eşim sürekli yalan söylüyor vede hastalık derecesinde kıskanç ..

''ve eşim bana sürekli senden allah razı olsun beni bunlardan (ailesinden) kurtardın deyip duruyor .. 1-2 hafta önce eşim yukarı çıktı bize ev alın buralardan gidelim demek için ''

bu ne ya!!
kızım sen iyimisin..

adamlarla kavga ediyosunuz, ev için para istiyosunuz
ben evlatlıktan reddederdim bi temiz sopada atardım

Son düzenleme:
Daha erken olacaktı demek düğününüz .
Hala böyle düşünebildiğine inanamıyorum.

inanılmayacak bir şey yok tatlım,ailesi istanbul da oturuyordu..evlenene kadar ailesinin hiç birisi ile muhabbetim yoktu..sadece eşim izmir e geliyordu,eşimle görüşüyordum .. diğerlerini 20 yıldır tanımıyordum bile,yabancı gibiydik .. eşimde 7 yıl boyunca mükemmel bir kişilik sergileyince,bu insan kaçırılmaz dedim .. evlenince ne olduğunu anladım,ama iş işten geçti ..

Madem bu insanlardan bu kadar nefret ediyorsunuz onların aldığı evde nasıl oturacaksınız? Gönderdikleri bir tabak sarma sizi rahatsız ederken verecekleri bir ev bedelini tuvalete atmaz mısınız? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

o başka bu başka elmayra

yalanı yalanla kapatıyor,evlenince daha çok ortaya çıkmaya başladı .. bir insanla 30 yıl beraber olsan dahi,aynı eve girmeden tanınmıyor..hele ki 16 yaşında iseniz,başınız da kavak yelleri esiyorsa tanımak çok daha zor ..

Ben anlamadım
Başlıkta başka şey yazıyor yorumlar da başka şey

Kocası kıskanç ve yalancıysa
Kayınvalideden ev isteyince düzeliyo mu ?

Son düzenleme:
o başka bu başka elmayra

evi ben istemiyorum ki,izmir de ailemin evinin yanında onların kendilerine ait evleri ve dükkanları var..eşime kiraya çıkalım yada kredi çekip ev alalım diyorum defalarca,o evde benimde hakkım var neden borca girip de zorluk çekeyim,neden hakkımı damatlarına bırakayım diyor .. o yemek konusunda gösterilen olay ile sizde karşı karşıya gelseydiniz,size değer vermeyip,çağırmaya tenezzül dahi etmeseydi eminim o sinir ile aynı şeyi sizde yapardınız ..resmen yemeği gönderip dalga geçti,oturup afiyet ile yesemiydim?.

çağırmak zorundamı? öyle bir kural mı var?

Eşin oyalama taktiğinde :) Ailesinin ev almayacağını adı gibi biliyor, eminim yukarı cıktığında muhabbet ediyordur :)

Sen kendini o aileden saysaydın, üst kata cıkar görümcene hoşgeldin beş gittin der bir saat oturur eve gelirdin. Evine misafir gelince de bulaşık makinası boşaltmazdın.

Herkesin olaya bakışı farklıdır
Sana ayıp geldi belki ama yine de çöpe dökmek yerine koysaydın mutfağa
Sonra eşin yerdi belki
İsraf iyi birşey değil, insanlara olan hıncınızı nimetten çıkarmak uzun vadede sizi zarar sokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…