- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
Evet ayni benim dediğim gibi istediği kadar sigara gibi desin herşeyi geçtim evlatlarını düşünmesi lazim.Yok sigara borusu var ateşle folyonun üzerinde yakıyormuş boruyla cekiyormuş gerçi aynı şey bu değil mi sordum sigara gibi diyerek basitleştirdi o yüzden böyle anlattı
Ben boyle adamlardan korkarim.Siz tepki verdiginizde hadi size veya cocuklariniza bise yaparsa.Yada icmediginde size sararsa.Allah korusun kadin cinayetinden gina geldi artik.Bu meretten kurtulan ben duymadim.umarimda kurtulur.Tedavi teklif et.elinde tek gelen bu.Daha kotuye gitmesin diye bir omur katlanacakmisin bu duruma.Bosanmam seviorm diosanda Allah yardim etsin bisey diyemem.Korkunç bir çaresizlikle konu acıyorum..daha öncede yakaladım fakat bağımlı olmadığını söyledi ondan sonra hep takipteydim bazen davranışlarından şüphelensem de bulamıyordum ama gece yine yakaladım kırıstal bir şey sigara gibi içiyor araştırdım korkunç şeyler okudum..bir sürü kavga ettik canına yaptığına mı yanayım iki çocuğa mı rızkımızı patlaştığımız yere mi..ne yapacağı mı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum belki birinizin benin içinde bir ışığı vardır da yollumu görürüm zira ben artık nefes alamıyorum,görmüyorum, düşünemiyorum..
Korkunç bir çaresizlikle konu acıyorum..daha öncede yakaladım fakat bağımlı olmadığını söyledi ondan sonra hep takipteydim bazen davranışlarından şüphelensem de bulamıyordum ama gece yine yakaladım kırıstal bir şey sigara gibi içiyor araştırdım korkunç şeyler okudum..bir sürü kavga ettik canına yaptığına mı yanayım iki çocuğa mı rızkımızı patlaştığımız yere mi..ne yapacağı mı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum belki birinizin benin içinde bir ışığı vardır da yollumu görürüm zira ben artık nefes alamıyorum,görmüyorum, düşünemiyorum..
Korkunç bir çaresizlikle konu acıyorum..daha öncede yakaladım fakat bağımlı olmadığını söyledi ondan sonra hep takipteydim bazen davranışlarından şüphelensem de bulamıyordum ama gece yine yakaladım kırıstal bir şey sigara gibi içiyor araştırdım korkunç şeyler okudum..bir sürü kavga ettik canına yaptığına mı yanayım iki çocuğa mı rızkımızı patlaştığımız yere mi..ne yapacağı mı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum belki birinizin benin içinde bir ışığı vardır da yollumu görürüm zira ben artık nefes alamıyorum,görmüyorum, düşünemiyorum..
Normal zamanda iyi bir eş olduğundan yola çıkarsak doğrudan sert bir tepki onu daha fazla bu illete yöneltecektir. Bence biraz sakin olun öncelikle. Çünkü insanların sigarayı bile başkasının telkini ile bırakamadığını düşünürsek uyuşturucuyu sadece siz istiyorsunuz diye bırakması imkansız gibi.
Bu süreçte yanında olduğunu, bunun ailenize ve çocuklarınıza ne kadar zarar vereceğini, büyük ihtimal bundan dolayı çocuklarınızın da ileride buna bulaşacağını aklına sokun bence. Yalnız tabi ki bir tepki koyun ama evi terk etmek, boşanmak gibi seçenekler şuan masada olmamalı bence. Aklı selim olun.
Normal zamanlarda mükemmel eş baba bizimle bir sıkıntısı yok ve hayır kabulenmiyor işim ağır enerjiye ihtiyacım var sanatçılarda kullanıyor gibi şeyler söylüyor
Kazen şaşırtıyorsun.- Bunu kullanıp çevreye ve/veya size zararı oluyorsa,
- Bu ürünün satışı vb durum var ise,
- Uzmandan destek almayı çok net olarak ret ediyor ise
Ayrılık düşünülebilir ! Lakin kişisel fikrim ilk planda boşanma fikrini bir kenara bırakın ve ısrarla tedavi olması konusunda destek olun.
Boşanmanız neye çözüm olacak ? Lütfen "hemen boşan" yorumlarını dikkate almayın !
Evlilikte imza atarken iyi günde kötü günde diye imza atıyorsunuz. Zor gününde onu bırakacaksanız siz iyi gün dostusunuz.
Kazen şaşırtıyorsun.
Evet evlilik iyi gün kötü gün içindir.
Uyuşturucu kötü gün değil tehlikeli bir bağımlılık.
Kırıstal med tipi ona benziyor tam emin değilim
Arkadaşlar migrenim var ilaçta alınca direk uyuyorum..buradaki herkes gibi bende ikilemde kaldım sonuç olarak destek olacağım ama bugün değil ben bir kendime geleyim önce..babanem önce kadın dik durmalı kendine bakmalı sonra çocuk koca der bencilce buluyordum fakat şimdi anlıyorum ki ben çökünce zaten kimseye yararım olmaz..tedavi olmak isterse destek olacağım ama istemezse o kötü günler gelmeden bizi unutması lazım evet şuan bir sıkıntısı yok ama araştırmalarım sonucu berbat günler bizi bekliyor o girdaptayken ben çocuklarımı sokamam nitekim önce ben anneyim eşliğe nikahda söz vermiş olabilirim iyi günde kötü günde diye ama inanın bu aldatma şiddetli geçimsizlik doğal hastalık gibi bir şey değil kendi secimi sonuçları tehlike arz ediyor kendine zaten bizede hayli hayli..tedavi olursada güven kırıldı ben 32 yaşındayım ona gelin geldiğimde 21 dim kendimi bozmadım yetiştirdim büyütüm evet bu konuda ufkumu çok açan bir bireydi hakkını yemem ama kendi düzelmek istemezse ve inkar ederse sadece gururu kırılmış kandırılmış bir kadın olmuyorum çocuklarımıda çok afedersiniz koca derdi yüzünden tehlikeye atmış olurum ki ben bunu yapmam..süreç ne gösterir bilmiyorum belki de bu ikinci kullanışıdır ve gerçekten bırakır ama ben bu sürede işe geri dönüş yapacağım ve her ihtimali düşünerek hareket edeceğim.. bu konu da beni yargılayanlarınız olmuş hemen boşanmayı gündeme alıyorsun denmiş tekrar yazıyorum bu aldatılan kadın hikayesi değil bu ölüme giden maddi çöktüren ve belki de bana ve çocuklara zarar verecek hale dönüşme ihtimali olan bir hikaye o yüzden kusura bakmayın ben önce eş değilim önce ANNEYİM..
şuan aynı şeyleri yaşıyorum mahvolmuş durumdayım tam nikah yapacağımız zaman öğrendim huyu değişti ev düzmüştük birsürü borca girdik ki meth kullandığını öğrendim artık tanıdığım insan yok karşımda aşırı öfkeli agresif biri oldu. onu çok seviyorum ama tedaviyle düzelirmi bilmiyorum sizin yaşadığınız şeyler birer tecrübe bana yol gösterir misiniz?Korkunç bir çaresizlikle konu acıyorum..daha öncede yakaladım fakat bağımlı olmadığını söyledi ondan sonra hep takipteydim bazen davranışlarından şüphelensem de bulamıyordum ama gece yine yakaladım kırıstal bir şey sigara gibi içiyor araştırdım korkunç şeyler okudum..bir sürü kavga ettik canına yaptığına mı yanayım iki çocuğa mı rızkımızı patlaştığımız yere mi..ne yapacağı mı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum belki birinizin benin içinde bir ışığı vardır da yollumu görürüm zira ben artık nefes alamıyorum,görmüyorum, düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?