Eşim üstüme boşaldı ertesi gün benden sıvı geldi sebebi nedir

Vintageseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
1.916
1.298
Arkadaşlar vajinusmusum bebek istiyoruz eşim üstüme boşalıyor hamile kalırım diye 15dk kalkmıyorum ertesi gün bir sıvı geliyor benden

Vajinusmus hastasıyım kendimi kasıyorum
Normalde sıkıntı yok sadece boşaldığı zaman da mı kendini kasiyosun ? Çok düşük bı ihtimalde olsa hamile kalabilirsin ama üstüne boşalmak yerine ben burda kadınlar daha çabuk hamile kalsın diye eşleri bi kaba boşaliyodu ve şırıngaylada içeri sıkıyorlardi öyle yapabilirsin. Ertesi gün senden sıvı gelmesinin de sperm olduğunu düşünmüyorum normal kadınsal akinti olduğunu düşünüyorum

Hastalığını tedavi ettirmeden hamile kalmamani tavsiye ederim.

Normaldede sıkıntı daha 3 aylık evliyiz ilk zamanlar rahatttım penis rahat giriyordu o zamanlar kafamda kızlık patlasın istiyordum oda patlatmadı hemen adet oldum araya bir hafta girdi eşimle bir daha deneyelim dedik bu sefer eşimi iteklemeye başladım çok kasıyordum

Bir çok şey denedim tedavi için çocuk istiyorum

canım daha yasin çok genç ve çok yeni evlisin. Bir de bebek olduğunda zaten cinsel hayatınız sekteye uğrayacak o yüzden en azından bebekten önce normal bir cinsel yaşantınız olsun yoksa ilerde çok pişman olursun ve emin ol esinle de birbirinizden iyice uzaklasirsiniz.

Ayrıca vajinusmusu tedavi ettirmezsen doğumda da sıkıntı cekeceksin. Açılma olup olmadığını alttan muayene ile kontrol ediyorlar çünkü.

Kısaca bebekten önce kendi sağlığın için bunu tedavi ettir.

Çok şey denedim ama yok dün mesala iki tane kas gevşetici içtim o ana gelince istemsiz itiyorum eşimi eşimde kafam dağılıyor diyor penisi iniyor ondan sonrada hiç yapamıyoruz

Çok şey denedim ama yok dün mesala iki tane kas gevşetici içtim o ana gelince istemsiz itiyorum eşimi eşimde kafam dağılıyor diyor penisi iniyor ondan sonrada hiç yapamıyoruz

uzman desteği alin. Miden agrisa kas gevşetici alıp iyileşmesini mi beklersin yoksa doktora mi gidersin? Bu da bir hastalık ve utanılacak birşey yok.

Evliliğinizin en güzel günlerini kendinize zehir etmeyin. Bu günler bir daha gelmeyecek. Çocuk eninde sonunda olur.

İki defa doktora gittim birisi parmak egzersizi dedi öbürü de biraz için kafanı dağıt öyle yapın dedi bende çok istiyorum olsun Mutlu olalım ama napabilirim

3 aylık evlisin. yani toplamda en fazla 3 kez hamile kalma şansın vardı. daha sağlıklı cinsel ilişkiye girememişsiniz. buna rağmen çocuk yapmaya uğraşıyorsunuz. malesef her yeri yanlış geldi bana yaşadıklarının.

gerçekten öncelikle vajinismus tedavisi olmalısın. herşeyi denedim diyorsun ama daha 3 ay olmuş zaten. birbirinize zaman tanıyın. mutlaka ama mutlaka doktora gidin. vajinismus geçsin, sağlıklı ve keyifli bi cinsel hayatın olsun. seks yapmaktan keyif alın, birbirinizi daha da çok sevin ve bağlanın. sonra da akışına bırakırsın inşallah en kısa sürede de çocuğunuz olur.

vajinismusu tedavi etmeden hamile kalmak büyük kumar bence. hamilelikte zaten cinsellik çok daha az yaşanıyor. uzaklaşırsınız birbirinizden. çok daha kötü sonuçlar olur.

İki defa doktora gittim birisi parmak egzersizi dedi öbürü de biraz için kafanı dağıt öyle yapın dedi bende çok istiyorum olsun Mutlu olalım ama napabilirim

Tedavi ol canım. İyi ki tedavi olmuşum diyeceğine garanti veriyorum. Bana da dua edeceksin. Yoksa çok çok çok pişman olursun...

Baştan kızlık bozulsun diye uğraştım tek hatam oldu eşim hiç sorun etmedi doktora gittim esnek dedi ilk zamanlar ilişkiye giriyorduk ama sanki duvar var orda acı hissi duyuyorum araya adet girdi bir hafta sonra hiç olmadı

Baştan kızlık bozulsun diye uğraştım tek hatam oldu eşim hiç sorun etmedi doktora gittim esnek dedi ilk zamanlar ilişkiye giriyorduk ama sanki duvar var orda acı hissi duyuyorum araya adet girdi bir hafta sonra hiç olmadı

Tamamen karanlık bir ortamda kalçanın altına yastık koyarak deneyebilirsiniz. Bir de kayganlaştırıcı jel kullanırsan daha kolay olur. Rahatlamak için romantik müzik filan da açabilirsiniz.

Saçma sapan hikayeler dinlediğimiz için hep bu korkular oluyor. Kızlık zarı denilen şey aslında tamamen kapalı birşey değil. Kapalı olsa zaten adet kanı dışarı çıkamazdı. Orada duvar filan yok. O delikten 3 kilo bebek çıkıyor ya :)

Denedim kayganlaştırıcı zeytinyağı parmak egzersizi mumla bile denedim kas gevşetici haydar dümen tedavisi yaptım offf :110:

X