• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim sürekli yalan söylüyor vede hastalık derecesinde kıskanç ..

Eşin oyalama taktiğinde :) Ailesinin ev almayacağını adı gibi biliyor, eminim yukarı cıktığında muhabbet ediyordur :)

Sen kendini o aileden saysaydın, üst kata cıkar görümcene hoşgeldin beş gittin der bir saat oturur eve gelirdin. Evine misafir gelince de bulaşık makinası boşaltmazdın.

ben kaynanasının yerinde olsydım o dolmaları bile göndermezdim
eli ayağı tutuyo, davetiyemi bekliyo derdim

Son düzenleme:
Ailesiyle anlaşamıyorum diyorsun, ailesi yabancı değil ki, öz teyzen... insan teyzesinin, teyzesinin oğlunun huyunu suyunu bilmez mi ve öbür türlüde aynı şekilde.. En gec nişanlılık döneminde anlarsın ne olduklarını.. Sen ya bile bile herşeye göz yumdun ve kabul ettin yada cok safsın birşey anlamadın, ki bunu zannetmiyorum.. Şimdi de dert yanıyorsun.. Vallaha ne diyeceğimi bilemedim..
Sen niye tesettürü kabul ettin ki, madem istemiyordun.. Ya seni olduğun gibi kabuledecekti yada gülle gülle diyecektin... Bir kapan bir acıl, cocuk oyuncağı değil ki bu...

ya hayatım eşim bana evlenince açılacaksan,yeter ki ailemi evlilik konusunda ikna edelim dedi .. evlendim,bu sefer de kabul etmedi .. şimdi mantıklı bir şekilde,içimde olmadan kul için kapanıp daha çok günaha gireceğime vede beni kapatıp alımlı kadınlara bakacağına bende açılayım dedim kabul etti .. o zaten açıklığa karşı değil,kıskançlığı onu çok etkiliyor o da ailesini,mazeret gösteriyor-du ..

Ama sende bi azarlayanlara cevap veriyorsun herhalde
Bende yorum yaptım bana tık yok

Neyse iyi akşamlar, mesaim bitti zaten

cevap verilmeyecek gibi değil ki,1.5 yıllık evliliğim bile şu 2 dakika kadar zor geçmedi ..:9: ilk defa özelimle ilgili bir konu açtım,cidden açmaz olaydım.. herkes rakip oldu resmen benle,enteresan ..

16 yaşında mı evlendiniz. şu an 17 yaşında mısınız?

yok hayatım 21 yaşında evlendim,ailemin etkisi altında da kaldım açıkçası .. iyi çocuk bak seni seviyor,o yalanlar ufak tefek şeyler,takıntılı olma bu kadar..bundan iyisinimi bulacaksın vs vs vs .. anne baba evladının kötülüğünü istemez düşüncesine kapılıp,büyükler daha iyi bilirler deyip yola koyuldum .. tabi zoraki olmadı bende de istek vardı,o cümleler üzerine gelincede kabul ettim ..

yaa ben anlamadım kv dediği teyzesi olmuyomu teyzesini 20 yıl hiç görmemiş mi bu nasıl akrabalık, 7 sene mükemmel değilmiş ki adam nişanlıyken yalanlarını yakaladım diyosun, ayrılsaydın tarzınıda 180 derece değiştirmişsin, ufunet bastı okurken, adamları sevmeyip ev aldırmak ne demek, eşin sana diyoki beni ailemden kurtardın, sonrada ev aldırcam onlara diyo, sencede karakterinde ciddi bi sıkıntı yok mu, seni kapatıp başka kadınlara bakması falan amaaaaan çok iğrenç

Ben de bunu anlamıyorum bir insan yalancı dediği biriyle anlaşamadığı biriyle ne diye evlenir....?
Ne diye sene sürdürür ve sonunda evlenir....?
Bu bile bile lades demek değil de nedir.

Nişanlılık döneminde sıkıntılar varken örtbas etmek yerine konuşsaydınız iş bu raddeye gemezdi.
Ayrılır evlenmezdiniz.

Bazen hemcinslerimi anlamıyorum ciddi anlamda.
Anlaşamıyorsunuz senelerceee sürdürüyorsunuz yetmiyor bastırıyor nikahı evleniyorsunuz.
Nikahka keramet var herşey güllük gülistanlık olur diye mi düşünüyorsunuz anlamıyorum ki.
Nikahtaki keramet anlaşan seven sevilen sayan sayılan çiftler için geçerlidir.

Geleyim tesettür olayına...
Zorla kapattırınca sevaba felan gireceğini sanıyor galiba paşazade.!
İçinde zerre kadar istek olmayan birini tesettüre sokarsan o daha da soğur tesettürden.
Senin kafanı kapatana kadar kendi ruhunu yalancılığa düzenbazlığa kapatsa hiç fena olmaz hani.

Sana gelince açılmak yada tesettüre devam etmek sana kalmış.
Ben şahsım adıma konuşuyorum sana ne açıl ne devam ettir deme lüksüne hakkına sahip değilim.
İçinden kalbinden ruhundan nasıl geliyorsa öyle yap arkadaşım.
Pişman olacağın şeyler yapmamak adına sağlıklı düşün sağlıklı karar ver.

7 yıl mükemmeldi,herşey çok güzel..ama nişanlılığımın son dönemlerine doğru,hassas olduğum konuda yalanları ortaya çıktı,yüzüğü attım..ailemin karşısına çıktım istemiyorum dedim,annem ve özellikle ablam diğer mesajımda yazdığım gibi,bundan iyisini mi bulacaksın,diğerleri daha beter bu tanıdığımız hiç olmazsa vs vs vs bir sürü terane işte .. zaten ben nişanlanana kadar ailesiyle hiçbir irtibatım yoktu,annesi çok soğuk,gülmez,konuşmaz bende tam tersi..hayat dolu,sevecen,dost canlısı,çılgın,uçarı,marjinal gibi gibi .. nişanlanmadan önce ailesi izmire gelirdi,hiç teyze gibi davranmazdı..yedi yabancı bile daha sıcaktır onun yanında,öyle soğuk durunca bende çekinirdim konuşmaya..sonuçta teyze bir kenara sevgilimin annesi .. nişanlanınca 1-2 kere geldiler izmire,1-2 kerede nasıl tanıyabilirim ki .. evlendim,iş değişti ..

yaa ben anlamadım kv dediği teyzesi olmuyomu teyzesini 20 yıl hiç görmemiş mi bu nasıl akrabalık, 7 sene mükemmel değilmiş ki adam nişanlıyken yalanlarını yakaladım diyosun, ayrılsaydın tarzınıda 180 derece değiştirmişsin, ufunet bastı okurken, adamları sevmeyip ev aldırmak ne demek, eşin sana diyoki beni ailemden kurtardın, sonrada ev aldırcam onlara diyo, sencede karakterinde ciddi bi sıkıntı yok mu, seni kapatıp başka kadınlara bakması falan amaaaaan çok iğrenç

hayatım konuyu açan benim,başkalarına sormana gerek yok :1: ben burdayım,ben izmirde onlarda istanbulda ikamet edince 9 saatlik mesafede görüşmek o kadar da kolay olmuyor..ha telefon var dersen,aramamak sadece benim suçum değil,onun 5 çocuğuda bizi aramıyordu .. yani arada mesafenin vermiş olduğu soğukluk vardı,evlenince iyice buz kesti .. annem doğumum için yanıma geldi 2 ay kaldı,o bile ablasının yaptıklarından illallah getirdi .. annemi çok basit şeyler için sürekli azarlıyordu,bunu hangi evlat kabul edebilir..kadın koymuş bir otorite,herkesi azarlıyor,mum etmeye çalışıyor ..

hayatım konuyu açan benim,başkalarına sormana gerek yok :1: ben burdayım,ben izmirde onlarda istanbulda ikamet edince 9 saatlik mesafede görüşmek o kadar da kolay olmuyor..ha telefon var dersen,aramamak sadece benim suçum değil,onun 5 çocuğuda bizi aramıyordu .. yani arada mesafenin vermiş olduğu soğukluk vardı,evlenince iyice buz kesti .. annem doğumum için yanıma geldi 2 ay kaldı,o bile ablasının yaptıklarından illallah getirdi .. annemi çok basit şeyler için sürekli azarlıyordu,bunu hangi evlat kabul edebilir..kadın koymuş bir otorite,herkesi azarlıyor,mum etmeye çalışıyor ..

ben yazarken burda değildin altta adın yoktu yani,ne yapmayı düşünüyosun peki, yani ailesi size ev alınca siz uzağa gidince nolucak yalan söyleme karı kıza bakma sana baskı yapma huyu budanacak mı

Okurken içim sıkıldı. Sen nasıl dayanıyorsun ki böyle bir adama? Hiç affetmeyeceksin aslında gözünün yaşına bakmayacaksın arkadaşım, nişanlıyken ne güzel atabilirdin yüzüğü çekerdin giderdin ama şimdi daha zor her şey çocuk da var arada. Ama o adam düzelmez bence. Bir konuş yine de o kadar eşin olmuş insan sonuçta o.

bende boşanacağım,hangisi benim için daha hayırlı olur diye sizden fikir almak istedim .. konuyu açıp da fikir istemez olaydım :9:

bizden fikir almak istiyorsan boşanda kayınvaliden rahat etsin .kadıncağız seni tanıyomuş biliyomuşki oğluna almak istememiş.bırak insanlar rahat etsin kocanda kime bakıyosa baksın.tövbe tövbe kızım sen insanı katil edersin.hemöz teyzene demediğini bırakma hemde paralarını yeme hayaliyle yanıp tutuş.neymişhakkına düşeni istiyomuş bide evlat olarak .yahu anne sağ baba sağ ne mirasınıa düştünüz.
kadın onca saat sarma sarsın bi tabak kokmuştur diye sana da yollsasın sen dök aferin sana!!!!
benim kayınvalidem ,bitanem,kıymetli annem bana bi tabak sarma yolladığında saol annem ellerine sağlık diyorum.eşimin kardeşleri geldiğinde de davetiye beklemeden aşşağıya inip güleryüz gösteriyorum.ayy akşam akşam sinirlerim tepeme çıktı...

yok hayatım 21 yaşında evlendim,ailemin etkisi altında da kaldım açıkçası .. iyi çocuk bak seni seviyor,o yalanlar ufak tefek şeyler,takıntılı olma bu kadar..bundan iyisinimi bulacaksın vs vs vs .. anne baba evladının kötülüğünü istemez düşüncesine kapılıp,büyükler daha iyi bilirler deyip yola koyuldum .. tabi zoraki olmadı bende de istek vardı,o cümleler üzerine gelincede kabul ettim ..

ayrıca evlenmeden biliyomuşsunya yalan söylediğini ama görmek istememişsin belkide para talı geldi aman dedin ben yemek yapmayım gezeyim tozayım istediğimi alayım geri boş.
bak kızım ya kafanı değiştir ya yuvanı böyle olmaz.
üstelik kimse tesettüre girdi diye güzel vucüdu görünmeyince buruş buruş olup ziyan olmaz.!!!!

ben yazarken burda değildin altta adın yoktu yani,ne yapmayı düşünüyosun peki, yani ailesi size ev alınca siz uzağa gidince nolucak yalan söyleme karı kıza bakma sana baskı yapma huyu budanacak mı

budanmayacak tabi,ortada çocuk varken ve bu kadar sıkıntı içinde sağlıklı karar veremiyorum .. evi terk edersem,kendimi düşünürsem,evladıma bencillik yapacağım..oğlum büyüyünce,ben izmir de baba istanbul da .. bu yüzden konu açtım,çok karmaşıklardayım..ailesine 1 saat mesafe ile uzaklaşsam,burdan taşınıp gitsem,hiç değilse onların kahrını çekmem..eşimi de tınlamam,çocuğum için otururum yerimde diyorum ama nee yapacağımı bilmiyorum .. zaten eşime yabancı gibiyim,ilgilenmiyorum,muhattab olmuyorum .. ya pc de yada evladımla vakit geçiriyorum .. olay bu ..

Okurken içim sıkıldı. Sen nasıl dayanıyorsun ki böyle bir adama? Hiç affetmeyeceksin aslında gözünün yaşına bakmayacaksın arkadaşım, nişanlıyken ne güzel atabilirdin yüzüğü çekerdin giderdin ama şimdi daha zor her şey çocuk da var arada. Ama o adam düzelmez bence. Bir konuş yine de o kadar eşin olmuş insan sonuçta o.

attım,defalarca attım..ama sonuç bu,tongaya düştüm anlaşılan ..

babasına ev aldırma çabalarına girdi eşim,ben hiçbirisiyle görüşmüyorum zaten..çok saf bir yüreğe sahibim,kapıyı açsam;elimde olmadan gülüyorum,konuşuyorum yüz bulup iyice tepeme biniyorlar .. kinci bir insan değilim ama tekrar tepeme çıkarmamak için kin tutmak,sıkı bir mesafe koymak daha iyi .. karşına alıp da konuşulacak insanlar değiller,mesela 2-3 hafta önce görümcem kayın valide ye geldi,e malum kayın valide de üst katımız da oturuyor..görümce bize geldi çocuğu görmeye,hoş geldin nasılsın dedim..iyiyim falan dedi,sen otur ben bulaşık makinasını boşaltayım dedim,tamam sen işine bak dedi eşimde evdeydi yalnız değildi görümcem sonuçta ..mutfağa gittim ve bana 2 dakikalığına çocuğu sevmeye gelmişti..sonra çıktı yukarıya,hemen dedikodumu yapmışlar..her neyse,15 dakika sonra aynı görümcem elinde bir tabak sarma ile gelmiş,eşim kapıyı açtı..ayyy tabağı görünce bir çıldırdım,kayınvalidem 3 tane kızını 1 tane oğlunu 4 tane torununu yanına toplamış,eşim ben ve evladım evdeyiz çok uzakta da değil 1 alt katındayız..dalga geçermiş gibi bir tabak yemek gönderiyor,hiç demiyor ki oğlum ablaların geldi al karını çocuğu bize gelin sizde kalabalık burası içiniz açılsın,hemde karına değişiklik olsun..doğum yaptığından beri evde demiyor,köpeğe mama gönderir gibi bir tabak yemek gönderiyor .. aldım çöpe döktüm,o sinirin üzerine çocukta ağlamaya ve susmamaya başlayınca çığlığı da bastım .. acizliğime bakın ya,3 aylık çocuktan hıncımı çıkartıp duruyorum :14: kayın validem bir sürü ş*k yaptı sustum ama o gün ki davranışları,benim yeterince değersizliğimi gösterdi .. eşime kapıya vurdukları zaman açmıcam,çocuğun yüzünü de zor görürler bundan sonra..kapıyı sen açacak olursan eğer parmaklarını kırarım,benim hiçbirisine tahammülüm kalmadı,o kadar çok görüşmeye meraklıysan yukarı çık onlarla beraber yaşa,bende çocuğumu alıp gideyim dedim .. ben de görüşmek istemiyorum,neden açayım ki dedi .. ve eşim bana sürekli senden allah razı olsun beni bunlardan (ailesinden) kurtardın deyip duruyor .. 1-2 hafta önce eşim yukarı çıktı bize ev alın buralardan gidelim demek için ve annesinin o gün ki ve daha öncekilerden yaptığı terbiyesizlikleri anlattı annesine,kadın kendini haklı çıkarmak için saçma sapan mazeretle sunuyor..yok neymiş efendim kızı bize gelmiş de ben makinayı boşaltmışım bilmem ne..iyide kızı 10 saatlik değil,10 dakikalık yoldan geldi ve her hafta burda..şehir dışından gelse,otururum karşısına muhabbet ederim,yemeğe davet ederim vs .. yabancı değil sonuçta,2 dakika beklesin canımı çıkacak..eşimle büyük görümceme ayak üstü uğrayınca onunda mutfaktan çıkmadığı oluyordu,2 dakika eşimle oturup kalkıyorduk..bende çok denk geldim bu olaya,napayım bende bu saçmalığı dedikodu malzemesi mi yapayım .. tabi oğluna;karın bize saygısızlık yapıyor,küfürler ediyor,azarlıyor,bizi millet içinde rezil ediyor diyomiyor,böyle şeyler yapıp da onlara fırsat vermiyorum..o da yaptığım normallikleri anormallik gibi gösteriyor..VE KAYIN VALİDEM BENİ İLİŞKİMİZ BOYUNCA HİÇ İSTEMEDİ,EVLENMEMİZE KARŞI ÇIKTI,AÇIKLIĞIMI MAZERET ETTİ..BENDE BU YÜZDEN KAPANDIM AMA KAPALI DURMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM .. ALLAH IN EMRİ İÇİN DEĞİL DE,KUL İSTEDİ DİYE KAPANMAK ZORUMA GİDİYOR ..

Sen baya kinlenmişsin aslında farkında değilsin. Belki seni çağırsalar bu sefer de '' kızı sanki 10 saatlik yoldan geliyo, her hafta burda, işim gücüm yokmuş gibi çağırıp duruyolar'' diyecektin. Eşin de evdeymiş, belki birlikte zaman geçirin diye çağırmamışlardır sizi olamaz mı? Hemen kötü düşünüp, köpek gibi bi tabak getirmişler diyosun. Bi de her hafta geliyomuş zaten, çağırsalar ne çağırmasalar ne. Bunu fazla abartmışsın, çöpe dökerek de yazık etmişsin. Oturup yiyeydin bi güzel.

O çocuğuna bağır sen, bağırmaya devam et. Baba deli, ana deli çocuk da zır deli olur çıkar.
Hayır benim anlamadığım bi de diyosun ki, çıkıp gitsem bencillik edip çocuğumu babasız bırakıcam..Mesele çocuğun annesiz veya babasız kalmasında değil; mesela çocuğu güzel yetiştirmekte. Sen daha 3 aylık çocuktan sinirini çıkarmaya başlamışsın, yarın bi gün bu çocuk dillenip senden bişey istediğinde döversin şüphesiz. Kocana normal değil diyoruz ama senin de bu davranışlarından pek normal olduğun görünmüyor açıkçası.

Böyle hır gürle çocuk yetiştireceksen, ayrıl gitsin hiç durma. Belki kafan rahat olur da çocuğa patlamazsın bundan sonra.

Kayınvalide istememiş, bunu kocan biliyor. Ne diye aranıza sokuyor o zaman kayınvalideyi? Bi sebepten ötürü aramıza girdi, ondan beridir evliliğim sallantıda diyosun. Senin kocada iş yok ki, kv bu, yapıcak tabi kvliliğini.

Zaten şu durumda eşin için değil kvnin gözüne girmek için kapanmışsın, kv çok da umrunda olmadığına göre açılabilirsin, bu kadar dert etme.

kullandığın tabirler ,benzetmeler hiç hoş değil sen herkesi cahil buluyorsun da kendine dönüp bakmıyorsun sanki?
evlilikte sağlam olmayan temellerle kurulmuş öyle de devam etmiş...laçkalaşmış bir ilişkiden kimseye hayır gelmez,bir de yemek yapmıyorsun ya sürekli fast food çocuğuna zarar verir bari çocuğunuzu düşünüp biraz ona ihtimam gösterin her şey parayla hallolmuyor.

canım benim sırf başlığa bakınca bile içim sıkıldı eşinden yanlış anlama nolur da bu iki özellik bile evliliğini sorgulamana yeter
ayrıntılara arkadaşlar girmiş giriyor zaten, Allah yardımcın olsun

Back