- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.061
Çok sertsin arkadaşım ama yapana helal olsunBen o ablayı yolarım,o kocamın üstüne attığı bacaklarını da boynunda düğümlerim net....Benim başıma da aldatma sinyallerı gelmişti sinyal diyorum tabii ama ..Benim eşi olacak zat benden habersiz gitmiş en yakın arkadaşımın esnafa olan borcunu ödemiş.Neymiş eşimde esnaf gelmiş adam eşinin bir arkadaşı vardı onun bana borcu var telefonlarıma çıkmıyo napçaz demişmiş bu benim salakta ödemişmiş...Ben aptal mıyım dükkanın önünden geçiyoz arkadaşla adam borcu sormuyo 200 lira gibi bişi o da..Bir gün benim sazana yem attım dedim sen x in borcunu ödedin mi ?Bu da evet adam geldi ben de ödedim dedi Allllaaaaaahhhh benim şarteller at ,adama git saldır gece saat 3 ..Atletini tek elimle yoldum attım yeminle söylüyorum.Elime ütü geçti dik şekilde dedim niye ödedin söyle yoksa bu ütüyü diklemesine yersin kafana ki yapardım dizlerimin bağı çözüldü bana diyo ki adam geldi ben x i aradım abi yanımda yok sen ödeyiver dedi ..Başım dönmeye başladı arkadaşım benim arkamdan iş mi çeviriyo diye bunun suratına tükürdüm aldım anahtarı çıktım saat oldu 3.30 yolda ben önde o arkada yürüyoruz yalvarıyo nolur yapma diye kızda benim 6 yıllık arkadaşım ..Dinlemiyorum tabii yürüdüm evine kapıyı güm güm güm çaldım bu uyku sersemiyle açtı bunun üstüne atlarsın ,saçını başını ellerimle yoldum sen benim kocama nasıl borç ödettirirsin diye bütün mahalle toplandı müstakil evde oturuyodu çünkü..Kız yeminler ediyo ben aramadım yemin ediyorum ben öde demedim ,ben arkadaşlığımıza zarar getirmedim diye meğer benim koca ben zarfı atıp üstüne saldırınca (bu arada yanaklarında tırnak izim vardır hala ) korkusundan yalan söylemiş..Ben kızı yolduğumla ,kız yolunduğunla kaldı ..Bunu niye anlattım biliyor musunuz SİZ NASIL OLURDA BUNCAAAAAAAA ZAMAN İKİSİNİ BİR ARADA TUTARSINIZ,NASIL İKİSİ TUVALETE GİDER 15 DK GELMEZ BEN ÖYLE MIH GİBİ OTURURUM YERİMDE..Boy abdesti 15 dk sürmüyo be ,bi de başlarım öyle içkinin içine madem hoşlanmıyorsunuz vurun arkadaşım masaya yumruğunuzu bu evde ve bir daha hiç bir yerde bu zıkkım içilmeyecek benden habersiz içilirse yemin ediyorum deşerim ikinizi de diye ....
anladım da kayın neden ölüm onu anlamadım
Ayip etsin ya, yeter ki sahte olsun. O kadar istiyorum ki. Empati yapiyorum da cok zor, kondurulamaz bir sey.Konu sahibi henüz girio bi açıklama yapmadı e yazıkki ptesiye kadar girmez inş bu konu fake değildir ayıp eder yoksa
islam'da haremlik selamlık yapılır.
kişi kaynıyla görüşmemelidir bu haremlik selamlık sistemine göre.
nedenini de bu başlıktan anlayabilirsiniz..
tabi ki her insan aynı değildir; fakat rasulullah böyle söylediyse bir bildiği vardır öyle değil mi?
ha anladım
gerçekten anlamadığım ve bilmediğim için sormuştum
Ayip etsin ya, yeter ki sahte olsun. O kadar istiyorum ki. Empati yapiyorum da cok zor, kondurulamaz bir sey.
henüz milli olma fırsatını bulan yok muş içlerindeBuna inanıyomusun canım ? Hiçbirindedemi bişi olmamış yani ? Ölsem inanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?