğer iğrençliklerine bu da eklenmeli...

evde en son neler yaşandı bir fikrim yok, inşallah konu sahibi içinde bulunduğu durumun aslını astarını öğrenmiştir de bundan sonrası nasıl bir yol çizeceğine emin olur ....
ama bana kalırsa büyük bir delil bulmuş gibi bir durum yok ortada...
zaten ortada bir şey olsa adam rahatlıkla şifresini verip telefon dökümlerine baktırmaz...
yapılacak açıklamalar belli... yine konu sahibi eli boş dönecek gibi ama inşallah yanılırım, konu sahibi ciddi bir şeyler öğrenmiş olur...

merakla bekliyorum....takipteyim....

ha anladım
gerçekten anlamadığım ve bilmediğim için sormuştum

Ne olmuş ne olmuş? Ya bi banlandim diye neler olmuş. Allahim soklar icerisindeyim. Ama ben ne ablada ne kardeste ne enistede ne de kocada suç bulmuyorum. Suç onlari böyle yetistiren zihniyette..

108 sayfayi okuyamayacagima göre en son kaldigim bölüm gizli kamera bolumuydu. Ne olmuş? Kamera yerlestirmis mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…