• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim sürekli yalan söylüyor vede hastalık derecesinde kıskanç ..

''ve eşim bana sürekli senden allah razı olsun beni bunlardan (ailesinden) kurtardın deyip duruyor .. 1-2 hafta önce eşim yukarı çıktı bize ev alın buralardan gidelim demek için ''

bu ne ya!!
kızım sen iyimisin..

adamlarla kavga ediyosunuz, ev için para istiyosunuz
ben evlatlıktan reddederdim bi temiz sopada atardım

Son düzenleme:
Daha erken olacaktı demek düğününüz .
Hala böyle düşünebildiğine inanamıyorum.

inanılmayacak bir şey yok tatlım,ailesi istanbul da oturuyordu..evlenene kadar ailesinin hiç birisi ile muhabbetim yoktu..sadece eşim izmir e geliyordu,eşimle görüşüyordum .. diğerlerini 20 yıldır tanımıyordum bile,yabancı gibiydik .. eşimde 7 yıl boyunca mükemmel bir kişilik sergileyince,bu insan kaçırılmaz dedim .. evlenince ne olduğunu anladım,ama iş işten geçti ..

babasına ev aldırma çabalarına girdi eşim,ben hiçbirisiyle görüşmüyorum zaten..çok saf bir yüreğe sahibim,kapıyı açsam;elimde olmadan gülüyorum,konuşuyorum yüz bulup iyice tepeme biniyorlar .. kinci bir insan değilim ama tekrar tepeme çıkarmamak için kin tutmak,sıkı bir mesafe koymak daha iyi .. karşına alıp da konuşulacak insanlar değiller,mesela 2-3 hafta önce görümcem kayın valide ye geldi,e malum kayın valide de üst katımız da oturuyor..görümce bize geldi çocuğu görmeye,hoş geldin nasılsın dedim..iyiyim falan dedi,sen otur ben bulaşık makinasını boşaltayım dedim,tamam sen işine bak dedi eşimde evdeydi yalnız değildi görümcem sonuçta ..mutfağa gittim ve bana 2 dakikalığına çocuğu sevmeye gelmişti..sonra çıktı yukarıya,hemen dedikodumu yapmışlar..her neyse,15 dakika sonra aynı görümcem elinde bir tabak sarma ile gelmiş,eşim kapıyı açtı..ayyy tabağı görünce bir çıldırdım,kayınvalidem 3 tane kızını 1 tane oğlunu 4 tane torununu yanına toplamış,eşim ben ve evladım evdeyiz çok uzakta da değil 1 alt katındayız..dalga geçermiş gibi bir tabak yemek gönderiyor,hiç demiyor ki oğlum ablaların geldi al karını çocuğu bize gelin sizde kalabalık burası içiniz açılsın,hemde karına değişiklik olsun..doğum yaptığından beri evde demiyor,köpeğe mama gönderir gibi bir tabak yemek gönderiyor .. aldım çöpe döktüm,o sinirin üzerine çocukta ağlamaya ve susmamaya başlayınca çığlığı da bastım .. acizliğime bakın ya,3 aylık çocuktan hıncımı çıkartıp duruyorum :14: kayın validem bir sürü ş*k yaptı sustum ama o gün ki davranışları,benim yeterince değersizliğimi gösterdi .. eşime kapıya vurdukları zaman açmıcam,çocuğun yüzünü de zor görürler bundan sonra..kapıyı sen açacak olursan eğer parmaklarını kırarım,benim hiçbirisine tahammülüm kalmadı,o kadar çok görüşmeye meraklıysan yukarı çık onlarla beraber yaşa,bende çocuğumu alıp gideyim dedim .. ben de görüşmek istemiyorum,neden açayım ki dedi .. ve eşim bana sürekli senden allah razı olsun beni bunlardan (ailesinden) kurtardın deyip duruyor .. 1-2 hafta önce eşim yukarı çıktı bize ev alın buralardan gidelim demek için ve annesinin o gün ki ve daha öncekilerden yaptığı terbiyesizlikleri anlattı annesine,kadın kendini haklı çıkarmak için saçma sapan mazeretle sunuyor..yok neymiş efendim kızı bize gelmiş de ben makinayı boşaltmışım bilmem ne..iyide kızı 10 saatlik değil,10 dakikalık yoldan geldi ve her hafta burda..şehir dışından gelse,otururum karşısına muhabbet ederim,yemeğe davet ederim vs .. yabancı değil sonuçta,2 dakika beklesin canımı çıkacak..eşimle büyük görümceme ayak üstü uğrayınca onunda mutfaktan çıkmadığı oluyordu,2 dakika eşimle oturup kalkıyorduk..bende çok denk geldim bu olaya,napayım bende bu saçmalığı dedikodu malzemesi mi yapayım .. tabi oğluna;karın bize saygısızlık yapıyor,küfürler ediyor,azarlıyor,bizi millet içinde rezil ediyor diyomiyor,böyle şeyler yapıp da onlara fırsat vermiyorum..o da yaptığım normallikleri anormallik gibi gösteriyor..VE KAYIN VALİDEM BENİ İLİŞKİMİZ BOYUNCA HİÇ İSTEMEDİ,EVLENMEMİZE KARŞI ÇIKTI,AÇIKLIĞIMI MAZERET ETTİ..BENDE BU YÜZDEN KAPANDIM AMA KAPALI DURMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM .. ALLAH IN EMRİ İÇİN DEĞİL DE,KUL İSTEDİ DİYE KAPANMAK ZORUMA GİDİYOR ..

Madem bu insanlardan bu kadar nefret ediyorsunuz onların aldığı evde nasıl oturacaksınız? Gönderdikleri bir tabak sarma sizi rahatsız ederken verecekleri bir ev bedelini tuvalete atmaz mısınız? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Madem bu insanlardan bu kadar nefret ediyorsunuz onların aldığı evde nasıl oturacaksınız? Gönderdikleri bir tabak sarma sizi rahatsız ederken verecekleri bir ev bedelini tuvalete atmaz mısınız? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

o başka bu başka elmayra :27:

Bir insan yalancı olduğunu bildiği bir adamla neden evlenir hiç anlamadım.
Durduk yere yalan söylemek çok ciddi bir rahatsızlıktır.
Sizin ruh halinizi de bozar bu, zaten bozmuş da.

Hayatlarınızı karartıyorsunuz böyle yanlışlar yaparak.

yalanı yalanla kapatıyor,evlenince daha çok ortaya çıkmaya başladı .. bir insanla 30 yıl beraber olsan dahi,aynı eve girmeden tanınmıyor..hele ki 16 yaşında iseniz,başınız da kavak yelleri esiyorsa tanımak çok daha zor ..

Ben anlamadım
Başlıkta başka şey yazıyor yorumlar da başka şey

Kocası kıskanç ve yalancıysa
Kayınvalideden ev isteyince düzeliyo mu ?

Son düzenleme:
o başka bu başka elmayra :27:

evi ben istemiyorum ki,izmir de ailemin evinin yanında onların kendilerine ait evleri ve dükkanları var..eşime kiraya çıkalım yada kredi çekip ev alalım diyorum defalarca,o evde benimde hakkım var neden borca girip de zorluk çekeyim,neden hakkımı damatlarına bırakayım diyor .. o yemek konusunda gösterilen olay ile sizde karşı karşıya gelseydiniz,size değer vermeyip,çağırmaya tenezzül dahi etmeseydi eminim o sinir ile aynı şeyi sizde yapardınız ..resmen yemeği gönderip dalga geçti,oturup afiyet ile yesemiydim?.

evi ben istemiyorum ki,izmir de ailemin evinin yanında onların kendilerine ait evleri ve dükkanları var..eşime kiraya çıkalım yada kredi çekip ev alalım diyorum defalarca,o evde benimde hakkım var neden borca girip de zorluk çekeyim,neden hakkımı damatlarına bırakayım diyor .. o yemek konusunda gösterilen olay ile sizde karşı karşıya gelseydiniz,size değer vermeyip,çağırmaya tenezzül dahi etmeseydi eminim o sinir ile aynı şeyi sizde yapardınız ..resmen yemeği gönderip dalga geçti,oturup afiyet ile yesemiydim?.

çağırmak zorundamı? öyle bir kural mı var?

Eşin oyalama taktiğinde :) Ailesinin ev almayacağını adı gibi biliyor, eminim yukarı cıktığında muhabbet ediyordur :)

Sen kendini o aileden saysaydın, üst kata cıkar görümcene hoşgeldin beş gittin der bir saat oturur eve gelirdin. Evine misafir gelince de bulaşık makinası boşaltmazdın.

Herkesin olaya bakışı farklıdır
Sana ayıp geldi belki ama yine de çöpe dökmek yerine koysaydın mutfağa
Sonra eşin yerdi belki
İsraf iyi birşey değil, insanlara olan hıncınızı nimetten çıkarmak uzun vadede sizi zarar sokar

Back