- Bunu kullanıp çevreye ve/veya size zararı oluyorsa,
- Bu ürünün satışı vb durum var ise,
- Uzmandan destek almayı çok net olarak ret ediyor ise

Ayrılık düşünülebilir ! Lakin kişisel fikrim ilk planda boşanma fikrini bir kenara bırakın ve ısrarla tedavi olması konusunda destek olun.

Boşanmanız neye çözüm olacak ? Lütfen "hemen boşan" yorumlarını dikkate almayın !

Evlilikte imza atarken iyi günde kötü günde diye imza atıyorsunuz. Zor gününde onu bırakacaksanız siz iyi gün dostusunuz.

Elimden geleni yapacağım ama tedaviyi red edicek tanıyorum belki bir süre kullanamayacak ve takipte olduğum için yine yakalayacağım bu döngü böyle gider fakat çocuklara ve banada zarar verecek duruma geldiğinde artık çok geç olur..tekrar konuşacağım bakalım belki de düzelir..ama enerjisini sevmiş bariz belli

Polise falan şikayet etsen çaktırmadan hani belki gözü korkar , bilemedim . Boşan diyemem ben acıyorum nedense bu uyuşturucu bağımlılarına , yardımcı olmak için elinden geleni yap bence .

Metam
41 yasında önceden de alıyormuş onlara şeker diyor bağımlılık yapmazdı diyor bekarken bunu ikidir görüyorum inceltilmiş limon tuzuna benziyor 150 te almış minacık bir şey
Halk arasındaki adı ateş buzmuş eşim narkotikte çalışıyor hammaddesi metamfetamin.
Rabbim yardımcın olsun ailesine durumu mutlaka bildir.

Çok zor bir durum, eşiniz inkar etse de bağımlı. İlk seçeneğiniz boşanma olmasın ama eşinize tedavi olması için anlayacağı dilden konuşun, baskı yapın. Ucu çocuklarınıza ve size zarar verecek boyuta gelebilir malesef.

Aileye söylemek kısmıda her aile için geçerli değil bana kalırsa. Esinizle ailesinin arası nasıl, yardımcı olabilecek insanlar mı yoksa verdikleri tepkiyle daha mı zora sokarlar bunu da siz bilirsiniz

Polise falan şikayet etsen çaktırmadan hani belki gözü korkar , bilemedim . Boşan diyemem ben acıyorum nedense bu uyuşturucu bağımlılarına , yardımcı olmak için elinden geleni yap bence .
Dün aklımdan geçti sabah 5 ti komşular polis felan rezil olmaktan korktum yoksa en azından kimden temin ediyorsa yakalansında daha buna vermesin ler diye..ama rezilik çıkmasından utandım

Eşiniz bilir kullanıcılar eşe ve çocuğa zarar verme boyutuna geliyormuymuş belki bencilce ama çocuklarım için bilmem gerekiyor
Ilerleyen safhalarda vücudunda kapanmayan yaralar açılmaya başlarmış.
Vücut direnci düşermiş aşırı uykusuzluk yaparmış 5 yada 10 gün hic uyutmazmis içlerinde en kötüsü buymuş.
Sonu ölüm diyor eşim eğer tedavi olup bırakmazsa diyor...
Ama zarar verme olmaz dedi o turkiyede yokmuş.

Dün aklımdan geçti sabah 5 ti komşular polis felan rezil olmaktan korktum yoksa en azından kimden temin ediyorsa yakalansında daha buna vermesin ler diye..ama rezilik çıkmasından utandım

Üyeler arasında polis mutlaka vardır, bir açıklama yaparlar.

Yanlış bilmiyorsam kullanıcılara polisin yapabileceği hiç bir şey yok, belki de yanlış biliyorum.

Ailesine bağlı değil utanma olur ama sonra takmaz kaldı ki çocukları için ölüyordu onları bile takmamış..tedaviye zorlayacağım.

Eşinize sorar mısınız ? Kullanıcılara bir yaptırımı var mı polisin ?

Aliminyum folyonun üzerine koyup alttan ısıtıp buharını içine çekermiş öyle kullanılıyormuş...
Aman çaresine bakın evlatlarınız ve kendiniz için aileye kesinlikle söyleyin eşiniz bağımlı ve çok tehlikeliymis kullandığı B belkiimm

Taş en çok bağımlılık yapanlardan ve ulaşması
Ben terk et demedim ki. Öncelik olarak çocuğunu ve kendini düşün dedim çünkü eşi düşünmüyor. Bırakılır ama ciddi çaba gerek adam bunu gösterecek mi? Bu kadın ne yapsın bilmediği etmediği şey. Biz bu yüzden çok çektik. Eve hırsız girdi, belki kuzenimdir diye polise gitmedik. Bunları bildiğim için öyle eş desteğiyle bırakması zor. Ciddi yardım gerek bu kadın tek başına ne yapsın

Evet gerçekten hiç uyumadan günlerce durabilir uyuyuncada uyanamaz ben uykusuzluğa dirençli diyordum demek ki bunu kullanmasından..yani bu ikide değil kullanıyor..cevap için teşekkür ederim

Evet gerçekten hiç uyumadan günlerce durabilir uyuyuncada uyanamaz ben uykusuzluğa dirençli diyordum demek ki bunu kullanmasından..yani bu ikide değil kullanıyor..cevap için teşekkür ederim
Rica ederim kullandığı maddeden dolayı uyumuyormuş zaten mutlaka tedaviye ikna edin.
Nasıl kullanıldığını da yazdım.

Yok sigara borusu var ateşle folyonun üzerinde yakıyormuş boruyla cekiyormuş gerçi aynı şey bu değil mi sordum sigara gibi diyerek basitleştirdi o yüzden böyle anlattı

Sizinde bildiğiniz gibi Tr’de kristal denen maddeyi tüketiyor. Yurtdışında metamfematin olarak bilinen meth için sub.....o harici bir tedavisi yok.O da o maddenin tedavisi değil zaten olmadığı için o kullanılıyor. Bırakılması en zor madde olarak biliniyormuş ve bağımlılıklarda bırakılsa bile dönüşler yüksek.
Şuan sadece enerji versin, uyku uyumıyom diye içiyorsa bile sonrası çok vahim bu maddenin yeme içmeden kesme, kalıcı psikolojik rahatsızlıklar, mutlu olamama hali vs. E... denen maddeden daha fazla septomları ve tedavisi daha güç. 2-3 kullanımdan sonrası bağımlılığı yüksekmiş.
Benim nacizane tavsiyem eşinizi bir ameteme götürmeye ikna edip maddeyi tamamen ne olduğunu öğrenin ve ne kadar süredir kullandığını bilin. Kimseye söylemem ama boşanın, ortada bir çocuğunuz var ve gerçekten bu zor süreci kendinizi heba ederek geçirmek yerine kendinize yeni bir hayat kurarak geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…