• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkunç bir çaresizlikle konu acıyorum..daha öncede yakaladım fakat bağımlı olmadığını söyledi ondan sonra hep takipteydim bazen davranışlarından şüphelensem de bulamıyordum ama gece yine yakaladım kırıstal bir şey sigara gibi içiyor araştırdım korkunç şeyler okudum..bir sürü kavga ettik canına yaptığına mı yanayım iki çocuğa mı rızkımızı patlaştığımız yere mi..ne yapacağı mı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum belki birinizin benin içinde bir ışığı vardır da yollumu görürüm zira ben artık nefes alamıyorum,görmüyorum, düşünemiyorum..

Konuda breaking bad etiketlenmiş, oradan takip listeme düştü. Şu anda bu diziyi izlerken bu konu çok manidar oldu...

Yaşamadım bilmiyorum ama kullananlar için çok zor bir süreç, tedavi işe yarar mı inanın bilemiyorum. Zira sigara konusunda kendi bağımlılığımdan biliyorum. Hep ilk nefese dönmeye çalışıyorum. Şu anda yine bırakma aşamasındayım. Bırakmak zorundayım ki bu kimyasalların bağımlılığını tahmin dahi edemiyorum.

41 yasında önceden de alıyormuş onlara şeker diyor bağımlılık yapmazdı diyor bekarken bunu ikidir görüyorum inceltilmiş limon tuzuna benziyor 150 te almış minacık bir şey
Şeker diyor küçük de değil şimdi 16.20 arası çocuklar seker atıyor kopuyor siz hiç video izlediniz mi şeker atan insanalr diye 41 yaşında ki adam eyer seker atıyorsa çok saskinim cokkk rezillik yani isterseniz izleyin bı gencecik çocukların ne halde olduğunu rezillikleirne bakın derim heleki eşin 41 yaşında bir ortamda iciyrsa komik duruma düşmüştür

Bağımlı olduğunu inkar ediyor tedavi isteğini red ediyor daha içmem tamam diyor ama daha öncede öyle dedi ikinciyi yakaladım..aslında benimle bir problemi yok ama göz göre göre bu çukurda bırakmak bilmiyorum ama bana çözümde üretmiyor

Breaking Bad diye bir dizi vardı , izleyenler hatırlar , orda üretiyorlardı bu bahsettiğinizi galiba.Diziden örnek verdim saçma gibi gelmiş olabilir ama çok gerçekçi bir diziydi.Anlattığınız tip bu dizide üretilip satılan uyuşturucuya benziyor ve bağımlı yapma oranı yüksek diye hatırlıyorum.Yolun başındayken tedavi olmasına ikna edemez misiniz?

Şeker diyor küçük de değil şimdi 16.20 arası çocuklar seker atıyor kopuyor siz hiç video izlediniz mi şeker atan insanalr diye 41 yaşında ki adam eyer seker atıyorsa çok saskinim cokkk rezillik yani isterseniz izleyin bı gencecik çocukların ne halde olduğunu rezillikleirne bakın derim heleki eşin 41 yaşında bir ortamda iciyrsa komik duruma düşmüştür
Oda gençken şeker kullanıyormuş şimdi kırıstal seti kullanıyor..ayrıca ortamda felanda değil işten eve evden işe bir tıp lakin neredeyse hiç uyumuyor ve ben uyuduktan sonra yapıyor nitekim dün gecede öyle yakaladım

Bağımlı olduğunu inkar ediyor tedavi isteğini red ediyor daha içmem tamam diyor ama daha öncede öyle dedi ikinciyi yakaladım..aslında benimle bir problemi yok ama göz göre göre bu çukurda bırakmak bilmiyorum ama bana çözümde üretmiyor
O ikinci falan değil cnaim devamli içiyor belli arkadaş ortamindan uzak tut derim Allah yardımcısıniz olsun inşallah bırakır inşallah

Oda gençken şeker kullanıyormuş şimdi kırıstal seti kullanıyor..ayrıca ortamda felanda değil işten eve evden işe bir tıp lakin neredeyse hiç uyumuyor ve ben uyuduktan sonra yapıyor nitekim dün gecede öyle yakaladım
Çok zor inşallah bırakır tez zamanda bırakan bırakıyor gerçekten bak kafa da bitirmek lazgim ne kadar iğrenç birşey olduğunu düşünmek lagzim gençliğimi bu pis şeylere harcadigim için pişmanım demesi lazım inşallah başarır

Breaking Bad diye bir dizi vardı , izleyenler hatırlar , orda üretiyorlardı bu bahsettiğinizi galiba.Diziden örnek verdim saçma gibi gelmiş olabilir ama çok gerçekçi bir diziydi.Anlattığınız tip bu dizide üretilip satılan uyuşturucuya benziyor ve bağımlı yapma oranı yüksek diye hatırlıyorum.Yolun başındayken tedavi olmasına ikna edemez misiniz?
O diziyi bilmiyorum..iknaya çabaladım fakat abartığımı bağımlı olmadığını düşünüyor

sakın ailelere falan yansıtmayın, çok saçma ve ne olursa olsun eşinize saygısızlık. gerçekten bağımlı olmayabilir, kullanım sıklığına ve maddenin ne olduğuna bağlı.eğer ağır bir madde değilse kendi isteğiyle bırakır, içmez. ama üstüne giderseniz daha saçma bi hal alır. takipte kalın, konusun, sohbet edin, daha fazla sey paylasın. devam ettiğini görürseniz tedaviye zorlayın.

hemen bosanma fikrini düşünmeniz de bana garip geldi, sevmiyorsunuz sanırım.

O diziyi bilmiyorum..iknaya çabaladım fakat abartığımı bağımlı olmadığını düşünüyor
Zaten abarttığınızı düşünmesi bile bir bağımlılık başlangıç belirtisi bence.Ailesine söyleyin , ben de ayrılırsam iyice batağa saplanır diye konuşun ailesine.Belki evlatları için endişelenip size yardım ederler ve siz de bağırıp çağırmadan eşinizle konuşun.Kavga etmeyin.Gerçekten zor , Allah yardımcınız olsun.

sakın ailelere falan yansıtmayın, çok saçma ve ne olursa olsun eşinize saygısızlık. gerçekten bağımlı olmayabilir, kullanım sıklığına ve maddenin ne olduğuna bağlı.eğer ağır bir madde değilse kendi isteğiyle bırakır, içmez. ama üstüne giderseniz daha saçma bi hal alır. takipte kalın, konusun, sohbet edin, daha fazla sey paylasın. devam ettiğini görürseniz tedaviye zorlayın.

hemen bosanma fikrini düşünmeniz de bana garip geldi, sevmiyorsunuz sanırım.
Hemen boşanma fikri değil dünkü o yoğun kavga ve caresizlikten sonra ve bağımlı değilim idası beni karamsarlığa itti..sonra daha beter günler geliyormuş korkuyorum.. Ölmesinide istemiyorum göz görmese ne bileyim işte yarım yamalak saçma cümleler oldu kusura bakmayın

Metamfetamin sanırım kullandığı madde. Çok ağır halüsinasyonlara sebep olabilir, o kadar ki farkında olmadan kendisine size ve çocuklara zarar verebilir. Bu yüzden çok dikkatli olmalısınız, çözmek için bir aile büyüğüne söylemek şartsa öyle yapın. Eğer o da bir şey değiştirmeyecekse kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın.

Eşiniz ne derse desin BAĞIMLI....

Bakın ben açık açık yazıyorum ben sigara BAĞIMLISIYIM. Çok büyük bir savaş veriyorum, daha önce ki denemelerimde 3 sene, 6 ay ve 1 hafta ara verebildim. Bakın bıraktım demiyorum ara verdim, çünkü her sigara içen bağımlıdır TİRYAKİ değil.

Tiryakilik bu değildir, bizim yaşadığımız bağımlılıktır.

Bu hafta yeniden deneyeceğim bırakmayı. Eşinizin durumunu ailesine kişisel fikrim asla yansıtmayın çok daha farklı tepki verebilir. Bir uzmandan destek alın lütfen...

Allah korusun ama böyle bir şey yakalasam sanırım boşanırım.
Çünkü aman bundan ne olacak ki düşüncesi bile eşinin pişman olmadığını, bir hata olarak görmediğini gösteriyor. Daha öncesi de varmış.
Dediğim gibi ben sanırım yapamazdım

Metamfetamin sanırım kullandığı madde. Çok ağır halüsinasyonlara sebep olabilir, o kadar ki farkında olmadan kendisine size ve çocuklara zarar verebilir. Bu yüzden çok dikkatli olmalısınız, çözmek için bir aile büyüğüne söylemek şartsa öyle yapın. Eğer o da bir şey değiştirmeyecekse kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın.
Bende bunları okuduğum için korktum

Boşanmak istiyorum sonrası daha betermiş ama hali hazırda bir işim yok ve onu daha çok mu iterim vicdanı var
Sakın kendinizi ve çocuklarınızı feda etmeyin.
Bu sizin değil profesyonellerin işi.

Boşanmaktan başka çareniz yok.

Metamfetamin ; uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan sentetik bir maddedir. Birçok uyarıcı gibi, 6-24 saat süren güçlü bir öfori; dolayısıyla bağımlılık yapma yeteneğine sahiptir. Yapı olarak amfetamine yakın psikoaktif bir maddedir. Wiki

Eşiniz ne derse desin BAĞIMLI....

Bakın ben açık açık yazıyorum ben sigara BAĞIMLISIYIM. Çok büyük bir savaş veriyorum, daha önce ki denemelerimde 3 sene, 6 ay ve 1 hafta ara verebildim. Bakın bıraktım demiyorum ara verdim, çünkü her sigara içen bağımlıdır TİRYAKİ değil.

Tiryakilik bu değildir, bizim yaşadığımız bağımlılıktır.

Bu hafta yeniden deneyeceğim bırakmayı. Eşinizin durumunu ailesine kişisel fikrim asla yansıtmayın çok daha farklı tepki verebilir. Bir uzmandan destek alın lütfen...
Ailesine yansıtığımda daha büyük olaylar yaşacağımızı biliyorum.. Kaldıki ailesiyle çok sıkı bağlarıda yok uzmanada benimle gelmediği sürece ki bu konuda çok katı en azından dün öyleydi bana çaresizlik düşüyor

Back