3 senelik evliyim. Eşimin telefonunda video açacaktım çocuğum durmuyordu. Akış kisminda tesadüfen çıplak kadın videoları ya da bikini deneyen kadin videoları önerildiğini gördüm. Hemen ilgilenmiyorum seçeneğini tıkladım. Sonra aklıma geldi bu akış ilgi alanımıza göre geliyor ve hemen arama geçmişine baktım. Ellerim titredi midem bulandı
çok kötüyüm dünden beri. Ona dokunmak istemiyorum midem bulanıyor. Boşanmak istiyorum yasak olmasa ailemin yanına girecektim. Boğuluyorum. Ona ağzıma geleni saydım, ben ons yetmiyor muydum. Boşanmak istiyorum.
Not: videodaki kadinlar memnun ama buradaki kadinlarin çoğu o kadınları savunma derdine düştü. Ben tanımadığım kdinlara tuhaf demişim zorlarina gitti. Siz de tanikiyorsunuz savunuyorsunuz. Mevzu bu kadar çarpıtılır ancak. Eşimle birlikte denize de gideriz tatile de. Yatak odamız da iyi. Telefonu da tesadüfen çocuğuma video açarken gördüm. Gönlü geniş olan izlesin banane. Ama eş farklı. Siz hemen kadın haklarına bağladınız. Mevzu şokta bir kadının travması. O kadınları savunacağıza kırılmış bir kadin var burada buna faydaniz yok. Farkında mısınız. Şu anki içki yasağı beni asla içmesem bile deli ediyor bir de tanımadığı kadını bu kadar savunmaya meraklı siz. Mevzu neydi nereye getirdiniz. O kadinlar etkilenmeyecek bile buraya yazdiklarinizdan. Ben kadin y da erkek eğitim amaçlı hariç cinselliğin kadin ve erkek bedeninin sömürülmesine karşıyım. Geniş görüşüler (ben de artık dar mı gorusluysem neysem
) empati yapmazsınız, artik yazmayın. Capritmayin.