Hala bosanmadim çaresizlikten benimkinin öfke problemi yok bana da çocuklara da karışmıyor hala kullanıyor mu bilmiyorum takipi bıraktım garip bir evlilik yaşıyorum ayrı bir dünyam ve planlarım var..size gelince bir milyon borç öde ama bunu kullanan bir adamla evlenme maddi manevi cokersin hayatının hatası olur sakın bunu kendine yapma sakın sakın hatta yalvarırım yapma kaç kurtar kendini.şuan aynı şeyleri yaşıyorum mahvolmuş durumdayım tam nikah yapacağımız zaman öğrendim huyu değişti ev düzmüştük birsürü borca girdik ki meth kullandığını öğrendim artık tanıdığım insan yok karşımda aşırı öfkeli agresif biri oldu. onu çok seviyorum ama tedaviyle düzelirmi bilmiyorum sizin yaşadığınız şeyler birer tecrübe bana yol gösterir misiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim uyuşturucu kullanıyor
- Konu Sahibi belkiimm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Hala kullaniyormu peki hareketlerinden supheleniyormusunHala bosanmadim çaresizlikten benimkinin öfke problemi yok bana da çocuklara da karışmıyor hala kullanıyor mu bilmiyorum takipi bıraktım garip bir evlilik yaşıyorum ayrı bir dünyam ve planlarım var..size gelince bir milyon borç öde ama bunu kullanan bir adamla evlenme maddi manevi cokersin hayatının hatası olur sakın bunu kendine yapma sakın sakın hatta yalvarırım yapma kaç kurtar kendini.
Hayır şüphelen miyorum çünkü takip etmiyorum belkide kullanmiyordur dediği gibi..ama özel hayatimiz yok sohbetimiz yok duygusal bağ yok bir birimizi kaybetik ve iki tarafta aramıyor pandemi bitince boşanmayı düşünüyorum önce iş hayatına dönmem gerek.bosanma hazırlıklarında yım yaniHala kullaniyormu peki hareketlerinden supheleniyormusun
yani ne desem bilemedim. 2 yıdır hala bir yol alamamanız hiç iyi bir şey değil. bence artık yolunuzu sizin çizmeniz lazım.Hala bosanmadim çaresizlikten benimkinin öfke problemi yok bana da çocuklara da karışmıyor hala kullanıyor mu bilmiyorum takipi bıraktım garip bir evlilik yaşıyorum ayrı bir dünyam ve planlarım var..size gelince bir milyon borç öde ama bunu kullanan bir adamla evlenme maddi manevi cokersin hayatının hatası olur sakın bunu kendine yapma sakın sakın hatta yalvarırım yapma kaç kurtar kendini.
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Yeni bir konu açmalısınız.şuan aynı şeyleri yaşıyorum mahvolmuş durumdayım tam nikah yapacağımız zaman öğrendim huyu değişti ev düzmüştük birsürü borca girdik ki meth kullandığını öğrendim artık tanıdığım insan yok karşımda aşırı öfkeli agresif biri oldu. onu çok seviyorum ama tedaviyle düzelirmi bilmiyorum sizin yaşadığınız şeyler birer tecrübe bana yol gösterir misiniz?
Ve seviyorum, tedaviyle düzelir diye düşünmeyin Astoria isimli psikoloğun yorumunu okuyun, daha net anlarsınız.
Çevremde çok kullanan var, kimilerinin ailesi bile bıkmış, yılmış artık. Düzelmiyorlar, kendileri isteyip düzelse dahi birgün yeniden o batağa düşüyorlar.
Yol almak yarın yol alicam demekle başlamıyor bu süreçte direk terk eden kadın olmadım kendimce birikim yaptım aileme pat diye değil evliliğimin iyi gitmediğini ve boşana bilecegimi aşiladim her an her şey olabilir diye bekliyorlar..çocuklarımın yaş almasını ve bana bağlılıklarını azalmasını sağladım harika bir çevre yaptım şuan bana bir iş ev desem koşarak gelicek kişiler var artık hayatım da..ama asıl bekleme sebebim maddi imkanları ve bize davranış şeklinin hala merhametli olması .. her ne kadar uzaklassakta çok donanımlı bir adam ve anlayışlı oda benim hazirlanmami bekliyor farkındayım ve evet hiç gitmesem bu şekilde yasaya bilir bundan mutluluk duyar..zaman ne gösterir bilmiyorum belki pandemiyi bahane ediyorum belki kabugumdan çıkmaktan korkuyorum ama şuan şartlar böyleyken beklemek mantıklı geliyor.yani ne desem bilemedim. 2 yıdır hala bir yol alamamanız hiç iyi bir şey değil. bence artık yolunuzu sizin çizmeniz lazım.
bakın size ahkam kesmek değil derdim ne yaşadığınızı siz bilirsiniz biz dış kapının dış mandalı misaliyiz.Yol almak yarın yol alicam demekle başlamıyor bu süreçte direk terk eden kadın olmadım kendimce birikim yaptım aileme pat diye değil evliliğimin iyi gitmediğini ve boşana bilecegimi aşiladim her an her şey olabilir diye bekliyorlar..çocuklarımın yaş almasını ve bana bağlılıklarını azalmasını sağladım harika bir çevre yaptım şuan bana bir iş ev desem koşarak gelicek kişiler var artık hayatım da..ama asıl bekleme sebebim maddi imkanları ve bize davranış şeklinin hala merhametli olması .. her ne kadar uzaklassakta çok donanımlı bir adam ve anlayışlı oda benim hazirlanmami bekliyor farkındayım ve evet hiç gitmesem bu şekilde yasaya bilir bundan mutluluk duyar..zaman ne gösterir bilmiyorum belki pandemiyi bahane ediyorum belki kabugumdan çıkmaktan korkuyorum ama şuan şartlar böyleyken beklemek mantıklı geliyor.
benim bildiğim bir şey var bağımlılık çok kötü bir şey. insanlar o maddelerin etkisindeyken neler yapıyorlar ne sizin ne çocuğunuzun güveni var o adamlaykn. kaldı ki bu maddeleri bağımlı olmayan biri kullanmaz iz hala bağımlı mı vs yazıyorsunuz. eşiniz merhametli vs deişssiniz bbana göre bahane buluyorsunuz zamanla böyle iyileşeceğini düşünüyorsunuz.
- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Ne iş yapıyor?...Normal zamanlarda mükemmel eş baba bizimle bir sıkıntısı yok ve hayır kabulenmiyor işim ağır enerjiye ihtiyacım var sanatçılarda kullanıyor gibi şeyler söylüyor
Tamam sanatçılar da kullanıyor diyelim de eşinizin geliriyle orneğin hadise'nin geliri bir mi? Biri çok parasıyla kendini zehirlerken, sizinki az parasıyla zehirleyip sizin de rizkinizi çalıyor. Çocuklara da çok kötü örnek olacak, belki hapis yatacak bu işten. Herkesi alarma geçirin ailesi vb.
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Allah yardimciniz olsunHayır şüphelen miyorum çünkü takip etmiyorum belkide kullanmiyordur dediği gibi..ama özel hayatimiz yok sohbetimiz yok duygusal bağ yok bir birimizi kaybetik ve iki tarafta aramıyor pandemi bitince boşanmayı düşünüyorum önce iş hayatına dönmem gerek.bosanma hazırlıklarında yım yani
- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
Allah yardimcin olsun. Ama kristal den kurtulmak cok cok cok zorKorkunç bir çaresizlikle konu acıyorum..daha öncede yakaladım fakat bağımlı olmadığını söyledi ondan sonra hep takipteydim bazen davranışlarından şüphelensem de bulamıyordum ama gece yine yakaladım kırıstal bir şey sigara gibi içiyor araştırdım korkunç şeyler okudum..bir sürü kavga ettik canına yaptığına mı yanayım iki çocuğa mı rızkımızı patlaştığımız yere mi..ne yapacağı mı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum belki birinizin benin içinde bir ışığı vardır da yollumu görürüm zira ben artık nefes alamıyorum,görmüyorum, düşünemiyorum..
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
Yolun başındaysa çıkışı var ilerlerse çok zor damraduman olursunuz.Çıkışı yok bu yolun demi
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
Seni ve çocuklarını kötü etkilemeye başlarsa hemen boşanıcaksın tabiki. Onu itmiş falan olmazsın şuanki durumuna sen mi ittin hayır. Bundan sonra da anca kendi isterse ilerler kendi isterse kurtulur.Boşanmak istiyorum sonrası daha betermiş ama hali hazırda bir işim yok ve onu daha çok mu iterim vicdanı var
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133