• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

şimdi yazıyorum

16 Ağu 16:17 0542****** HAFTADA 2GUNB...63 SN0 TL
08 Ağu 18:24 0542****** FULL PAKET SE...82 SN0 TL
29 Tem 12:26 0542****** FULL PAKET SE...75 SN0 TL
28 Tem1 2:10 0542***** FULL PAKET SE...72 SN0 TL
28 Tem 12:09 0542****** FULL PAKET SE...1 SN0 TL
28 Tem 11:08 0542****** FULL PAKET SE...70 SN0 TL
27 Tem 11:43 0542****** FULL PAKET SE...16 SN0 TL
26 Tem 19:58 0542****** FULL PAKET SE...297 SN0 TL
26 Tem 10:32 0542****** HAFTADA 2GUNB...336 SN0 TL

numara 3 haneli cıkıyor ama gizledim.
bu ablamın nosuyla olan konusmalar.
ne dersiniz

Hayret 29 temmuzdan sonra 10 gün kadar ara vermişler konuşmaya ,sonrada konuşma süreleri azalmış aralıkları artmış.

Konuyu okudum, yorumları okumadım.
Ama senin yerinde olsam eşime ilk değil de ablama giderdim. Ben rahatsız oluyorum kıskancım eşimle hareketlerine dikkat et diye.
Erkeklerin aklına karpuz kabuğu düşürmek hayırlı olmuyor.
Allah yardımcın olsun.

aynen öyle yukarı tükürse bıyık aşayı tükürse sakal hesabı :( allahım kimsenin başına vermesin

Rica ederim. Ablayla henuz konusulmadi. Konu sahibi ablam gorusmek icin tekrar aradiginda "alkolluyken olan tavirlarindan hoslanmadigim icin gorusmek istemiyorum." diyecegini soyledi. Bana kalirsa kimseyle konusmadan delil toplanmaliydi fakat konu sahibi acik oynadi. Allah yardimcisi olsun gercekten kafama cok taktim, buradaki herkes oyle. Iyi olmasini umuyoruz konu sahibesinin. Bir yandan esinin hakikaten abladir diye ses cikaramadigina da inanmak istiyorum ama yapilan davranislar cok fahis hatalar iceriyor. Mutlaka es tarafindan set cekilmeliydi. Bilemiyorum ben bu davranislari bile bosanma nedeni olarak goruyorum. Hem kocadan hem abladan vaz gecerdim herhalde.

Kesinlikle ben de sana katiliyorum, kimseye hicbir sey soylemeden delil toplamaliydi. Ayrica madem bir sey yok neden esi watssupp mesajlarini siliyor ve ablasi da göstermiyor? Allah aşkına insanlara baldiz baldan tatlidir sözü yerine baldiz bacimizdir sözünü empoze etselerdi su an bu olaylar yasanmazdi. Allah yardim etsin. Abla ya bu abla. Insan ablasina da guvenmeyecekse kime guvenecek? Ahh ahh

Ablayla konuşsa ne yazar? Abla bu akılda olduktan sonra.

Konu sahibini bilememde benim feci derecede midem bulandı. Eğer eşine inanmayı tercih ederse (ki edecek gibi görünüyor) o adama nasıl güvenecek? Onun yatağına nasıl girecek? Ben bunları düşünüyorum.

Haksız bile çıksa o şüphe girdi bi kere içine.

Sen de haklisin ama sence kadin bosansa ve tekrar evlense, onda bu yürek ablada da bu ahlaksizlik olduğu sürece bu böyle devam etmez mi?. Eğer eşinin bir suçu yoksa affedebilir, ablayi da silebilir. Ama ondan sonraki süreç cok zor olur, atlatabilir mi bilemiyorum.. cok yazik ya cok yazik

Konu sahibi acaba ne yapiyor.. Eger iyiyse ki umarim.iyidir basedebiliyordur bi ugrasaydi son durumu herkes merak ediyor..

hayır konu sahibi aceleci eline yüzüne bulaştırmasa bari
böyle durumlarda karda yürüyüp iz bırakmamak suç üstü yapmak lazım ama beceri istiyor birde Allah yardım edecek tabi

Konu ablası değil başka bir kadın olsaydı bence bu şekilde aceleci hareket etmezdi, bir dedektif edasıyla hareket ederdi. Yorumların hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla işin içinde abla olunca kondurmama ve inanamama var. Çok zor. Dilerim yanlış anlama vardır.

ne ablası ya hala nasıl abla diyebiliyor bravo konu sahibine.
karaktersiz. başka erkek mi kalmamış. hadi diyelim ki elinde olmadan etkilendi adamdan ya da sevdi herneyse(cünkü malesef kime aşık olacağımızı seçemiyoruz) o zaman aksine uzak durması gerekirdi.

ne ablası ya hala nasıl abla diyebiliyor bravo konu sahibine.
karaktersiz. başka erkek mi kalmamış. hadi diyelim ki elinde olmadan etkilendi adamdan ya da sevdi herneyse(cünkü malesef kime aşık olacağımızı seçemiyoruz) o zaman aksine uzak durması gerekirdi.

(Konu sahibi arkadaşım sakın alınma ama)
Abla abla değil........................

Bence o ablanın psikolojik sorunları var.
Psikiyatriste gitse ayaktan değil direkt hastaneye yatırıp tedavi ederler.

Back