Eşim tuhaf kadınları izlemiş YouTube'da:((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen cevaplar yeterli daha yazmayın

Konu sahibi sabahtan beri takipteyim hadi birileri tahrik etti sen niye tahrik oluyorsun göz göre göre son söylediğin çok yanlış
Bence konunu kapattır çünkü ne sen anlatabildim ne onlar anlayabildi
Eminim artık derdin kocan olmaktan çıktı burda derdini öyle ya da böyle unutturdular sana
Artık gidip kocana sarıl öp başına köy adam bişey diyemedi bile sana
Diğer arkadaşlara şimdi söyleyeceklerim kadın eskaza ağzından bişey kaçırdı didikliye didikliye ne hala getirdiniz önce bi derdini dinleyip sonra bakış açısındaki yanlışı dövmeden anlatsaydınız
HERKESİN CANI SAĞOLSUN

Burada yazılanlar sizi üzmek için yazılmıyor aslında, böyle bir mecrada fikir sorduğunuzda, mutlaka hoşunuza gitmeyecek üslupta birseyler duyacaksınız, buna hazır olmalısınız.. size söylenilen hersey doğru aslında, evet size gözüyle, diliyle, ruhuyla sadık olması gereken eşiniz, kadınlarla alakası yok bu durumun..
Ama tekrar yazıyorum, bence sakinleşin biraz, erkek milletinin nefsi ve fıtratı bizimkinden farklı dediğim gibi sadece merakından bile bakmış olabilir, tartışmanızı yapmışsınız zaten, daha fazla bu konuyu gündeme getirmeyin bence, kadın olsun erkek olsun bir konuda çok konuştuğunda o konudaki sözünün kıymeti kalmıyor.

Es kaza mı? 4686 kez yazınca es kaza olmaktan cıkıyor o kastettiği

Eskaza değil.
Daha sonra sorduğumuzda ahlaksız demem ve hakaretler etmem gayet normal dedi.
Hala savunuyor

Siz "ben almayayım" diyorsunuz ama eşiniz "olur ben alırım" diyor. Ne yapacaksınız bu durumda?
Cinselliğin ne olduğunu bilmediğiniz o kadar belli ki. Bilseydiniz bu durumun yoksunlukla, eşle yaşanan cinsellikle bir alakası olmadığını bilirdiniz. Eşinizin kendi bedenini tanıdığı kadar siz de kendi bedeninizi tanıyabilmiş olsaydınız bilirdiniz.
Eğitim almak, teorik bilgileri okumak yeterli olsaydı herkes sadece eğitim alarak seks gurusu olurdu.
Bazısı yapar, bazısı yapmaz, bu bir tercihtir. Ama yapan da yoksunluk krizinden falan yapmıyor yani. Bu kadar yıkılacağınız bir durum yok ortada.

Aaa konu sahibi çok renkli cinsel hayatımız var diye ısrarla anlattı bize
Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler.

Burada konu açanın buradajikerlee bir derdi var asıl.

Kadınlar ahlaksız olduğu için kocalar böyle videolar izliyor. Aslında suç kadınlarda. Kadınlar bu videoları çekmese kocası hiç izlemeyecek. Kadınlar tü kaka.
Bu şeye benzedi ... bir kadına tecavüz ediliyorsa o kadının suçu. Kadın açık giyinip erkeği tahrik ediyor vs .. gibi bişey oldu sanki

Tuhaf tanımı gayet yerinde bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…