- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.101
H la bi ses yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi yazıyorum
16 Ağu 16:17 0542****** HAFTADA 2GUNB...63 SN0 TL
08 Ağu 18:24 0542****** FULL PAKET SE...82 SN0 TL
29 Tem 12:26 0542****** FULL PAKET SE...75 SN0 TL
28 Tem1 2:10 0542***** FULL PAKET SE...72 SN0 TL
28 Tem 12:09 0542****** FULL PAKET SE...1 SN0 TL
28 Tem 11:08 0542****** FULL PAKET SE...70 SN0 TL
27 Tem 11:43 0542****** FULL PAKET SE...16 SN0 TL
26 Tem 19:58 0542****** FULL PAKET SE...297 SN0 TL
26 Tem 10:32 0542****** HAFTADA 2GUNB...336 SN0 TL
numara 3 haneli cıkıyor ama gizledim.
bu ablamın nosuyla olan konusmalar.
ne dersiniz
gelen giden yok
Kendimiz calip kendimiz oynuyoruzkızlar herkese merhaba gelmedi mi konu sahibi daha
Gerçekten ne alaka? Arkadaş alkolün bize Avrupalılardan geçtiğini sanıyor sanırım.bu konu avrupaya nasıl bağlandı ya?tebrikler valla..
Rica ederim. Ablayla henuz konusulmadi. Konu sahibi ablam gorusmek icin tekrar aradiginda "alkolluyken olan tavirlarindan hoslanmadigim icin gorusmek istemiyorum." diyecegini soyledi. Bana kalirsa kimseyle konusmadan delil toplanmaliydi fakat konu sahibi acik oynadi. Allah yardimcisi olsun gercekten kafama cok taktim, buradaki herkes oyle. Iyi olmasini umuyoruz konu sahibesinin. Bir yandan esinin hakikaten abladir diye ses cikaramadigina da inanmak istiyorum ama yapilan davranislar cok fahis hatalar iceriyor. Mutlaka es tarafindan set cekilmeliydi. Bilemiyorum ben bu davranislari bile bosanma nedeni olarak goruyorum. Hem kocadan hem abladan vaz gecerdim herhalde.
Ablayla konuşsa ne yazar? Abla bu akılda olduktan sonra.
Konu sahibini bilememde benim feci derecede midem bulandı. Eğer eşine inanmayı tercih ederse (ki edecek gibi görünüyor) o adama nasıl güvenecek? Onun yatağına nasıl girecek? Ben bunları düşünüyorum.
Haksız bile çıksa o şüphe girdi bi kere içine.
gelişme varmı kızlar?
hayır konu sahibi aceleci eline yüzüne bulaştırmasa bari
böyle durumlarda karda yürüyüp iz bırakmamak suç üstü yapmak lazım ama beceri istiyor birde Allah yardım edecek tabi
maalesef..gelen giden yok galiba
ne ablası ya hala nasıl abla diyebiliyor bravo konu sahibine.
karaktersiz. başka erkek mi kalmamış. hadi diyelim ki elinde olmadan etkilendi adamdan ya da sevdi herneyse(cünkü malesef kime aşık olacağımızı seçemiyoruz) o zaman aksine uzak durması gerekirdi.