• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli dışarda arkadaşlarıyla ben evde yalnızlım..

esinperisi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
8
1
6
Merhaba bir senelik evliyim eşimle inişli çıkışlı bi nişanlılığımız oldu çok kere ayrıldık tekrar barıştık bir senedir evliyiz ama ilk aydan itibaren eşim haftada en az üç gün arkadaşları ile çıkıyor aradığımda ya açmıyor ya şarjı bitiyor ben nişanlıyken de aynıydı haftasonları ulaşamazdım.. Evde de olsa kayınvalidemle aynı apartmandayız yeğenleri bizde sürekli ders çalışırlar film izlerler oyun oynarlar,nne yapsam vazgeçiremiyorum ağlasam da üzülsem de evden gidecekse gidiyor arkadaşlarıyla vaktini geçirecekse benimle neden evlendi.. yeğenlerine beni tercih ediyorsa ben neden hala burdayım. Çok mutsuzum sürekli ağlıyorum, ben onu asla ihmal etmedim sorumluluğumu bilen biriyim neden böyle davranıyor, ben kendimi buraya ait hissetmiyorum, değer görmüyorum. Sizce ne yapmalıyım.?

Son düzenleme:
Öncelikle burada sana tavsiye veriyor gibi yapıp, seni yargılayanlara kulak asmamalısın. Eşin haftanın her günü seninle olmak zorunda değil sonuçta daha yeni evlisiniz ve şimdiden zamanını sadece sana ayırırsa birbirinizdende yorulursunuz. Sadece telefonlarını açması, şarjına dikkat etmesi konusunda ve size daha fazla zaman ayırıp özen gösterme konusunda onu uyarın fakat asla kavgayla gürültüyle çözmeye çalışıp kısıtlamayın, başarsanız bile sonrası daha kötü olacaktır

Öncelikle burada sana tavsiye veriyor gibi yapıp, seni yargılayanlara kulak asmamalısın. Eşin haftanın her günü seninle olmak zorunda değil sonuçta daha yeni evlisiniz ve şimdiden zamanını sadece sana ayırırsa birbirinizdende yorulursunuz. Sadece telefonlarını açması, şarjına dikkat etmesi konusunda ve size daha fazla zaman ayırıp özen gösterme konusunda onu uyarın fakat asla kavgayla gürültüyle çözmeye çalışıp kısıtlamayın, başarsanız bile sonrası daha kötü olacaktır

Kavgayla gürültüyle çözülmüyor şiddet görüyorum bu durumda da.. Boşanmanın eşiğindeyim. Teşekkür ederim.

Üstelik esrar kullanıyor kendisi bunun bir zararı olmadığını stres attığını asıl benim depresyonda olduğumu benim kullanmam gerektiğini bile söylüyor ben sigara içmeyen biriyim. Dışarı hayatı var mı ekin değilim ama bütün arkadaşları bunu kullanıyor ilerde nasıl çocuk düşüneceğiz bilmiyorum eve de yeterince harcama yapmıyor benden bekliyor senin maaşın ne güne duruyor diyor ama ben biriktirmeye çalışıyorum bi ev için peşinatımız olsun istiyorum en azından kendisi gibi ota sigaraya harcamıyorum ailem esrar içmesini bile kabullendi boşanmaya karşılar ama ben son noktaya geldim esrardan ve arkadaşlarından yeğenlerinden sonraki plana atılmaya katlanamıyorım. Esrar ot zararsız dese de ruh hali sürekli değişiyor içmediğinde agresif bile olabiliyor o dönemde tartışırsam yanlış bişe söylersem çok şiddet görüyorum işe gidemiyorum iki kere darp raporu aldım fakat polise bildirmedim. Ne yapacağımı bilmiyorum 34 yaşındayım da her şey için çok geç görüyorum artık.

Üstelik esrar kullanıyor kendisi bunun bir zararı olmadığını stres attığını asıl benim depresyonda olduğumu benim kullanmam gerektiğini bile söylüyor ben sigara içmeyen biriyim. Dışarı hayatı var mı ekin değilim ama bütün arkadaşları bunu kullanıyor ilerde nasıl çocuk düşüneceğiz bilmiyorum eve de yeterince harcama yapmıyor benden bekliyor senin maaşın ne güne duruyor diyor ama ben biriktirmeye çalışıyorum bi ev için peşinatımız olsun istiyorum en azından kendisi gibi ota sigaraya harcamıyorum ailem esrar içmesini bile kabullendi boşanmaya karşılar ama ben son noktaya geldim esrardan ve arkadaşlarından yeğenlerinden sonraki plana atılmaya katlanamıyorım. Esrar ot zararsız dese de ruh hali sürekli değişiyor içmediğinde agresif bile olabiliyor o dönemde tartışırsam yanlış bişe söylersem çok şiddet görüyorum işe gidemiyorum iki kere darp raporu aldım fakat polise bildirmedim. Ne yapacağımı bilmiyorum 34 yaşındayım da her şey için çok geç görüyorum artık.

En büyük sorunları es geçip sizi evde yalnız bırakmasına takılmanız çok enteresan.
Kusura bakmayın ama anlam veremiyorum.
Allah kolaylık versin.
Benim yüküm kendimce çok fazla.
Ama sizin yanınızda hiç gördüm.

Bi zaman sonra normalleştiriyor insan ilk zamanlar ben de kabullenememiştim.. sizin de Allah yardımcınız olsun

Ailen sorun görmüyor boşanma diyor,Esrar zararsız bir otmuş galiba ıhlamur gibi birşey eşİ kısıtlamamak gerekir dışarı istediği zaman çıkar gezer gelir şiddet zaten hiç problem olarak görülmüyor ne diyelim Allah yardımcınız olsun

Boşanmanın bunlardan çok daha büyük bi sorun olduğu kanısındalar. Çevre baskısı son noktada zaten bilmiyorum bir ömür katlanabilecek miyim yoksa şimdiden böyle olan bi evlilik ilerde çocuktan sonra nasıl olur bilmiyorum..

Eşim çocuk da istemiyor o da ayrı bi sorun zaten... en kötü bundan ayrılır daha genç birinden çocuk da olur diye düşünüyor belki ama benim yaşım geçiyor..

Eşim çocuk da istemiyor o da ayrı bi sorun zaten... en kötü bundan ayrılır daha genç birinden çocuk da olur diye düşünüyor belki ama benim yaşım geçiyor..
Lütfen çocuk yapmadan önce zararsız gördüğünüz esrarın bebek üstündeki etkisini araştırın.Ve ikinizde psikolojik olarak dayanaklımısınız?

Hamileliğimden dört beş ay kadar önce bırakacakmış bu şekilde bebeğe zararı olmaz bile demişti ama çocuk da istemiyor zaten :( ailesi abileri durumdan haberdar ama umurlarında bile değil.

Hamileliğimden dört beş ay kadar önce bırakacakmış bu şekilde bebeğe zararı olmaz bile demişti ama çocuk da istemiyor zaten :KK43: ailesi abileri durumdan haberdar ama umurlarında bile değil.
Evliliğinle ilgili ne yaparsan yap ama sakın eşin uyuşturucuyu bırakmadan çocuk yapma yazık o çocuğa

Back