eşim sürekli yalan söylüyor vede hastalık derecesinde kıskanç ..

zaten eşime yabancı gibiyim,ilgilenmiyorum,muhattab olmuyorum .. ya pc de yada evladımla vakit geçiriyorum .. olay bu ..

ilgilenmiyosuni muhattap olmuyosun ama parası baldanda tatlı
çocuğum için boşanmıyorum diyosun.. yani çocuğun için kendi evlilik hayatımı feda ediyorum demek istiyosun, kendince.
bana sorsan, evlilik için ve para için çocuğunu feda ediyosun, çocuğunun ruh sağlığını aslında ama farkında değilsin. o çocuk ilerde nasıl olacak biliyomusun? nasıl bi evlilik hayatı yaşıycak? aynı sizinki gibi

kabahat bendeki sana yazıyorum, neden bunu yapıyosam artık

Son düzenleme:
Lütfen yorum yaparken üsluplara dikkat edelim...

Sevgili Mune yazınızı yeni gördüm.Bu konuya hiç bir yorum yapmadım.Hatta yeni şimdi gördüm.Bence bu bayana yorum yapanlar az yazmış bile.Aslında gerçekten hakikatleri görüp yazmışlar.

Yaklaşık 2-3 hafta önce bu bayanın benim avatar resmim için yapmadığı yakıştırma kalmamıştı.Çok içimde kalmıştı.Bu topiği gördüğüm çok iyi oldu açıkcası.Bana fütursuzca yorum yapan bu hanımın hakaretlerine hiç de üzülmemem gerektiğini yazdığı yorumları okuduktan sonra anladım:) Ben meme küçültme topiğinde 1.5 yıldır faal olan bir üyeyim.Avatar resmim de bana ait.Benim gibi kimliğimizi belirtmeden resimlerini koyan bir çok arkadaş var.Bu konu sahibi bayan çok ağır ithamlarla, açtığım (Bütün estetikseverlerin geyik muhabbeti)topiğinde şahsımı tanımadan kim olduğumu bilmeden gerçekten çok ağır hakaretler edip şahsıma saldırıda bulunmuştur.Kendisine cevap olarak asla kendi tarzında cevap vermemiştim açtığım topikde.Bu durumu yasal yollarda aramayı düşündüm sadece.

Son olarak Mevlana nın çok düşündürücü ve yerinde bir yazısını da paylaşmak istedim müsadenizle.SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR
HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR
AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE
BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE.Saygılarımla.

arkadaşım sen hastasın. allah sizin gibi gelinlerden korusun hepimizi... bir de gelmiş çok iyi niyetliyim, saf yürekliyim yazıyorsun. evlerden ırak...

Carrie selam beni tanımazsın ama ben senin yazılarından dolayı tanıyor ve taktir ediyorum en son ban yediğin konuda bütün yazılarını beğeni yapmıştım ama konu kaldırıldığı için göremeyeceksin ben buradan söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…