Eşim Sürekli para harcıyor

Merhaba eşim aşırı savurgan birisi. Evlilik sürecinde de çok zorluk çektim. Enine boyuna harcayıp bir kuruş biriktirmedi
Sonrasında ise kalem, defter ve özellikle tablet alması takıntı haline geldi. İnanın hepsinden kaç tane var bilmiyorum. Yurtdışındaydı ve bana bilgisayar almasını rica ettim. 5 yıllık bilgisayarım bozulmuştu. Çok pahalı alamadım dedi. Tamam olsun dedim. Ama çantasından yeni en son çıkan Apple tabletten çıktı. O kadar üzüldüm ki. Bu benim merakım deyip üzerine bir de utanmadan eylülde yenisi çıkacak onu da alacağım diyor! Yenilememiz gereken o kadar eşya var ki anlatamam. Çünkü evlenirken hep en dandik eşyaları almak zorunda kaldık

Bu adam beni öldürecek. Artık maddi olarak kavga etmek ve alttan almaktan bıktım. Şimdiye kadar çözüm bulamadım ki 3 yıllık evliyiz. Kimseye de bir şey anlatamıyorum. Yüzüne bakasım gelmiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Hepsini letgo ya koy sat ben eşimin fuzuli aldığı şeyleri öyle yapıyorum iyi para ettiler
Şimdide Facebook’ta tesbih mezatlarına giriyor adam sahte göndermiş hala alacak onlar gitmiyorda tabletler gider.

Hepsini letgo ya koy sat ben eşimin fuzuli aldığı şeyleri öyle yapıyorum iyi para ettiler
Şimdide Facebook’ta tesbih mezatlarına giriyor adam sahte göndermiş hala alacak onlar gitmiyorda tabletler gider.

Ahahahha :) birde bana gösteriyor bu kaplan gözü bu bu bilmem ne ağacının reçinesinin iki yüz yılda olan boncğundan bunu dizen adam kör olmuş -ee kaça aldım? - üçbin ?

Ahahahha :) birde bana gösteriyor bu kaplan gözü bu bu bilmem ne ağacının reçinesinin iki yüz yılda olan boncğundan bunu dizen adam kör olmuş -ee kaça aldım? - üçbin ?
Kız çok gaza getiriyor ordaki mezatçı az para verene adam değilsin diyor:KK66:
Para verene ağam paşam
O da iki boncuktur halbuki benimkide basacak tüm birikimi tesbihe yakındır .
Let go da da alan yok zaten imamesi falan koptu
Bizim bir amca var osmanlı tesbihi 2 taşı yoktu kapalı çarşıda amca çalanlar dediler sahte takarlarmış tek taşı 2 bin mi neydi
Değerlileri anlamıyor ki bizimkiler
Ama üzerine gömlek almaz eski gömlekle işe gider

Bencilliğine tahammül edemiyorum artık. Eskiden kolay yumuşayan ben artık tolerans gösteremiyorum. Bendeki sabrı taşırdı. Sadece tablet de değil. Her şeyin en güzelini en pahalısını alır. Bir de ben ev ile ilgili üstüne düşenleri yerine getiriyorum diyor ya gıcık oluyorum.
Bu rahatsızlıkları tek tek dile getirin

Bende okb tedavisi gordum simdi azaldı şükür bende de ayakkabı tutkusu var garip bi sekilde. Git gide artiyor bende buna engel olamiyorum beni zora sokmuyorsa alayim ne olacak diyorum. Daha yaza girmedik bile ama yazın giymek icin daha simdiden 8 çift ayakkabı aldim ve eminim daha da alacagim. Spor al topuklu al düz al. Benimki biraz gecmisin acisini cikarmak gecmiste borcluyken alamamistim pek bir sey simdi varken aliyorum o icimde kaldi hep. Esinizde de boyle bir durum olabilir mi?

Bende okb tedavisi gordum simdi azaldı şükür bende de ayakkabı tutkusu var garip bi sekilde. Git gide artiyor bende buna engel olamiyorum beni zora sokmuyorsa alayim ne olacak diyorum. Daha yaza girmedik bile ama yazın giymek icin daha simdiden 8 çift ayakkabı aldim ve eminim daha da alacagim. Spor al topuklu al düz al. Benimki biraz gecmisin acisini cikarmak gecmiste borcluyken alamamistim pek bir sey simdi varken aliyorum o icimde kaldi hep. Esinizde de boyle bir durum olabilir mi?
Okb daha çok titizlik takıntısı zannederdim..öyle koleksiyon olayı da mı Okb oluyor..bazısı alışverişi çok seviyor..gereksiz kiyafet alıp dolaba atıyor giymiyor bile..onlar Okb yani...bunu bilmiyordum..

Okb daha çok titizlik takıntısı zannederdim..öyle koleksiyon olayı da mı Okb oluyor..bazısı alışverişi çok seviyor..gereksiz kiyafet alıp dolaba atıyor giymiyor bile..onlar Okb yani...bunu bilmiyordum..
Okb takıntı hastalıgı. Tv de takintili temizlik hastalarini gordugunuz icin oyle geliyor ben misal okb yuzunden beni aldatan insandan uzaklasamadim yillarca :) herkesin farkli takintilari oluyor, grupça terapi yapiyorduk biz orda bi arkadaş sakız cigneyenleri gorunce agliyordu misal siniri bozuldugundan. Bir digeri dediginiz gibi temizlik hastasiydi 7 kere evi supurur 7 kere silermis gunluk. Banyoyu tuvaleti 7 kere yikarmis. Herkesin farkli bi takintisi var

Okb takıntı hastalıgı. Tv de takintili temizlik hastalarini gordugunuz icin oyle geliyor ben misal okb yuzunden beni aldatan insandan uzaklasamadim yillarca :) herkesin farkli takintilari oluyor, grupça terapi yapiyorduk biz orda bi arkadaş sakız cigneyenleri gorunce agliyordu misal siniri bozuldugundan. Bir digeri dediginiz gibi temizlik hastasiydi 7 kere evi supurur 7 kere silermis gunluk. Banyoyu tuvaleti 7 kere yikarmis. Herkesin farkli bi takintisi var
Yani birini bize kötü davrandığı halde seviyorsak ve ondan vazgeçemiyorsak bu da okb mi? Sanırım ben okb yim bu durumda..bağımlılık gibi dimi

Yani birini bize kötü davrandığı halde seviyorsak ve ondan vazgeçemiyorsak bu da okb mi? Sanırım ben okb yim bu durumda..bağımlılık gibi dimi
Onu takinti haline getirmistim surekli beni aldattigi kizlara bakiyor agliyordum. Vazgecemiyordum bi nevi bagimlilik evet. Cok kez ayrildim ama yapamadim engel olamiyordum kendime ariyordum yaziyordum.ben yazmasam o yaziyordu cevap veriyordum yine affediyordum.
Aklimdan zerre cikmiyordu hep onu dusunuyordum falan zorlu bi surecti atlattim cok sukur.
Eger ayni durumdaysaniz bi psikiyatriste gorunmenizi tavsiye ederim cunku berbat bir durum biliyorum. Eger destek almak isterseniz her zaman yazabilirsiniz bana da elimden geldigince destek olmak isterim

defter alıp kullanmıyor değil mi ?
bende de var çünkü kırtasiye hastalığı kalem,defter ,sticker
ama kullanmaya kıyamıyordum birikiyordu öyle en son
psikoloğum defterine yaz diye diye şimdi kullanmaya başladım
doktorunu değiştirse belki faydalı olabilir :kahve:

Takıntı yapılan şeyler kişiden kişiye göre değişir. Okb sadece temizlik takıntısı değildir.

Onu takinti haline getirmistim surekli beni aldattigi kizlara bakiyor agliyordum. Vazgecemiyordum bi nevi bagimlilik evet. Cok kez ayrildim ama yapamadim engel olamiyordum kendime ariyordum yaziyordum.ben yazmasam o yaziyordu cevap veriyordum yine affediyordum.
Aklimdan zerre cikmiyordu hep onu dusunuyordum falan zorlu bi surecti atlattim cok sukur.
Eger ayni durumdaysaniz bi psikiyatriste gorunmenizi tavsiye ederim cunku berbat bir durum biliyorum. Eger destek almak isterseniz her zaman yazabilirsiniz bana da elimden geldigince destek olmak isterim
Çok teşekkür ederim. Hali hazırda biriyle görüşüyor zaten.

Ben
defter alıp kullanmıyor değil mi ?
bende de var çünkü kırtasiye hastalığı kalem,defter ,sticker
ama kullanmaya kıyamıyordum birikiyordu öyle en son
psikoloğum defterine yaz diye diye şimdi kullanmaya başladım
doktorunu değiştirse belki faydalı olabilir :kahve:
ben de öyle düşünüyorum.

Aynı durum bende de var. Ayakkabılarla bildiğin aşk yaşıyorum :KK15: bir de kalemler :KK200:

Savurganligindan cok bencilliginden sikayet etmenis gerek aslinda. Kendine bi kac ayda bi tablet alabiliyo ama sizin ihtiyacinizi pahali diye almiyo.

Cevabiniz ne oldu merak ettim hani ben o aldigi tablete el koyardim bilemedimde.

Bence psikolojik bir problem bu. İhtiyacı olmadığı halde alıp alıp biriktirmesi... İkna edip doktora götürün

Savurganligindan cok bencilliginden sikayet etmenis gerek aslinda. Kendine bi kac ayda bi tablet alabiliyo ama sizin ihtiyacinizi pahali diye almiyo.

Cevabiniz ne oldu merak ettim hani ben o aldigi tablete el koyardim bilemedimde.
Sadece kavga ettik.

Maaşınızdan araba kredisi kesiliyorsa araba büyük ihtimalle sizin üstünüzdedir. Satın ne istiyosanız alın sonra maaşınız da size kalır istediklerinizi de almış olursunuz.
Biraz kavga gürültü olur belki biraz üzülürsünüz.Ama şimdi de kavga ediyorsunuz yine üzgünsünüz değişen bişey olmicak. Hatta eşiniz tekrar araba almak isterse bu sefer krediyi de arabayı da kendi üstüne alır böylece zorunlu tasarruf yapmış olur iyi olur

Oysa ki bunun aşk olduğunu düşünürdüm..meger takıntıymış..ama benim çok kalmadı artık..kırgınlık kızgınlık çok olunca bitti gibi..görüşmüyorum mesaj yazmıyorum artık..kontrol edebiliyorum kendimi..

X